2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Tutku Barış bence de olmaz. 3ünden 1ne yazık olur.
Aynı şekilde İlkan-K.Gönlüm-Furkan da olmaz mesela.

Kerem Tutku Barış bence de olmaz ama Euroleague'e direk katılırsak İlkan-Gönlüm-Furkan-Ermal-Yabancı 5lisi bence çok iyi olur,Shipp'i sayarsak ve Seibutis'i de alırsak Guard pozisyonuna 1 yabancı,3 numaraya ise 2 yabancı alabiliriz.3 numara bence çok önemli bizim için,dış şutumuz bu sene biraz daha iyi olsaydı finalde çok daha yüksek olabilirdi şansımız mesela.

Haklısınız aslında sezonluk ortalama süreleri toplamı o üçlünün 75 dakika gibi bir sayıya ulaşıyor ki bu hepsinin süresinde yarı yarıya bir azalma anlamına gelir. Bu durumda Tunçeri'nin gelmesi durumunda zaten üçüncü bir numara seçeneğimiz bir yabancı değil de genç bir yerli olacaktır. O isimde muhtemelen Melih olacaktır.

Hayır zaten Barış'a gerek yok. Türkiye'nin oyun zekası en yüksek iki guardı olan Tutku ve Kerem bize geldikten sonra birde söylendiği gibi Seibutis katılırsa bize zaten şahne bir rotasyon oluşuyor. Seibutis işi olmazsada orada 1-2 oynayan bir süper yabancı alınmalı. O ikiliyi kadromuza kattıktan sonra saf 1 numara oynayacak yabancı aşırı lüks olur.

Pota altında Gönlüm-İlkan-Ermal üçlüsü bence ligin en kaliteli yerli pota altını oluşturur. Bunlara birde sert atletik bir uzun ekledikmi çok zor tutuluruz.

Geri kalan pozisyonlarda Evren-Shipp-Mert-Göksenin gibi görev adamları var.Ben özellikle Göksenin ile Evren'in önümüzdeki sene çok çok daha iyi olacaklarını düşünüyorum.Birde o patlama gücü ile Sinan Güler'i katabilirsek kadroya.Bu pozisyonlarda standart üstü yabancı takviyeleri bize hemen her kapıyı açacaktır.

kerem tunçeri kesin almamız lazım yetiştiği kulube kariyeninn sonuna kadar hizmet etme isticektir. ayrıca borusis olmpykosda ayrılıyomus alabiliriz .
ersan ilysaova transferi ne kadar gerçekci bilinmez ama eğer euroleagude oynarsa gelir ersan nbaden ayırılacağı falan konuşuluyo zaten.

Abd'li guardlardan sözleşmesi biten İbrahim Jaaber de faydalı olabilir alabilir miyiz bilemem. Washington ve Dee Brown dısında sayılan guardları almak kolay olmayacaktır. (Logan, Mccalebb, Perkins vs.) Zaten cogunun sözleşmesi suruyor. Holston'da bence dusuk profilli bir oyuncu. Avrupalı oyunculardan Stipcevic de işimizi görebilecek bir guard bence. Haftaya kafa yorsak daha iyi bu konulara.

Rok Stipcevic çok beğendiğim bir guard eğer Kerem Tunçeriyi alamazsak(Kerem Tunçeriyi alırsak şayet oyun kurucu mevkiine yabancı transferi yapılmamalı,tabi tutkunun kalacağını düşünerek konuşuyorum) stipcevici bu takımda görmeyi çok isterim..

Tutku ve Kerem'in yanina Evren de rahatlikla 1 numara da yardim eder. Eger 1 ve 4-5 numaralari 1 yabanci (pivot) ile kapatirsak müthis olur. Olurda Zaza duyumu dorgu cikarsa hic yabanci almaya bile gerek kalmaz. 2 numaraya seibutis, 3 numaraya Jasaitis ve Shipp seklinde yabanci hakkimizi kullaniriz rahatlikla.

Jasa'yı çok sevsemda bence gelecek yılın rotasyonunda yer alamaz. İçeriye penetresi daha güçlü biri lazım bize. 2-3 numaralar görece daha kolay bulunan oyuncular. 3 numaraya transfer yapılacaksa bu Jasa olmamalı bence.

Belki zor ama bu sezon NBA'de yokları oynamış ve kontratı biten bir Sasha Pavlovic ilaç olur sanki 3 numaramıza. Atletik, şutör ve iyi bir savunmacı. Harika olurdu.

Beyler şu anda Radonun yerine kimi alabiliriz?
Keşke Rado oynasa ama.:(
Aslına Andre Smith final serisinde oynasa yeter ama.:(

Hayır zaten Barış'a gerek yok. Türkiye'nin oyun zekası en yüksek iki guardı olan Tutku ve Kerem bize geldikten sonra birde söylendiği gibi Seibutis katılırsa bize zaten şahne bir rotasyon oluşuyor. Seibutis işi olmazsada orada 1-2 oynayan bir süper yabancı alınmalı. O ikiliyi kadromuza kattıktan sonra saf 1 numara oynayacak yabancı aşırı lüks olur.

Pota altında Gönlüm-İlkan-Ermal üçlüsü bence ligin en kaliteli yerli pota altını oluşturur. Bunlara birde sert atletik bir uzun ekledikmi çok zor tutuluruz.

Geri kalan pozisyonlarda Evren-Shipp-Mert-Göksenin gibi görev adamları var.Ben özellikle Göksenin ile Evren'in önümüzdeki sene çok çok daha iyi olacaklarını düşünüyorum.Birde o patlama gücü ile Sinan Güler'i katabilirsek kadroya.Bu pozisyonlarda standart üstü yabancı takviyeleri bize hemen her kapıyı açacaktır.

Kerem ve Tutku önümüzdeki sezon için çok iyi olur ancak kaç sene daha bu performansla oynayabilirler? Bence Barış tercihi gelecek adına daha iyi bir adım olur görüşündeyim.

Kerem ve Tutku önümüzdeki sezon için çok iyi olur ancak kaç sene daha bu performansla oynayabilirler? Bence Barış tercihi gelecek adına daha iyi bir adım olur görüşündeyim.

Kerem Tunçeri en az 3 sene daha maksimum performansıyla oynar, Kerem Gönlüm de en az 2 sene daha pozisyonun en iyisi olarak kalacaktır.

Geleceğe yatırım diyoruz da zaten kadromuzda Göksenin-Melih-İlkan-Doğukan-Sertaç gibi bir beşli var. 5 sene sonra bu beşliyi bozmadan yanlarına 5 tane yabancı koy, al sana iyi bir takım. Şuan Türk oyuncu olarak bizim tecrübelileri almamız lazım, genç oyuncularımız gayet iyi ve yeterli.

Her ne kadar Keremlerin sözleşmesi bitse de Efes eğer Keremleri kaybederse fiilen kapanma noktasına gelir. Ellerinde Ender, Cenk ve Sinan kalır, bir de devşirmeden bir oyuncuyu ekleyebiliriz en fazlası. Koskoca gelenek sahibi Efes bu hale düşürür mü kendini, yeni bir Telekom vakası olur mu, pek sanmıyorum.

Final Serisi öncesinde transfer hakkımız var mı? Eğer öyle bir durum var ise,gelecek seneyle ilgili akıllarda flaş bir uzun transferi var ise,o uzun transferi şimdiden yapılıp final serisinde oynatılabilir mi? bu akşam aklımda bu soru belirdi maçı izlerken..

Can abi yapsak olur bence.

Bence de olur..eğer prosedürlerle ilgili bir engelimiz yoksa elimizi çabuk tutup bişeyler yapmalıyız.

21 yıl sonra finale çıktık bu saatten sonra herşey anlamsızlaşır,(dezavantajlarını ortadan kaldırdığı takdirde) ve en çok isteyen şampiyon olur..biz de istediğimizi göstererek üçe beşe bakmadan bir hamle yapmalıyız bence..Çünkü ülkerle aramızda çok belirgin farklar yok küçük nüanslar etkili olacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...