2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

evet damir galiba emir yüzünden basketbolu bıraktı. ancak mirsad ve rasim alt yapıda mücadele ettikleri için devşirme olmuyorlar. Bu yüzden ermal devşirme olarak geçmiyor. Galiba FB altyapısında oynadı

Hüseyin Beşok
Bol Basket'in konuğu bugün

Henüz bir takımla anlaşmayan Hüseyin Beşok, Bol Basket'in konuğu bugün. Zannediyorum ki, transferi ile ilgili bir tüyo verecek bugün. Saat 14:50'de başlayacak olan program NTVSpor 87,7 frekansında.

Hüseyin Bol Basket'te GS ile görüştüğünü açıkladı.Yurt dışından da teklifler almış ancak yurt dışını 2. planda tutuyomuş.

Bol Basket programında Hüseyin Beşok canlı yayına katıldı. Şu anda tufan-ışıl-haluk ve kendisinin tatil bölgesinde yeni sezon için hazırlık yaptıklarını söyledi.
Galatasaray'a transferi hakkında ise menajerinin şu an GS ve bir kaç yabancı takımla görüştüğünü söyledi. Ancak ülke dışına pek çıkmak istemediğini söyledi.
Kendisininde Galatasaray taraftarı olduğunu ve GALATASARAY da tekrar oynamaktan mutluluk duyacağını söyledi.
ayrıca devşirme konusunda yorum yaparken sözlerinin arasında GS nin Shumpert'e Türk pasaportu alacağını ekledi.

Galatasaray Cafe Crown, 2009-10 sezonunda Cibona Zagreb forması giyen Hırvat oyuncu Luksa Andric ile iki senelik kesin anlaşmaya varmıştır. Yeni sporcumuza Galatasaray Cafe Crown kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Bilgi: Luksa Andric

29 Ocak 1985 günü Hırvatistan?da dünyaya gelen Luksa Andric, basketbol kariyerine ülkesi takımlarından Dubrovnik?te başladı. 2001-02 sezonunda Dubrovnik ile profesyonel olan genç oyuncu, kısa süre içerisinde seviye atlayarak Hırvatistan?ın en önemli basketbol kulübü Cibona Zagreb?e transfer oldu. Andric, kariyerinin yeni aşamasında ilk olarak Cibona Zagreb U-18 Takımı?nda forma giydi. Takip eden iki sezon için ise KK Dubrava Zagreb takımında kiralık olarak mücadele etti.

Hırvat oyuncu, 2005-06 sezonundan bu yana A Takım bünyesinde bulunduğu Cibona Zagreb ile kariyerinin en başarılı yıllarını geçirdi. Hırvatistan Ligi?nde dört defa (2005-06, 2006-07, 2008-09, 2009-10) şampiyonluk yaşayan Andric, son beş sezondur Euroleague seviyesinde forma giyiyor. Uzun boyu ve pota altındaki etkinliğiyle dikkatleri üzerine çeken Andric, 2009-10 Euroleague sezonunda maç başına 9,4 sayı ve 4,5 ribaund ortalamalarıyla oynadı. 2009 senesinde İtalya?da düzenlenen ve final maçında Yunanistan?ı 72-60 mağlup eden Hırvatistan?ın şampiyonluğa ulaştığı Akdeniz Oyunları?nda forma giyen genç pivot, Euroleague kariyerindeki en skorer maçını ise 24 Ekim 2007 günü Efes Pilsen?e karşı (19 sayı) çıkardı.

Veli Yiğit, en az iki oyuncu daha alınabilir yazdı.

Okan ben biraz önce açıklanan transfer için bekliyordum.Yani Shumpert beklerken 5 numara da süpriz olabir diye tahmin etmiştim :)

bu aldığımız hırvat 5 numarayı izleyen ve genel özelliklerini bile arkadaşımız var mı?

hüso sertaç shumpert bunlar gelirse kadromuz bence orta düzeyin üstüne çıkıyor ..
tutku taylor göksenin
shipp melih
caner haluk shumpert
rancik ermal
hüso sertaç andric 13 kişi oluyoruz ki saktlık göstermezse Allah avrupa kupasıda yok bence iyi olur bu kadro hadi hayırlısı ama nedense bana 4numara biraz sıkıntılı geliyor sanırım shumperti arada orada izleriz .. :) gs mobile yarım saat oldu transfer haberi yok anlamadım gitti :!!!!!!!!

Veli Yiğit yazmış twitterda "Arkadaşlar transfer buydu ama daha bitmedi; bunların devamı gelecektir mutlaka. En az 2 transfer daha olur Galatasaray C.C.'de"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...