2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Jelavic Krakow'a gitti. Krakow da liginde çeyrek finalde elenip, Euroelague'de Final Four oynadı. O da garip bir detay.
Ekaterinburgun biraz daha garibi demekki:)

bence fenerbahçeden türk oyuncu kapmak lazım birsel esmeral gibi türkiyede en iyi türk oyuncular fenerde sözleşmesi biten oyuncuya teklif yapacaksın başka çare yok sade yabancı oyuncularla şampiyon olunmuyor :roll:

Taurasi kıtadışı, sanırım bunlar Taylor'u da tutacaklar o da kıtadışı. Diğerleri avrupalı olmalı, demekki powell, ajavon, sutton brown, hoffman hepsini yollayacaklar. Almak zorunda oldukları Avrupalı Center'i merak etmiyor değilim.

Bunlar rahat durmaz ozaman yine birini alirlar mutlaka. Off ya bizim ne yapip edip Taurasiyi almamiz lazimdi olmadi hi cdegilse Hammonu alalim diyecegim ona da 300.000 dolar bulunamiyor (!)

taurasiyi alarak büyük sükse yaptılar ancak takım olarak guard pozisyonu dışında öyle büyük farklar yok aramızda aciz yıldırım bayan basket takımınada bayan voleybol takımındaki gibi büyük bir sponsor bulacağını falan söylemişti buldu heralde yok mu zengin galatasarylı işadamı ya şöyle üst düzey bir guard getirebilecek kadar da sponsor olsa şaşırıyorum gerçekten bu duruma bu sene seimone fowles falan çok iyi ama guard olmadan hiç bi işe yaramaz ancak ligdeki iddiasız takımlara fark atarız şu final serisinde nilayın tuğbanın yaptıklarını gördü herkes bu kadar taraftarın hemfikir olduğu bi konuda eminim yönetimde en iyisini almak için çaba harcıyordur

bana göre sorun yabancı oyuncu transferinde değil yerli kaliteli oyuncumuz olmamasında birsel,nevriye,esmeral ayarında oyuncumuz yok sonuçta sofia,simone,fowles çok kaliteli yabancılar taurasi,taylor gibi oyuncularla aşağı yukarı aynı kaliteleri fakat yerli oyuncu konusunda çok kötüyüz ve yerli oyuncumuz olmadığı sürece ben bu seriyi kıracağımızı sanmıyorum....

selçuk beyin dediklerine bizzat katılıyorum.Şampiyon olmak için sadece yabancı oyuncu transferi yeterli değil.Hadi sophiayı türk yaparsak,ışıl ve bahar ile biraz fenerin ayarına gelebiliyoruz.Ama yasemin,nilay,esra,tuğbayla olucak iş değil bunlar.Birde z.k yi unutmamak gerekiyor tabi.
Bu sadece bayanlar için geçerli birşey değil.Erkeklerde aynı durum söz konusu.Eren beyaz,polat,fatih,can akın,murat gibi oyuncularla türk rotasyonunu doldurursak şampiyonluğun gelmesi hayal.

Yani kaliteli yabancı kadar kaliteli türk transferide şart.Hepside fenerde toplandığı için her sene final serisine kadar çıkıp öteye gidememeye mahkumuz bence.

Malesef bu sene her amatör branşta olduğu gibi seneyede aynısı olacak Galatasaray Adnan Polat ın deyimiyle futbol kulübü değil spor kulübü ama bu sözde malesef FB nin bizi her branşta geçmesi acı verici :(

Sophia'yı Türk yapabilirsek,Işıl'da sakatlıktan sonra eskisi gibi gelebilirse belki biraz daha olgunlaşmış bir oyun sergileyebilirse umutlarımızı artırabiliriz...Çokta umutsuz olmamak lazım,doğru hamleler yaparsak birşeyleri kırabiliriz...Bunun için çok uzun bir zamanada ihtiyacımız yok,bu yıl yapılacak bir kaç doğru hamle yeterli olacaktır...Bu hamleleri tekrar tekrar söylemeye gerek yok artık hepimiz biliyoruz ne gerektiğini,umut ediyorum karar alıcılarda bunun farkındadır...

Demem odurki tamam bu 3. yıkılışımız(hatta bence ikinci çünkü ilk yatırımda yıkıldığımızı düşünmüyorum) ama doğru hamlelerle karşılarına tekrar çıkıp bu sefer yıkabiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...