2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Shipp,Shumpert,Rochestie varken bir abdli daha alabilir miyiz?3 avrupa kıtası dışı kuralı diye birşey yok muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

Mertcan Dönmez' Alıntı:
Shipp,Shumpert,Rochestie varken bir abdli daha alabilir miyiz?3 avrupa kıtası dışı kuralı diye birşey yok muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

Zaten iki yabancı alacak olsak bir tane yabancı da gidecek demektir. Kaldı ki 2 tane uzun alsak onada karşı çıakrım. Madem 2 yabancı alacan o zaman biri skorer bir PG olsa daha iyi.

Bir tane ribaunt çeken kalıplı 5 numara aldık mı final oynarız

Fener ve Beşiktaş M.Wright'a teklif yapmış sanırım.

ribauntçu uzunla çok daha iyi oluruz.umarım transfer bir an önce takıma katılır.
tabi haberler doğru ise.

Sırp Abd'li dediklerine o kadar guvenmeyin derim. Çogu kişi için hala Hırvatlar vb. eski Yugoslav ulkeleri Yugoslav ya da Sırp, isim olarak. Lasme'de Nbadl'den gelecegi için Abd'li olarak adlandırılmış olabilir. Ne'lerini gördük...

Facebook'taki sayfada basketbol takımı diye geçiyor erkek-bayan bilgisi verilmemiş galiba. Bekleyelim görelim.

İsim bilmiyorlar zaten bilgiyi veren kimse o bir ABD'li bir Sırp demiş tabi o da yanlış biliyor olabilir

Yabancı almamız zaten imkansız şu bölümde.

Gerçekten yabancı transferi bekleyen var mı?

Olursa İlkan olur erkenden, ya da Cemal. Başka türlüsü çok zor.

Cemal veya İlkan'ın olması yabancı transferi olma ihtimalinden daha zor...:D
Cemal zaten imkansızda İlkan'da oldukça zor gözüküyor...
Belki bir oyuncuyu göndermeyi düşünüyoruzdur,kimbilir...Ya da 6 yabancılı bir rotasyon'a gireceğiz,olabilir yani,mesela Rancik'i sadece Avrupa kupalarında oynatmayı düşünüp o bölgeye Andric ve Ermal'i daha iyi tamamlayabilecek bir uzun alabiliriz...Yada uzun konusunda güçlü olmamız gerektiği maçlarda Taylor'ı dışarıda bırakıp 1 numarayı Evren ve Tutku ile geçmeyi düşünebiliriz...Bunun için birçok seçenek var...İmkansız yahu denilmesi garip geldi açıkcası...Neden imkansız olsunki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...