2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Bırak az süre almayı, Erceg takımının Yunan ligi kadrosundan çıkartılmış abi. Kiralama bile düşünülebilir aslında.

Macvan keşke kadın olsaydı. Gintare'nin yerine alırdık Syl ile birlikte oynardı :))

Ben net bir haber duymadığım sürece herhangi bir transfer beklentisine girmek istemiyorum. Ama hocanın bazne benchde ağzından çıkan ufak söylemler beni ümitlendiriyor

Sühan Cem' Alıntı:
Macvan keşke kadın olsaydı. Gintare'nin yerine alırdık Syl ile birlikte oynardı :))

Ben net bir haber duymadığım sürece herhangi bir transfer beklentisine girmek istemiyorum. Ama hocanın bazne benchde ağzından çıkan ufak söylemler beni ümitlendiriyor

Ne gibi söylemler

Önem taşıyacak söylemler değil ama takım kurgusu ile ilgili kendi kendine yaptığı söylemler. Son maçta mesela Ermal alabileceği bir ribauntu çeldi, Hoca da delirdi. Sonra Ermal'i çağırdı uzun uzun anlattı ne çeliyon alsana ribaundu diye. Genel söylemlerinde ise ribaunt konusunda takıma çok kızıyor kibarcası bunlar :)

500.000 euro ise almak çok zor değil demektir bu . bu arada Macvan varken Sean May filan takılan zihniyete............. :) Aptal valla bunlar

Parayı bastıran alır gibi bir madde varsa bile çok çok büyük ihtimalle sezon sonları için belirli süre ile geçerlidir o madde sezon ortası için geçerli olduğunu hiç sanmıyorum.

Mevcut kadrodan kimsenin gönderileceği konusunda bir emare yok ortada Shipp,Shumpert ve Andric'i zaten göndermez.Rancik ciddi süre alıyor zaten uzun ihtiyacı varken ne olursa olsun eldeki Bosman uzun sezon ortasında gönderilmez gibi duruyor.Taylor için de Hollanda deplasmanındaki 8 dakika dışında pek birşey yok o maç dahil her maça ilk beş başlıyor belkide takımda en çok kendine göre insiyatif alan oyuncu olduğu halde ve insiyatif aldığında birçok kez başarsız olduğu halde garip bir şekilde Oktay Hoca toleranslı davranıyor (hata/azar oranına bakarsak :) ).

Yani transfer olursa 6. yabancı olur gibi ama 6 yabancı da daha mı iyi olur daha mı kötü emin değilim.Öte yandan bir uzun daga gerekli.

Yönetimin Shumpert konusundaki beceriksizliği olmasa şimdi şapkadan tavşan çıkartmaya çalışmayacaktık.

Basketbolda Yeni Transferler An Meselesi!!! FLAŞ FLAŞ FLAŞ
BASKETBOLDA 4 - 5 OYNAYAN 2 YABANCI ADAY TRANSFERLERI ICIN GORUSULUYOR BİRİSİ ABD Lİ DİĞERİ İSE SIRP İSİMLERİNİ ŞUANDA BİLEMİYORUZ!

KAYNAK:Facebook Galatasaray-Amatör Branslar

Caglar bilgin varsa senin vardır.Bişiler biliyosan bizide bilgilendirirsen seviniriz

Volkan Özger' Alıntı:
Basketbolda Yeni Transferler An Meselesi!!! FLAŞ FLAŞ FLAŞ
BASKETBOLDA 4 - 5 OYNAYAN 2 YABANCI ADAY TRANSFERLERI ICIN GORUSULUYOR BİRİSİ ABD Lİ DİĞERİ İSE SIRP İSİMLERİNİ ŞUANDA BİLEMİYORUZ!

KAYNAK:Facebook Galatasaray-Amatör Branslar

Caglar bilgin varsa senin vardır.Bişiler biliyosan bizide bilgilendirirsen seviniriz

Ben burayı takip ettiklerini düşünüyorum Macvan'ı diyolardır sırp olarak ama abd liyi bilemiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...