2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük hedeflerin oyuncusu değil..Dolayısıyla büyük hedeflere oynayacak bir Galatasarayın oyuncusu değil.Ki diğer taraftan kalite olarak geçmiş senelerdeki Karşıyaka yabancılarından daha düşük bir noktada olduğunu düşünüyorum..

Katılmıyorum.Ligin en yüksek serbest atış yüzdesi olan oyuncu ,asist 2.si,top çalma lideri.NCAA tarihinin Redickten sonra en çok 3lük atan oyuncusu.2-3 sene içinde çok büyük takımlarda olacak

Holston büyük noktalara ulaşacak bir isim değil ki fenerli Green'e benzer sonu, dökülür yani üst düzeyde.Adam Avellino'ya geri döndü orada gene iyi oynuyor ama bir üst takıma giderse gene bir şey başaramayacak birisi. Boyu engelliyor kafadan, bire bir savunmada rakipler onun açıklarını kullanır rahatça. Efes'e karşı da kritik anlarda gördük 1 maçta etkiliydi sadece, diğer maçlarda bezdirdi onu Sinan Güler. Çok blok yedi çok top kaybı yaptı. Zaten Oktay Mahmuti'nin sisteminde de yeri olmayan biri.

Seibutis maç içerisinde fazla numara yapıyor İspanyollar gibi, o huyunu sevmiyorum yoksa çok önemli bir oyuncu o potansiyeli sayesinde Olympiakos'a gitmiş biri genç yaşta, ileride Litvanya Milli Takımı'nda da önemli rol üstlenecektir bence. Kaukenas benzetmesi yapmıştı bazıları tam uyuyor o benzetmeye, Seibutis'in şutu daha iyi Kaukenas ise daha delici ama oyun stilleri çok benziyor.

Katılmıyorum.Ligin en yüksek serbest atış yüzdesi olan oyuncu ,asist 2.si,top çalma lideri.NCAA tarihinin Redickten sonra en çok 3lük atan oyuncusu.2-3 sene içinde çok büyük takımlarda olacak

istatistiklere bakarak oyuncu değerlendirseydim eğer sizin bu söylediklerinize katıldığımı söylerdim(sakın yanlış anlamayın sizin öyle yaptığınızı söylemiyorum) ama Holstonun avrupa basketbolunun sertliğinde,üst düzey hedeflere gidilen platformlarda yapılan sert savunmanın içinde kaybolacağını düşünüyorum.

Bo Mccalebb içinde aynıları söylendi adamın bu gün geldiği nokta ortada.Oynadığı takımı hesaba katmadan oyuncuyu değerlendirin.Ben Holstonda hiç bir eksik göremiyorum.Sinan Gülerin savunmasında Efesi tek başına yeniyordu az daha

David Holston'un herkesin bildiği gibi en büyük defekti boyu. Bu döngüyü kıracak bir oyuncu gelmedi henüz, gelenler de takımlarında rol oyuncu oldular sürekli. Holston orta sıra takımları için kötü bir oyuncu değil elbette fakat bir üst seviyede çokça soru işareti barındırıyor. Kısa boylu olduğundan dolayı tansiyonu yüksek, savunmaların ön plana çıktığı bir maçta Holston kendi şutunu yaratamaz. Sezon içinde bunu sıkça yaşadık zaten. Ama şunu da yadsımamak gerek boyunun getirdiği bir sürü avantaj var, gerek baskıya karşı yarı sahayı hızlıca geçmek, gerekse içeriye sürekli penetrelerle arkadaşlarına pozisyon hazırlamak gibi...

Holston öncelikli olarak fiziki handikapları sahip. Avrupanın üst seviye basketbolunda önemli bir dezavantaj. Asist rakamlarına da aldanmamak lazım önce kendisine oynuyor . Tunçeri veya Tutku gibi önce takımı oynatmayı düşünen yapısı yok. Klasik fransa ligi oyuncu gibi holston

Holston bence EL düzeyindeki hiçbir takımın kadrosunda yer bulamaz. Bizim Jerry'nin daha dengesiz versiyonu bence. jerry'e tahammül edemezken her topu olur olmaz potaya sallayan Holston eksik olsun. Kerem , Barış Ermiş gibi oynatan guardlar lazım bize.

Amerikalı PG gelmesin diyorsunuz da Omar Cook, Darius Wash., David Logan, Jeremy Pargo'dan biri gelse hanginiz kabul etmeyeceksiniz ?

Her ABD lı guard kendine oynamaz.

Bo Mccalebb içinde aynıları söylendi adamın bu gün geldiği nokta ortada.Oynadığı takımı hesaba katmadan oyuncuyu değerlendirin.Ben Holstonda hiç bir eksik göremiyorum.Sinan Gülerin savunmasında Efesi tek başına yeniyordu az daha

O dönemki mesajlarıma bakarsanız,mccalebbın bu takımda olmasını ne kadar istediğimi defalarca deklare ettiğimi görmüş olursunuz.Mccalebb'ı avrupanın çeşitli takımlarında oynamadan önce,mersinde oynadığı sezonun hemen sonunda isteyenlerden biriyim..

Mccalebbla Holston kıyas kabul etmez..O dönemki yazılarımda mccalebbın euroleague guardı olacağını söylemiştim.Mccalebb çok farklı bir oyuncu ve holstonla uzaktan yakından alakası olmayan bir tarzı var..O yüzden de Mccalebbla Holstonun kıyaslanmasını doğru bulmuyorum..

Amerikalı Guardla ilgilide kişisel bir önyargım yok.Tabi ki çok faydalı olabilecek amerikalı guardlar var.McCalebb,doron perkins,kendini geliştirdiğini düşündüğüm ve özellikle mental açıdan güçlendiğini düşündüğüm bir dee brown,Omar cook,David logan..gibi belli bir seviyeninb üstündeki amerikalı guardlarda faydalı olabilir.

Holston gelirse Eurocup'a gidelim. Holston'ın yapıp yapabileceği Eurocup'tır işte.

Savunmada ikili sıkıştırma yaptırırsın, rakip oyuncu Holston'ın başının üstünden pası verir, alan yaparsın Holston'ın üstünden şut atar. Keza hücumda da kısa boyu avantajdan çok dezavantaj bana göre. Bo McCalebb patlayıcı bir oyuncuydu, potaya gidip güçlü bir şekilde bitirebilen bir oyuncuydu Holston karşısında Shumpert'ı görse kaçar boyalı alandan.

Holston'ın bir gömlek üst modeli Marques Green'di, Fb Ülker'e geldi, ne olduğunu gördük. Önümüzde o tip bir oyuncunun kötü örneği varken Holston'ı düşünmek bile abes olur.

Abd'li guardlardan sözleşmesi biten İbrahim Jaaber de faydalı olabilir alabilir miyiz bilemem. Washington ve Dee Brown dısında sayılan guardları almak kolay olmayacaktır. (Logan, Mccalebb, Perkins vs.) Zaten cogunun sözleşmesi suruyor. Holston'da bence dusuk profilli bir oyuncu. Avrupalı oyunculardan Stipcevic de işimizi görebilecek bir guard bence. Haftaya kafa yorsak daha iyi bu konulara.

Sözleşmesi biten Tunçeri'yle Barış Ermiş'i beraber katabilsek kadromuza 1 numara için yabancı hakkı harcamaktan kurtuluruz ki bence Kerem-Barış-Tutku üçlüsü her seviyede götürürler takımı. Aldıkları süre konusunda da bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum Oktay Hoca'nın rotasyonu ne kadar düzenli bir şekilde kullandığını göz önünde bulundurursak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...