2010-2011 Kadınlar Euroleague

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Biz 15. olursak ve Fb yenerse Tarbes'la oynamıyor muyuz,Fb 10-0,Tarbes 9-1 UMMC 8-2 oluyor.

Tarbes değil Taranto.

Haklısın Furkan bizim zaten 15.olmamız Tarantonun Pecs 2010 yenmesine(hatta farklı yenmesine)bağlı.Taranto yenip Fenerde yenerse 15.olup Tarantoyla eşleşiyoruz.Güzel bir eşleşme olur tanıdığımız bir rakip ama şuan Taranto bizden çok iyi durumda ve eski dost S.Young da takıma katıldı.Ama ben Fenerin bizimle eşleşmek istemeyeceğini düşünüyorum.Ne kadar kötü durumdada olsak sonuçta GS-FB derbisi ne olacağı belli olmaz.FB 2.cide olsa çok basit bir rakip gelecek onlar için sorun yok.Ki zaten yeneceğini düşünmüyorum Taurasi gittikten sonra çok güç kaybettiler bugünkü maçtada göründü UMMC de ilk maçtaki görüntüden çok çok iyi durumda.Ben yine soruyorum.

UMMC mi?
Fener mi?

Not:İyici inceledikten sonra doğruyu buldum 15.olma ihtimalimizde yok(Çok büyük bir mucize olmazsa) arkadaşlar bu kesin yarın açıklamasını yaparım.

Uğur Güven' Alıntı:
[quote="M.Furkan Şenbabaoğlu":xb2o0mfi]Biz 15. olursak ve Fb yenerse Tarbes'la oynamıyor muyuz,Fb 10-0,Tarbes 9-1 UMMC 8-2 oluyor.

Tarbes değil Taranto.

Haklısın Furkan bizim zaten 15.olmamız Tarantonun Pecs 2010 yenmesine(hatta farklı yenmesine)bağlı.Taranto yenip Fenerde yenerse 15.olup Tarantoyla eşleşiyoruz.Güzel bir eşleşme olur tanıdığımız bir rakip ama şuan Taranto bizden çok iyi durumda ve eski dost S.Young da takıma katıldı.Ama ben Fenerin bizimle eşleşmek istemeyeceğini düşünüyorum.Ne kadar kötü durumdada olsak sonuçta GS-FB derbisi ne olacağı belli olmaz.FB 2.cide olsa çok basit bir rakip gelecek onlar için sorun yok.Ki zaten yeneceğini düşünmüyorum Taurasi gittikten sonra çok güç kaybettiler bugünkü maçtada göründü UMMC de ilk maçtaki görüntüden çok çok iyi durumda.Ben yine soruyorum.

UMMC mi?
Fener mi?[/quote:xb2o0mfi]

Eğer Penny gitmezde Vajda giderse Zagotada gelirse FB yada Ummc ile oynamak aynı olur bizim için çok güçlü oluyorlar bu durumda...Güçlü ve geniş rotasyonlu...Mesela bugun güle oynaya kazandıkları takımı biz yenebilirmıydık deplasmanda şu oyunumuzla onu da dusunmek gerek..

Ya hangisi gelirse gelsin eleneceğiz bu oyunla. Belki işte Fener gelirse hem bulundukları karışıklık hem de Galatasarayımız'ın Avrupa Fatihi apoletini düşününce umutlanıyor insan o kadar.. Yoksa bu oyunla, ki bu oyun çok çok üst seviyelere çıkmaz bence bu sene, özellikle deplasmanda çok ciddi fark yiyerek Avrupa defterini kapatırız..

Bakalım artık hayırlısı... Önce bi son maçı alabilelim de işimiz kimle eşleşeceğimizi düşünmeye kalsın..

Fenebahce gelirse sansimiz yuzde 20 olur ummc gelirse sansimiz yuzde 5 olur o yuzden fenerbahce gelsin!

Euroleague'de GS-FB eşleşmesine doğru! Galatasaray son maçında Prag'ı yenerse + Fenerbahçe evinde Ekaterinburg'tan +7 yemezse büyük olasılık

VELİ YİĞİT/twıtter.

hayırlısı olsun diyecek bir şey yok
eleme şansımız var ama.....

Şimdi 16.lığımız garanti gibi bişey oldu.Şuan sadece 1.takımı bekliyoruz oda UMMC yada Fener olacak maçlar 3 maç üzerinden oynancak ve 2 maç kazanan son 8e kalacak şimdi tabiki durumumuz itibariyle son 16da ilk maç deplasmanda olacak işte en önemli mevzu bu İLK MAÇ.

İlk maçı aldığımız zaman evimizde bir şansımız olur deplasmanda yenilir evimizde yenersek yine son maç deplasmana kalıyor işte bu ihtmiale bırakmamak lazım.Fener gelirse 3 maçı düşünmesinler yensinler deplasmanda gelsinler gerisini bize bıraksınlar! Biz taraftar olarak erkek maçındaki gibi atmosfer yaratır son 8e kaldırırız onları ;)

Veli Yiğitte basketin B sinden anlamayan adam.Burayı okuduğu ne kadar belli..

Uğur Güven' Alıntı:
Şimdi 16.lığımız garanti gibi bişey oldu.Şuan sadece 1.takımı bekliyoruz oda UMMC yada Fener olacak maçlar 3 maç üzerinden oynancak ve 2 maç kazanan son 8e kalacak şimdi tabiki durumumuz itibariyle son 16da ilk maç deplasmanda olacak işte en önemli mevzu bu İLK MAÇ.

İlk maçı aldığımız zaman evimizde bir şansımız olur deplasmanda yenilir evimizde yenersek yine son maç deplasmana kalıyor işte bu ihtmiale bırakmamak lazım.Fener gelirse 3 maçı düşünmesinler yensinler deplasmanda gelsinler gerisini bize bıraksınlar! Biz taraftar olarak erkek maçındaki gibi atmosfer yaratır son 8e kaldırırız onları ;)

kizlarimiz ortalama 50 kisi ile maclarini oynuyor, fb ile oynayacagimiz macin full salonda oynayacagini nerden cikardin ? ancak 2-3 bin civari taraftar gelir.
kizlarimiz neden daha kucuk bir salonda oynamiyor ona anlam veremiyorum!

Behram Tasdemir siz hangi takım taraftarısınız?Sizi bilmem ama Galatasaray-Fenerbahçe maçları her zaman en az 5-6 bine oynar.Merak etme o salon dolar yeterki eşleşelim ve ilk maçı alalım.

50 kişiye ne zaman oynamış 5 sene öncemi?

Behram Tasdemir' Alıntı:
[quote="Uğur Güven":15ayonmh]Şimdi 16.lığımız garanti gibi bişey oldu.Şuan sadece 1.takımı bekliyoruz oda UMMC yada Fener olacak maçlar 3 maç üzerinden oynancak ve 2 maç kazanan son 8e kalacak şimdi tabiki durumumuz itibariyle son 16da ilk maç deplasmanda olacak işte en önemli mevzu bu İLK MAÇ.

kizlarimiz ortalama 50 kisi ile maclarini oynuyor, fb ile oynayacagimiz macin full salonda oynayacagini nerden cikardin ? ancak 2-3 bin civari taraftar gelir.
kizlarimiz neden daha kucuk bir salonda oynamiyor ona anlam veremiyorum![/quote:15ayonmh]
Kanka zorlama çok boşver. Hayat güzel, çık gez eğlen. Uğraşma böyle işlerle. Gençliğine yazık.

ha 50 ha 100 ha 200 ha 300 sorun rakamlarda Degil sorun bayan takimiz butun maclarina bakarsak hic ilgi görmuyor sonrasinda hocaya ve takima Saliyorsunuz.

euroleague maclarinda ortalama en az seyirci ile oynayan takimiz, eger her euroleague macinda 2-3 bin civarinda taraftar gelseydi belki baska seyler konusuyor olacaktik belki bu takim gruptan cikmayi garantileyecekti.
cunki Galatasaray Taraftari basketbolu en iyi bilen seyircidir turkiyede hic bir takim kolay kolay full salonda Gsyi yenemez!

bu yuzden diyorumki bayanlar icin 2-3 bin kisilik bir salon bulunsa iyi olacak cunki bayan maclarinda 12 bin kisilik salonu doldurmak imkansiz.

Garanti kalacağımızı kim söylüyor son maçımızı kaybetmemiz durumunda çıkamıyoruz Litvanya yada Tarbes çıkıyor nasıl garanti...Bu oyunla biz nasıl yeneceğiz Pragı...Şu an 3 takımda 3-6 galibiyette biz kaybedersek nasıl çıkıcaz anlatırsanız sevineceğiz GARANTİ deyıp burayı okuyabilecek basketbolcu arkadaslarımıza zarar verıyorsunuz...

Benim yaptığım yorumlara dikkat ederseniz yendiğimizi düşündüğümüzde! Çıktığımızda 16.lığımız GARANTİ demişimdir.Hiçbir zaman kestik çıktık demedim çıktığımızda 16.lıktan başka şansımız yok onu kastettim evimizde Pragı yenemiyorsak zaten çıkmayalım..

İlerde karşımıza gelecek rakipleri düşündüğümüzde Prag hiçbişey kalıyor yanlarında..

Uğur Güven' Alıntı:
Benim yaptığım yorumlara dikkat ederseniz yendiğimizi düşündüğümüzde! Çıktığımızda 16.lığımız GARANTİ demişimdir.Hiçbir zaman kestik çıktık demedim çıktığımızda 16.lıktan başka şansımız yok onu kastettim evimizde Pragı yenemiyorsak zaten çıkmayalım..

İlerde karşımıza gelecek rakipleri düşündüğümüzde Prag hiçbişey kalıyor yanlarında..

Bu takımla bu oyunla zaten bence tur atlamak bile başarıdır...Fowles ve Augustusu çıkar sıradan bir takımız bunu kabul etmek lazım...Haklısın sana hak verıyorum Ummc ile eşleşirsek zaten maç kazanma şansımız -0- ama belki Fb serısınde 2-1 lik bir seri olabılır...Hatta penny olayına bağlı kazanma şansı bıle olabılır ama zor! :oops:

Fb Zagota ile imzalamış..Koçlarının açıklaması varmış kendı ülkesinde Penny nın durumu net değil.Kendısi atrılmak istediğini söylememiş ama huzursuzmuş falan fistak...Vajdanın ayrılma ihtimalinden bahsetmiş site Letonya dilinde bende ingilizceye çevirip anlamaya çalıştım...

Bizimde bu tarz iyi avrupalı oyuncular almamız lazım mutlaka,2 ab dısı oyuncu kuralından dolayı avrupalı oyuncular çok önem kazandı.Penny Taylor ayrıldıktan sonra ben fbden tina charles hamlesi bekliyorum ayrıca.

Mertcan Dönmez' Alıntı:
[quote="Selim Cenker":2lf9hks9]O zaman kısa oyuncular konusunda sıkıntı çekerler lig maçlarında...
Seneye diyorum zaten,bu sene sanmıyorum Taylor'un ayrılacağını.Zaten Nadezhda'da bırakmaz bu sen Tina'yı.[/quote:2lf9hks9]

Olabilir...Ama ben Angel'i aldıklarından sonra Sopron gibi köklü basketbol geleneği olan bır takımdan üstelik Herkesi alabileceklerini düşünüyorum...Bana WNBA den Top class 10 kısa söyle deseler...Simone-Taurasi-Penny-Angel-Cappy ve Tamika derim bunların 6 sı bu ülkeden akıp geçti...Nerelere geldik ya...Spor adına güzel şeyler...Uzunlara girmiyorum hiç...