2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Cemal'i fazla küçümsüyorsunuz bence. Hatırlarsanız F. ülker'i uzatmada yendiğimiz maçta tek başına Oğuz-Semih-Ömer üçlüsüne kafa tutmuştu. Hatta onun sayesinde o maçı kazandık. Çok potansiyelli bir pivot ve umarım gelecek sezon tekrar bizim formamızı giyer.

Yok abi kötü oyuncu değil zaten. Sahada bu kadar etkin görünmesinin, canlı görünmesinin sebebi iyi guard ile oynaması sadece.

Bu arada Macvan'ın bonservisi 500bin dolarmış. Parayı getiren Macvan'ı alır şeklinde.
Bizi geçtim niye başka takım onu düşünmedi aklım almıyor. Bizim bilmediğimiz başka bi olay mı var acaba diyorum.

Ah Saras ahh adam resital sundu be :) Keşke almayı deneseydik. O sola bakıp sağa pas attığında ben TV karşısında sola bakıyorum atacak diye şaşırıyorum, parkedeki oyuncular nasıl şaşırmasın :)

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":2i16eo4m]Bu arada Macvan'ın bonservisi 500bin dolarmış. Parayı getiren Macvan'ı alır şeklinde.
.

Bu bilgi nereden ?[/quote:2i16eo4m]

Evet bunu bende duydum. Ayrıca Twitter'da Maliano ya da Can İşşbakan'da bunu kulağımla duydum demişti.

EDİT: Maliano demiş dün bir twett'inde "..Macvan 13 sayı, 7 ribaund ve 8 asist.. Kulaklarımla duymamış olsam adamın önündeki engelin 500 bin dolarlık madde olduğuna inanmam.." Şeklinde.

Ama o madde sezon bitimleri için falan geçerli olabilir ayrıntıları bilmiyoruz yani herhangi bir anda bastıran alır şeklinde değilde transfer dönemi için geçerlidir diye tahmin ediyorum .

Kutay sonuçta Sırp takımı değil mi Hemofarm? Sonuçta böyle bir madde varsa alınması konusunda ikna etmek kolay olur ama yönetimde böyle bir beklenti oluşturacak hava yok gibi me geliyor. Aralık Ocak tamamı ile futbola odaklanırız. Ocak sonu gibi de bayan basketbola. Umarım yanılırım.

Sühan Cem' Alıntı:
Kutay sonuçta Sırp takımı değil mi Hemofarm? Sonuçta böyle bir madde varsa alınması konusunda ikna etmek kolay olur ama yönetimde böyle bir beklenti oluşturacak hava yok gibi me geliyor. Aralık Ocak tamamı ile futbola odaklanırız. Ocak sonu gibi de bayan basketbola. Umarım yanılırım.

Sırp takımıda bu sezon iki cephede de iyi gidiyorlar adriyatik liginde liderler eurocup'da 2'de 2 yaptılar onların da hedefleri ve kupa ümitleri var bu sezon için ve takım MAcvan'ın üzerine

Adriyatik liginde liderlerse o zaman iş biraz daha zorlaşır. O zaman sözleşmenin durumu daha çok önem kazanır. Schumpert'in yerli olamaması takımın elini kolunu bağladı. Hadi Tutku'dan zaten bekliyorduk ama Caner'den Göksenin'den extra performanslar geldi bu sene iyi atılım yaptılar. Bu sene beklentiyi çok büyütmeden kenardan kenardan gitmek lazım. Bu arada Macvan alınıp uzun süreli sözleşme yapılabilirse süper olur

500bin euro diye biliyorum ben de ama anlayamadıgım sorun sadece paraysa, bu parayı rahatlıkla verebilecek, Macvan'ı almak isteyecek birçok kulup varken nasıl hala Hemofarm'da kalabildiğidir.

Buducnost'lu Dragicevic ve KK Zagreb'li Zoric de istikrarlı ve yuksek performanslarına devam ediyor. Transfer soylentisi face'deki bir yazı kaynak alınarak cıkmıştı, ne oldu arkası var mıymış, son durum nedir?

Yönetimde farkında olmalı ki GS ruhunu bu sene en iyi temsil eden takım Erkek Basket takımı. Bu yüzden bu takıma gerekli desteği verecek bir duruş sergilemeliler. Transfer beklentim sırf bu yüzden var.

Sezon başında MAccabi ile anlaşmış ama Maccabi'de koç değişince o iş yatmıştı.Furkan'a 2 milyon TL vermek yerine Macvan'a 500 bin dolar vermek daha mantıklı bence biri yerli diğeri yabancı oyuncu olsa bile.

Kutay Abi, SÜhan Abi'nin dediği gibi Maliano blog yazarı bana söyledi. Ben şaşırdım hatta özellikle sordum, 500bin doları getiren onu alır diye madde varmış ve çok emin bu maddeden. Niye kimse almaz diye oda belirtmiş ama benim merakım daha fazla bundan. 500bin dolar bonservis ücreti bu oyuncu için çok normal. Acaba sözleşmede mi çok yüksek fiyat istiyor ayrılmak için. Tek engel bu olabilir, 1.5-2 milyon dolar istiyordur mesela.

Eren Aydın' Alıntı:
Kutay Abi, SÜhan Abi'nin dediği gibi Maliano blog yazarı bana söyledi. Ben şaşırdım hatta özellikle sordum, 500bin doları getiren onu alır diye madde varmış ve çok emin bu maddeden. Niye kimse almaz diye oda belirtmiş ama benim merakım daha fazla bundan. 500bin dolar bonservis ücreti bu oyuncu için çok normal. Acaba sözleşmede mi çok yüksek fiyat istiyor ayrılmak için. Tek engel bu olabilir, 1.5-2 milyon dolar istiyordur mesela.

Maccabi ile 500 bin dolardan başlayarak yılda 100 bin dolar artışlı 3 yada 4 senelik bir anlaşma yapmış ama son anda yatmış ilk yıl için 500 ikinci yıl 600 3. yıl 700 şeklinde.

O zaman sır perdesi aralanmıyor abi. Hadi bizde çok yabancı var, paramız yok vs. Yokmudur euroligde oynayıp 4 numaraya ihtiyacı olan bir iyi takım.

Tepedeki takımlar henüz yeterli görmüyordu belki (yani geçen sezon sonu itibari ile) yada gelişimne devam etmek için süre alamama ihtimali olduğundan öyle bir takıma gitmek istemiyordur Erceg oli'de hemen hiç oynamıyor VELICKOVIC bu sezon Real'de ortalama 10 dk falan süre alıyor mesela.Baş altı takılardan da bonservis vermek isteyen çıkmadı belki de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...