2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Bu arada Mustafa bu haber için açıkca kaynak belirtebilirsin bence,çünkü bu ne bizi zor durumda bırakacak bir haber nede kaynağını...

Kutay Çamcı' Alıntı:
Tahmin değil peki de bilginin kaynağı neresi ?
abi.. kaynak belirtilebilecek bir durum olsa zaten söyleriz.. ama furkan bu sezon bizde oynamak istiyordu.. fener 3 trilyona yakın bir para vermiş..

Neyse kokusu çıkar diyelim...

NOT:Bu arada Mustafa tabiki insanlar böyle merak edilen bir konu üzerine böyle kesin şeyler yazınca kaynak ne acaba diye merak edeceklerdir,bu 3 yıl geçsede 30 yıl geçsede böyle olacak,bunda garip birşey yokki... :)

ben yine foruma takılmasam iyi olacak.. yeni bir transfer olunca yorumlarda gelrim o halde.. sağlıcakla kalın :)

Bu KSk kulübü biraz SIRP ekolünden birşeyler öğrensin oyuncu çıkarıyorsunuz güzel ama bu oyuncu zaten bir kaç yıl sonra bedavaya gidecek bundan neden rahatsız oluyorsunuz. Bakın Sırp kulüplerine adamlar dünyaya oyuncu ihraç ediyorlar sonra yeniden başka oyuncu yetiştiriyorlar satılık değildir diye aptalca açıklamalar yapmıyorlar. Sanki şampiyonluğa oynuyolar bana. Efes'in istediği Radulija bile 1 m dolar bonservis isteniyor. satmaya canı gönülden razılar.
Bizim ülkede millet sporcu transferi yaprken sanıyor ki ailesini satıyor.
neyse daha öğreneceğimiz çok şeyler var batı medeniyetinden.

Su an banvit ve bjk nin kadrosu bizden bi seviye yukarıda gibi duruyor .Umarm jasaitis ve lang transferleri bir an once gerceklesir tabi lang yerine baska bi oyuncuda olabilir ama jasaitis elzem.

Eğer Adnan Polat'la Karşıyaka başkanının İstanbulda anlaştığı haberleri doğruysa ve ona rağmen fenere vermişlerse kskya ambargo koyulmalıdır ve herhangi bir genç yeteneğimiz pişmesi için kiralıkta olsa kskya verilmemelidir..
Galatasaray gibi bir klübe bunu yapmanın bedelini her anlamda öder ksk yönetimi..
Futboda lige falanda çıkamazlar umarım, basketbolda da play off yapamazlar..
Yine de hayırlı oldu Furkan'ı çok beğenirim umarım onun için hep hayırlı olur bizde kalan bütçemizle Fatih Solak ve 2 tane çok iyi yabancıyla kapatırız transferi..

Aykut Ogut' Alıntı:
Bu KSk kulübü biraz SIRP ekolünden birşeyler öğrensin oyuncu çıkarıyorsunuz güzel ama bu oyuncu zaten bir kaç yıl sonra bedavaya gidecek bundan neden rahatsız oluyorsunuz. Bakın Sırp kulüplerine adamlar dünyaya oyuncu ihraç ediyorlar sonra yeniden başka oyuncu yetiştiriyorlar satılık değildir diye aptalca açıklamalar yapmıyorlar. Sanki şampiyonluğa oynuyolar bana. Efes'in istediği Radulija bile 1 m dolar bonservis isteniyor. satmaya canı gönülden razılar.
Bizim ülkede millet sporcu transferi yaprken sanıyor ki ailesini satıyor.
neyse daha öğreneceğimiz çok şeyler var batı medeniyetinden.
Kulübü taraftar yonetiyor resman ne medeniyetinden bahsedüyosun allah askına. O zaman o taraftar gitsin pazarlık yapıp oyuncuda alsın bole bir yonetim gercekten anlamak guc. Dilerim karsıyaka kume duserde o taraftara bu yarasır.Korkudan 2 milyon tl yı ellerinin tersiyle ittiler.Simdi o parayla 3. sınıf yabancılarla plaoff yapacaklarını sanıyolar ama zor

Kulüpte kaldığına dair resmi açıklama geldi , hala fener aldı diyor bir arkadaş.

Eren Akın' Alıntı:
Kulüpte kaldığına dair resmi açıklama geldi , hala fener aldı diyor bir arkadaş.

Bir sonraki sezon için anlaştılar diyor yani doğrudur anlamında demiyorum ama :)

Açıklamada bu sezon ifadesi var .Ayrıca hala an yönetim kendini bağlıycak birşey demedi aslında.

Bununla birlikte Furkan'a rağmen Fenerede veremezler şu an için en azından bence

Şöyle bir durum var anladığım. Zaten masaya oturan pazarlığı yapan asıl yönetim. Basketbol şubesindekilerin bile haberi sonradan oldu olaydan.
Hatta tepki amaçlı Furkan giderse toplu istifa ederiz diyorlar.
Peki şimdi bu görüşmeden haberleri bile olmayan, taraftarız çekeriz cefa istifa ederiz diyen adamların açıklamaları ne ifade ediyor.

Tekrarlamakta fayda var. Bir isim üzerinde bu kadar durmanın hiç ama hiç anlamı yok.

BAsketşubesi üstü kapalı olarak korudu aslında üst yönetimi biz zaten satılmayacak dedik .Satılacak diyen yada birine söz verden de olmadı.Birileri sanki satılacakmış gibi yönetim kuruluna saldırdı demişler mealen

Nasıl iş bu ya gelmesin böyle adamlar dicemde hepsi aynı zaten bizim kafalar eskidi heralde. Oyuncu gelmek istese gelirdi demek ki Furkan da bizi seçmedi. Para desen iyide para verildi. Bi garip işler dönüyor yine.
Sertac ve jasa transferi biterse guzel olacak. Bir de iyi bir 5 numarayla çok iyi bir takım kurulmuş olur.

arkadaşlar 3-4 ay sonra ömer aşık ı alma ihtimalimiz var mı? belli olmaz belki chicago kendisini geliştirmesi için gönderebilir belli süreliğine?

Burak Şaş' Alıntı:
arkadaşlar 3-4 ay sonra ömer aşık ı alma ihtimalimiz var mı? belli olmaz belki chicago kendisini geliştirmesi için gönderebilir belli süreliğine?
Oyle bir durum olduğunda oyuncular development ligde kullanılıyor bildigim kadarıyla.Ömer bu sene avrupada bir kulüpte oynayıp seneye nba yapabilir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...