2010-2011 Kadınlar Euroleague

Bence yönetimin burada yapması gereken bir iş var. Tamika hamlesi bir yana Avrupalı takviyesi yapmak. Bunu yapabilirler mi o ayrı bir konu, ancak Avrupa'da Fenerbahçe'ye direnmek için bu şart. Ekaterinburg yerine Fenerbahçe'nin çıkmış olması bence bizim şansımız. Bunu değerlendirmemiz gerekir ancak FB'nin oynadığı oyun gerçekten de çok iyi. Taurasi-Taylor katkısı ayrı. Ama gerçekten güzel bir basketbol oynuyorlar. Biz şu ana kadar tam anlamıyla iyi bir oyun sergileyemedik.

Alınabilecek avrupalıda yokki,bonservis vermek lazım bizimkilerin bonservis vereceğini sanmıyorum.Sene bası Katie Douglas takımda tutsak çok iyi olurdu.

Mertcan Dönmez' Alıntı:
Alınabilecek avrupalıda yokki,bonservis vermek lazım bizimkilerin bonservis vereceğini sanmıyorum.Sene bası Katie Douglas takımda tutsak çok iyi olurdu.

Ben de bunu diyordum, evet bonservis versinler. Ben bu kadar dibe vursam böyle işler yaparak kendimi affettirmeye çalışırdım.

Fenerbahçe'yi mevcut şartlarda eleyebileceğimizi düşünmüyorum. Tamika hamlesinin dışında Fowles'ı iyi kullanabilecek çok iyi bir Avrupalı guard alırsak başa baş geçer.

Spartak beretta gibi bir takima karsi bukadar zorlaniyorsa fener hem icerde hem deplasmanda yer Moscowayi.

Final four istanbulda olacak diyorlar, ozaman kupayi alir Fener.

78-86 yenildiler. Ama bunalrın gazını biz aldık herkes bunlar yenilmez felan derken öyle bir tokat attıkki kendilerine geldiler avrupada da herkes gördüki bunlar fos biraz sıktığında yenilebilirler.
Ama şimdi olacakları tahmin edebiliyorum AĞLAYACAKLAR her zamn yaptıkları gibi Taurasi-penny diye ağlamaya başlarlar. hacettepe-federasyon vs oraya buraya sataşmaya başlarlar.

2. yarı sonucu 31-55 bitmiş.. Son şampiyonu bu sene gerilerde kaldı diye fazla küçümsemişler gerçekten, bu da kulaklarına küpe olsun önümüzdeki sezon için :)

Hiç kimseden çekmediler yahu şu Spartak'tan çektikleri kadar. Geçtiğimiz yıllarda yıldızlar topluluğu Spartak vurup geçiyordu zaten ama bu sene oklar Fener'i gösteriyordu. Bu kadar fark da yakaladıkları bir maçta bu sonuç saşırttı hakikaten. Ne diyelim devamı Rusya'ya.