2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tutkuyla kerem tunçeri bizi her kulvarda en kötü 2 yıl daha idare eder. Hiç gerek yok barış ermişe. Çok istiyordum ama play offlarda net bir şekilde gördüm ki bizim oyuncumuz değil. Boşverin barış ermişi gerçekten. Bir kere rezil şut atıyor play offlarda + göksenin de 2 gündür bitirdi barışı hiçbir şey üretemedi takımı için..

KG de hep istediğim bir adamdır.. O da büyük ihtimal gelecek bize sanırım.. Gelirse çok iyi olur..

FBÜlker serisinin son maçında Kerem Tunceri "Efes geneleği olan bir takım ama hakemlerden artık saygı görmüyor. Real'den döndüğümden beri ama özellikle bu sene kişisel olarak da hak ettiğim saygıyı görmedim" dedi. Kerem Gönlüm Efes'in seyircili bir takım olmamasından yakınan sözleri var. Final oynayan, belki şampiyon olan (inşallah) ve EL takımı olan bir Galatasaray, onlara görmedikleri saygıyı tekrar kazanacaklarına inandıdır; seyirci ile neler yapabileceklerini hatırlatır ve bence Galatasaraylılığı bilinen bu isimler iyi bir teklife kolayca hayır demeyecektir.
Bir not yazayım. ek doğru söz çıkmıyor ağzından biliyorum ama bugün Yalçın Dümer programında FB li birinin telefon yorumu sırasında "Seneye Keremler Galatasaray'da, Gönlüm kesin Tunceri de gelmek istiyor" dedi. HAdi hayırlısı belki bu sefer doğru söylüyordur.

Biz şu an taraftar olarak bugüne odaklanmış durumdayız tabiki ama hocamız ve yöneticilerimiz muhakkak ki gelecek sezonun planlamalarını, transfer görüşmelerini yapmaya başlamışlardır. Zira profesyonel yaşam bunu gerektiriyor.

Gelecek sezon için transfer listemizin en başına yazılması gereken, kesinlikle kadroya katılması şart olan iki isim bilirim:

1. Kerem Tunçeri
2. Kerem Gönlüm

Galatasaraylı olduklarını da bildiğimiz bu iki kaliteli Türk oyuncumuza Galatasaray formasını giydirmeliyiz artık, vakit gelmiştir.

Keremleri Galatasaray'a kazandırmak çok stratejik ve müthiş bir hamle olacaktır...

Bu sene her ikiside gelmeli, ha olduda teklif ettik gelmediler bir daha gelmelerini istemem.Takım yapılanıyor çünkü hemde bize gelmek için istekli olmalılar.

Bence şu an transferin de transfer konuşmanın da hiç sırası değil. Taraftar olarak da en az takım kadar final serisine konsantre olmalıyız.

Kerem Gönlüm şimdi bile canlı yayında söyledi Galatasaraylı olduğunu..O da çok istiyormuş bizde oynamayı..Çok hoşuma gitti bu açıklamalar..Umarım seni bizim forma ile izleriz en yakın zamanda..

Kerem yıllardır açıkça GS'lı olduğunu söylüyor ama bir türlü bize gelmiyordu.
Aslında iyide olmuş bizim önceki sonu belli olmayan yapılanmamız altında eskiyeceğine bugün yeni bir heyecan olarak aramıza katılması çok daha iyi olacaktır bizim için. Ama bu iki Kerem içinde son şans, bu gemi kalktımı artık geri dönüşü yok bunun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...