2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılan uyarılara rağmen, anılan başlıktaki tartışmaların sürmesi nedeniyle transfer başlığını rafa kaldırdım.

Umarım, başlık raftan düşüp kırılmaz.

Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Şimdilik buradan devam edelim...

Umarım daha önce yapılan uyarılar dikkate alınır ve bu başlıkta sadece "transfer" konuşulur, ikili tartışmalar yaşanmaz, bilgi kirliliği yaratılmaz, transfere ilişkin bilgi verilirken kaynak gösterilir vs.

Bugun radyo programinda Eyup abi Furkana sozlesme gonderildi imza bekleniyor ama efes ve fenerde isin icine girdi dedi su is bir an once hallolsa artik

Aykut Ogut' Alıntı:
evet son durum hakkında eyüp açıklama yaptı. Galatasaray sözleşmeyi göndermiş imzalanıp dönmesini bekliyorlarmış.
ancak fülker ve efes'te devredeymiş.
O zaman transferde mesafe kat edilmiş

İnşallah diyelim.

Furkan için Efes veya Fenerbahçe Ülker'e gitmesi hayırlı olmayacaktır,umarım bunun farkındadır...

Fülker daha 1 yabancı uzun daha alacak kadroları uzun kaayynıyor. Furkan da oraya gitse süre bulamayacağının farkındadır. Aynı şekilde Efeste de süreleri az olacaktır. Zaten haberlerde de alacağı sürelerin çokluğu ve Oktay Mahmuti'den dolayı kendisinin bize sıcak baktığı söyleniyordu.

Ksk bonservisi verirse bize gelir bence.

Bu konu artık iyice konuşulmaya başlandı hergün gazetelerde kesin bir haber falan çıkıyo şu iş bitse bi hayırlısıyla çok güzel olacak...

Önümüzdeki hafta çok önemli gelişmeler olacak transferde.

Kaynak Eyüp abi.

Teşekkürler.

jasaitisi tamamen unuttukmu ne onun durumu hakkında bir gelisme varmı anlastıgı veya anlasmaya yakın oldugu bir kulup varmı bu konuda hicbir bilgi gormedim son zamanda bence kilit oyuncu jasaitisdir bizim icin

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":3r2zclox]Önümüzdeki hafta çok önemli gelişmeler olacak transferde.

Kaynak Eyüp abi.

Teşekkürler.
Pazartesiden itibaren başlayacak süreçte yani?[/quote:3r2zclox]
Pazartesi-Salı-Çarşamba..

Perşembe de zaten Üstünberk, Eyüp abinin konuğu olacak.

Furkan meselesi kesin olarak netleşene kadar sağda solda basında forumlarda ne kadar az konuşulur ne kadar az kaşınırsa GAlatasaray'ın o kadar lehine. Ne kadar çok dillenirilirse o kadar alehine.

Ekleme: Bir sene sonra kapanma olasılığı hiç de az olmayan bir klübün bir yıl çok fazla süre alamayacak bir oyuncuyu 1.5 milyon dolar para verip alması ne kadar olası. Bu durumda bu oyuncu ile ilgileniyor olması ne kadar olası.

buradaki arkadaşlara yalvarıyorum furkan transferini konuşmayalım konuşacaksakta gidip adam akıllı furkan aldemir Galatasarayda başlığında konuşalım arkadaşlar heyecanla biraz daha sabır edelim .

Eyüp abi hafta içi gelişmeler olacak derken tahminimce Jasaitis'i de kastediyor Furkan'la beraber. Çünkü çok ciddi bir şekilde takımda kalması gündemdeydi Jasa'nın. Ayrıca Eyüp abi zamanında çok iyi bir pivot la görüşüyoruz demişti o da olabilir diye düşünüyorum.

Bazen heyecan güzeldir ama sabırlı olmayı becerebildikten sonra. :)

Geçen sezon da önerilmişti sanırım;

Paul Davis'i canlı izlemiş olan var mı ? İşimize yarayabilecek ihtiyacımız olan tipte bir oyuncu mudur ?

Kolej kariyeri iyi D-leuge istatistikleri de öyle.

Geçen sezon çok kısa bir ACB deneyimi olmuş 6 maçta 13.2 sayı,7.7 rebo bu kadar kısa süre oynayan bir oyuncu için iyi gibi takım gerçi küme düşmüş ama o geldiğinde durumu pek farklı değildi muhtemelen.

eyüp abi'nin dediklerine göre transferler perşembeye kadar belli olacak. hadi hayırlısı.

Evet tam da Üstünberk'in çıkacağı programın olacağı günü programı kaçırmamak lazım !

Paul Davis'i canlı takip etmiş olan yok mu.?

Bu sıcak ve sıkıcı günlerde, ne zaman bizleri havalara uçurtacak transferler&haberler duyacağız acaba ?

Çok istiyorum, Furkan veya Jasatis'ten birisini bu sene Galatasaray Forması altında görmek.Ve rakiplerimizin bunlara engel koymasına da harbiden sinir olmaya başladım...

Arkadaşlar benim duyduğum kadarıyla fbulker değilde efes daha çok istiyormuş Furkan'ı.Fulker zaten bir yabancı uzun daha alacak, o kadar uzunun içinde Vidmar bile yedek kalacakken hiç avrupa tecrübesi olmayan Furkan'ı almazlar. Efesinde kapanma olayı var.Dolayısıyla eğer Furkan Kskden ayrılacaksa bize gelecek ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...