2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Eyüp abi yi dinleyen varmı bizim hakkımızda bisi söylüyormu ?

valla bu sezon öbür sezon bilmem ama fb araya girip kendi lehine çevirdiyse olayı diyecek birşey bulamıyorum.

Bu transferde önümüzdeki çok büyük bir engel ortadan kalktı gibi duruyor ama tabi vurulan adamada yakından bakman lazım gerçekten öldümü diye. Daha öncede olduğu gibi Fener'in bir kaç saat sonra bu transferi açıklama ihtimali yok değil ki daha 1 ay öncesinde de yaptılar bunu.

Şuan için en kötü senaryo Furkan gelmek ister Karşıyaka basketbol şubesi de G.Saray'a gitmektense bizde kalsın deyip takımda tutabilir.

İnşallah böyle birşey olmaz tabi

Transferin netleşeceği gün yapılan bir yalanlama (aslında yalanlama görüntüsünde doğrulama ) en azından FB açısından bu iş olmadı ama yenik gözükmek istemiyorlar düşüncesini doğurdu bende.Bu bize geleeck anlamı taşımaz zaten Çağlar oyuncu ve ailesinin FB'ye gitmek istemediğini söylemişti.KSK yönetiminin Furkan'ı gitmek istediği klübe bile satması tepki çekecekken gitmek istemedği bir klübe satması epey bir gözü karartmak olur .

fb ülker yalanladıysa işimiz zora girdi..resmi yalanlama ile birlikte bu transferde resmi olarak fb de varım dedi...

BAzen pipo sadece pipodur (S.Freund) :)

Bu arada Sertaç ile ilgili sorunun halledildiği ve oyuncunun bizde olduğunu yazmış facebook'daki GAlatasarayCC sayfası da

Zaten bazen öyledir her zaman değil ;) yoksa bende öküz altında buzağı aramayı severim.Aklıma geldi sadece paylaşayım dedim.

Oyuncuyu alma umutları oldukları halde Yalanlama yapacak olsalar işin netleşeceği (belkide netleştiği) gün yapmazlar bence daha önce yaparlardı.

Birde ÇAğların belirtiği konu önemli Furkan'ın ve ailesinin maddiyat derdi yokmuş.Oldukça zengin bir aile ise güçlüdürlerde KSK Furkan'ı kendisine ve ailesine rağmen istemedikleri bir takıma veremez.Zaten muhtemel tepki daha da artar.

Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:
Karşıyaka'da kaldı deniliyor. Yönetim baskıya dayanamamış.
nba da oyuncularımız köreliyor,hünerleri tarumar oluyor.nba a giderken aslan gibi olan memo şu an kedi gibi..kısacası bizim oyunculara nba(para şöhret ilgi)yaramıyor.umarım ksk lı taraftarlar nba eğlencesine giderkende aynı tepkiyi verirler.nba bir festivaldir eğlencedir ve KOCA BİR YALANDIR

Ben anlamıyorum karşıyakayıda taraftarını da furkan kalsa ilerde elbet gidecek gitmeden karşıyakayı şampiyon mu yapacak ne bekliyorlar basketbol tarihinin en yüksek bonservis bedelini veriyoruz adamlar gidip furkanı satmak geleceği satmaktır diyor bu adamı bu paradan fazlaya mı satacaklar yapmayın bunları dediğim şu ne furkanmış be dostlar !!!

Türk basketbolunun gelecek vaadeden uzun oyuncularından Sertaç Şanlı gelecek sezondan itibaren Galatasaray Café Crown'da.. (Barış, FCN Blog)

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Aris Clark'ı bıraktı

bu bizim Clark sa işe yaramazmı
Fb de oynamış olan...

Ira clarkı söylüyorsunuz galiba. Ama bu başka clark
ıra clark galiba katar gibi bir yerlerde, son demleri kariyerinde.

Hasan Köse' Alıntı:
Türk basketbolunun gelecek vaadeden uzun oyuncularından Sertaç Şanlı gelecek sezondan itibaren Galatasaray Café Crown'da.. (Barış, FCN Blog)
işte buna sevindim fatih solaktan çok daha iyidir ..

Ksk satmazsa kendi kaybeder. Önümüzdeki yıllarda bu denli paraları biraz zor verirler Furkan'a. Furkan'ın onlarda olması onları ne ilk 3e sokar, ne şampiyon yapar. Satarlarsa da küme düşecek değiller elbette, aldıkları paraya kaliteli adamlar alabilirlerdi. Kendileri bilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...