2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Becky-Seimone-Katie-Sophia-Fowles ilk 5'i Işıl-Bahar-Tuğba-Esra benchi ve iyi bir hoca ile Euroleuge'de final-four oynayabileceğimizi düşünüyorum. Tamika da ocakta gelirse çok daha iyi olabilir. Önce Koç. Zaferle olmaz.
Edit: Tamika yerine iyi bir uzun alınsa daha iyi de olabilir. Leuchenka rotasyon için yeterli bence.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Ben Taurasi transferinden çekinmiyorum açıkcası,iyi bir hoca ve iyi bir guard ile çok iyi olabiliriz...Ayrıca ne kadar doğrudur bilmiyorum Milyon eurolu rakamlar konuşuluyor Taurasi transferi için,Kadın basketbolu için büyük paralar bunlar...

Eğer iyi bir koç bulabilirsek Dianalı Feneri geçmek hayal değil.Ama bir an önce iyi bir koç bulmak lazım.Diğer konuda da yazdım gerekirse imza toplayalım yönetime iletelim.Birşeyler yapmamız lazım.

Becky de illa şart değil. Daha önce de konuşmuştuk Avrupa performansında sıradan bir oyuncu gibi oynuyor genelde. Elbette, gelecekte de böyle olacağı anlamına gelmez; ama iyi bir Avrupalı guard da iş yapar. Zaten, gelecek oyuncunun topu elinde tutacak biri değil de takımı organize edebilecek ve ikili oyunları oynayabilecek yapıda olması lazım. Kim olabilir tabii, onu bilemiyorum.

Sylvia ve Seimone transferleri Diana ya cevap verebilecek türden ancak guard almadan bu iş olmaz ayrıca ZK nın yerinede yabancı bir koç alsak Euroleague de en az ilk 8 e kalırız ancak feneri bu yılda geçemeyecekmişiz gibime geliyo :?

Sorun para sanırım Becky ile 600 bin euro gibi bir rakama 2 yıılığına anlaşma imzalanacakken Ruslar 900 bin euro gibi bir para önermiş...Böyle birşey okumuştum nerdeydi hatırlamıyorum ama...Ancak Emre'nin dediği gibi Becky olması şart değil Avrupa'dan başka bir guardda bulabiliriz...Işıl'ın durumunu bilsek iyi bir 1,5 da bu açığı kapatabilirdi...Eğer Becky olmuyor ve avrupalı bir guard bulamıyorsak son çare bu olabilirdi...Tabi Işıl'ın nasıl geleceğini kestiremeyeceğimiz için bu riskli olabilir...

Hemfikir olduğumuz gibi ilk önce Koç işi halledilmeli zaten iyi bir koç bu duruma bir şekilde çözüm getirecektir...Çözüm dediğim takım içi değil tabi takım dışından bir çözüm...Takım içinde bu problemin çözümü yok gibi...

1.Çok iyi bir antrenör
2.Çok iyi bir Avrupalı guard

Sophia'nın Türk olmasında sorun çıkmayacağını varsayarsak Bahar'ı da elimizde tutarsak Fenerbahçe'yi geçeriz.

Arkadaşlar biraz önce GSTV'de Augustus ve Fowles transferleri son dakika diye geçerken canlı yayına bağlanan veli yiğitti galiba transferlerin devam edeceğini ve avrupalı yıldız bir oyun kurucunun gelecegini söyledi..Sizce kim olabilir yıldız avrupalı oyun kurucu adayları??

İkinci olarak bence şu an itibariyle bizim yaptığımız bu iki transfer Taurasi'den daha iyi..Taurasi bayan basketbolun en önemli ismi olarak gösteriliyor ama Agustusuda kimse yabana atmasın wbna ortalamalarında Augustus sayı ortalamasında Turasiden sadece 1-2 sayı geride..

Son olarak Taurasi fenerdeki dengeleride bozabilir..şu anda tam bir takım görüntüsündeler herkes katkı sağlıyor Taurasiden sonra takım görüntüsünden uzaklaşıp bireysellige dönerlerse onlar için kötü olur..

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Sorun para sanırım Becky ile 600 bin euro gibi bir rakama 2 yıılığına anlaşma imzalanacakken Ruslar 900 bin euro gibi bir para önermiş...

Bu rakamların gerçek rakamlarla uzaktan yakından alakası yok.

Ümit Aslan' Alıntı:
Arkadaşlar biraz önce GSTV'de Augustus ve Fowles transferleri son dakika diye geçerken canlı yayına bağlanan veli yiğitti galiba transferlerin devam edeceğini ve avrupalı yıldız bir oyun kurucunun gelecegini söyledi..Sizce kim olabilir yıldız avrupalı oyun kurucu adayları??
/quote]

Ben de tam bu soruyu soracaktım.

Ümit Aslan' Alıntı:
Son olarak Taurasi fenerdeki dengeleride bozabilir..şu anda tam bir takım görüntüsündeler herkes katkı sağlıyor Taurasiden sonra takım görüntüsünden uzaklaşıp bireysellige dönerlerse onlar için kötü olur..

Burada yaptıkları Ratgeber transferi önem kazandı Ümit. Bana göre bu yıl Spartak önceki yıllardan da iyi kadro kurmuştu, Jekabsone, Korstin vs. Bu oyuncular rol oyuncusundan hallice oynayabildiler Chatman'le, Ratgeber ise önceki yıl elinde bu oyuncular olmamasına rağmen (kabul, elbette ki eski kadroları da çok çok iyiydi Spartak'ın) daha dengeli bir basketbol oynatıyordu. Zaten, Taurasi de bu sezonki kadar müthiş performanslarla öne çıkmıyordu. Söylediğin nokta çok önemli elbette, burada coachlarının becerisine bakacak ne olacağı.

Şu da var. UMMC son iki yılda da iki farklı coachla çalışan Spartak'ı Rus Ligi'nde geçmeyi başardı mesela. Orada bu yıl Bibricyzka öne çıktı biraz; ama Taurasi kadar değil. Örneğin, Pondexter bir Fener'deki gibi at koşturmuyor hücumda. Takım oyunuyla maç kazanılmayacak diye bir şey yok, Taurasi geldi iş bitti dememek lazım.

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
[quote="Kerem BOZGEYİK":m4es1nxf]Sorun para sanırım Becky ile 600 bin euro gibi bir rakama 2 yıılığına anlaşma imzalanacakken Ruslar 900 bin euro gibi bir para önermiş...

Bu rakamların gerçek rakamlarla uzaktan yakından alakası yok.[/quote:m4es1nxf]

Transferin gerkleşmeyeceği doğru mu?

Becky Rusyadan bir takımla anlaştı bildiğim kadarıyla ama bu takım Spartak değil.

Not: Kerem seni yalanlamak için söylemedim, tahmin etmiştim başka bir yerde okuduğunu.

UMMC olabilir. Onlar 11 oyuncuların tutacaklarını açıkladılar; ama guard değişikliği yapılabilecek en muhtemel değişiklik olarak duruyordu zaten. Dumerc'in yerine mantıklı bir hamle gibi duruyor.

Bird de Spartak'ta devam ediyormuş.

Bu arada Hammon, UMMC'ye katılıp WNBA performansına yaklaşırsa, Vetra yönetimindeki bana göre oturmuş kadrosu ve dengeli oyun planıyla zaten bir adım önde olan UMMC'nin bir adım daha öne çıkacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...