Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Hatta direk Saras faktörü
Hatta direk Saras faktörü
Eren Aydın' Alıntı:Bu arada Macvan'ın bonservisi 500bin dolarmış. Parayı getiren Macvan'ı alır şeklinde.
.
Amin.İnşallah dualarımız kabul olur birgün.Serkan Er' Alıntı:Bir gün Galatasaray taraftarına da takımında Roko Ukic gibi bir guard izlemek nasip olur inşallah..
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Eren Aydın":2i16eo4m]Bu arada Macvan'ın bonservisi 500bin dolarmış. Parayı getiren Macvan'ı alır şeklinde.
.
Sühan Cem' Alıntı:Kutay sonuçta Sırp takımı değil mi Hemofarm? Sonuçta böyle bir madde varsa alınması konusunda ikna etmek kolay olur ama yönetimde böyle bir beklenti oluşturacak hava yok gibi me geliyor. Aralık Ocak tamamı ile futbola odaklanırız. Ocak sonu gibi de bayan basketbola. Umarım yanılırım.
Eren Aydın' Alıntı:Kutay Abi, SÜhan Abi'nin dediği gibi Maliano blog yazarı bana söyledi. Ben şaşırdım hatta özellikle sordum, 500bin doları getiren onu alır diye madde varmış ve çok emin bu maddeden. Niye kimse almaz diye oda belirtmiş ama benim merakım daha fazla bundan. 500bin dolar bonservis ücreti bu oyuncu için çok normal. Acaba sözleşmede mi çok yüksek fiyat istiyor ayrılmak için. Tek engel bu olabilir, 1.5-2 milyon dolar istiyordur mesela.