2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

ismailsenol ( Twitter )
"Karşıyaka yönetimi FB ve GS'nin istediği Furkan Aldemir'i bu sezon satmama kararı aldı. Furkan'ın sözleşmesi 2013 yılına kadar sürüyor."

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
ismailsenol ( Twitter )
"Karşıyaka yönetimi FB ve GS'nin istediği Furkan Aldemir'i bu sezon satmama kararı aldı. Furkan'ın sözleşmesi 2013 yılına kadar sürüyor."
biraz saçma bir beddua olacak istemediğim bir beddua ama inşallah bu çacuğu alacak kimse çıkmazda 2013te gider bedelsiz nba ye bazı kesimlerde 2milyon tl nin basketbolda ne akdar değerli olduğunu anlar ulan adamların bütçeleri 2milyon tl biz o kadar daha para veriyoruz neyse doğru karşıyaka şampiyon olacaktı değil mi ha ha ha yazık günah bu çacuğada yazık !!

Dediğim gibi kaybeden kendileri bence. Furkanın gitmesiyle ne küme düşerlerdi nede kalmasıyla şampiyon falan olurlar. 2 milyonla gayet iyi adamlar alabilirlerdi 2-3 bölgeye kaliteli takviye yapabilirlerdi ama. Yolları açık olsun. Basketbol şubesindeki bu vizyonun genişlemiş olması, imkanların zorlanması bile bizim için sevindirici taraf. Jasa'yı takımda tutmak daha önemli.

Furkan icin ayrilan 2 milyon TL'ye cok iyi 2 adam alinir ozaman.

Sertaçın 2 yıl içinde furkandan çok ama çok daha yararlı bir transfer olduğunu herkes görecektir furkana 2milyon tl ayrılıyorsa onunla jasa takımda tutulup bir 5numara rahatlıkla alınabilir . inşallah sertaç haberi doğrudur ve çok iyi bir Galatasaray taraftarıdır .

Sertaç ı tanımıyorum ama yapılan yorumlar çok olumlu eğer o transfer bittiyse bencede Furkan transferi olacağına 2m$ a hem jasa ikna edilir hemde iyi bir yabancı daha alınabilinir.

Yabancı işine yüklenelim o zaman,Jasaitis ve Mensah'ı alalım... :)Ermal ile Mensah ikilisi iyi bir ikili olabilirler,Fatih'i tutup Sertaç işinide halledip önümüze bakalım madem olmuyor...

Hem bizim hemde Furkan için hayırlısı neyse öyle olsun.Bize gelir başarılı olursa ve bizede fayda verecekse bu transfer gerçekleşsin yok ummadığımız hayal kırıklarını yaşayacaksak olmamasını temenni ederim.

Ender Tunasız' Alıntı:
[quote="Emre Elmalıdereoğlu":r9ueyx5g]Karşıyaka'da kaldı deniliyor. Yönetim baskıya dayanamamış.
nba da oyuncularımız köreliyor,hünerleri tarumar oluyor.nba a giderken aslan gibi olan memo şu an kedi gibi..kısacası bizim oyunculara nba(para şöhret ilgi)yaramıyor.umarım ksk lı taraftarlar nba eğlencesine giderkende aynı tepkiyi verirler.nba bir festivaldir eğlencedir ve KOCA BİR YALANDIR[/quote:r9ueyx5g]

Kesinlikle katılmıyorum. Mehmet NBA'de kendini çok geliştirdi. Şampiyon takımda önemli süreler aldı ve büyük bir kontrat yaptı.

Furkan'ın takımında kalması kendisi için daha hayırlı olacak belki. Bu noktadan sonra İlkan Karaman'a yönelir ve alırız gibi bir his var içimde.

Furkan Karşıyaka'da Kalıyor (Resmi Açıklama)
Karar günüydü bugün. Öğle saatlerinde önce F.Bahçe Ülker cephesinden bir açıklama geldi, bu sezonki kadro planlarımızda Furkan Aldemir ismi yer almıyor denildi. Az önce de şu sıralar oldukça hareketli günler geçiren Karşıyaka'dan bir açıklama geldi. Fakat açıklama doğrudan kulüp yönetiminden değil, bu transfer esnasında tavrını ilk günden bu yana koruyan basketbol şubesinden geldi. Şube Başkanı Nazım Torbaoğlu imzalı olarak ve 'Furkan Satılık Değildir' başlığı ile yayınlanan açıklamanın tamamı burada. 'Furkan Aldemir'in satılık olmadığını, sezonluk planlarda mutlaka yer alan bir oyuncu olduğunu belirtmemize rağmen, kulüp yönetimi ile ilgili hiçbir tecrübesi olmayan kişilerin maksadını aşan yorumları bizleri üzmüştür.' denilen açıklama bu transfer görüşmeleri esnasında Karşıyaka yöneticilerinin kendi içerisinde yaşanan sorunları da işaret ediyor gibi sanki. Ayrıca açıklamada dört yabancı oyuncu ile kontrat aşamasına gelindiği haberi de yer alıyor. Transfer haberinin ortaya çıktığı andan itibaren ciddi bir tepki gösteren ve bu tepkileri ile transferi engelleyen Karşıyaka'lı taraftarlar....

Salsa Basket den....
bir tranfer macerası daha sona erdi, şimdi top yönetimde iyi bir 3 ve 5 numara almamız farz oldu......

HAberi kim sızdırdı ise iyi iş başardı sessiz sedasız halledilebilse idi belki böyle olmazdı.

Yalnız son açıklama hala yönetim kurulu açıklaması değil ve klübün ana sitesinden de yapılmamış.BAsketbol şubesince yapılmış .Belki klüp açısından hala bir açık kapı var.

Sertacı bari kesin olarak alabilsek bu sefer..Ki alsak bile bir yerli uzun daha almak gerekecek.Fatih ve Hüseyin kaldı bir de bonservis ile olursa İlkan Karaman ama İlkan'a şu aşamada yüksek bonservis vermek çok mantıklı değil.

İlkan Karaman Furkan'dan daha kolay alınabilir bence...Yani bu kadar abartı rakamlar istemeyeceklerdir,mademki Furkan olmadı İlkan olsun bari...Gerçi kulübünün tavrını bilmiyorum sadece tahmin ediyorum,daha iyi bilenler bu işin olurluğunu bir yorumlayabilirse memnun olurum kendi adıma...

kris lang dusunulezmi acaba benim beğendiğim bir oyncu. Ksk bu sezon playoff yapamaz bu zihniyetlede hic birsey olmaz ksk dan. Zaten o kulupte bir yonetim kuruluna gerek yok onde gelen 8-10 amigo yonetsin kulubu mis gibi iste

maalesef arkdaşlar fülker den yine çalım yedik. karşıyaka ile fener gelecek sezon furkan için anlaştılar...

BJk istemiş ama yüklü bonservis istemişler diye okudum bir forumda. Tabi yüklüden yüklüye de fark var.Kısa vade de Furkan'ın yapabileceği katkıyı da veremez zaten . Sonuçta Tofaş da geçen sezon 10-11 dakika oynadı maç başına.Furkan 25 dakika süre aldı.

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
[quote="Mustafa Avkan":wux2aw6g]maalesef arkdaşlar fülker den yine çalım yedik. karşıyaka ile fener gelecek sezon furkan için anlaştılar...
hangi sitede acıklandı veya bu bilgiyi nereden aldınız paylasabilirmisniz yoksa tahmin mi sadece[/quote:wux2aw6g]
tahmin deil.. furkan galatasaray ı, ksk parayı tercih etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...