2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katie'nin seneye takımda olacağını sanmıyorum, hayal kırıklığı oldu bizim için.

Becky ve Sue Bird gittiğine göre bu seviyede çokta fazla oyun kurucu yok zaten. Dumerc olailbirdi ama sözleşmesi devam ediyor. Jelavicte anlaştı. İki İsrailli Shay Doron ve Liron Cohenin son durumlarını bilmiyorum ama ikisinden biri olabilir. Herkesin kafasında bir soru işareti var ama Işıl'ın eskisinden daha iyi ve güçlü döneceğine inanıyorum. Çok iyi bir tedavi dönemi geçirdi ve milli takıma da gitmeyeğine göre yeni sezona da 4 ay olduğunu düşünürsek bomba gibi dönecektir.

Bu durumda üst seviye bir guard alamayacağımız...Zaten bir elin parmaklarını geçmiyor bu tür oyuncular...Guard almamız lazım diyoruz ama aklımıza kimse gelmiyor,önermek için...Katie'ninde gideceği düşünüldüğüne göre iki numara iyi olur gibi...Varmıdır önerisi olan?

Ya Isil seneye de sakatlanirsa?? 2 ciddi sakatlik gecirdi yine sakatlanirsa (ALLAH göstermesin) ne olacak halimiz?

Nilay var... :shock:

Şaka bir yana yapacak çok şey yok gibi...Doron filan beklentilerimize karşılık verebilirmi emin değilim...İçeri girip penetre edebilen,gerektiğinde sorumluluk alıp eli titremeden şut atabilen,sete sette takımı iyi organize edebilen bir guard lazım bize,yani çok çok iyi bir guard lazım,tabi birde avrupa pasaportu olacak...Çok şey istiyoruz... :)

Fener Penny Taylor ile 1yıl daha sözleşme uzatmış.

Taurasi + Taylor 2 yabancı

1 Numara Şart Bize

Nilay'ın bombeli ve uzak atışlarından,vede tuğbanın bencilliğinden bıktım Artık !
Ayrıca yasemin Horasan tam bir hayal kırıklığı.

Işıl allah bi sakatlanırsa işimiz zora girer o yüzden Acilen 1 numara almalıyız tek sıkıntımız o ve tabi ki? Zafer kalaycıoğlu !

beckyden sonra görüşülebilecek en iyi guarla anlaştık sanırım 1 2 güne kadar bomba patlatılır yerli transferde bir kaç hamlemiz varmış ..

Hocam uyruğu neresi bu yeni oyuncumuz?Muhtemelen Avrupa'lıdır fakat araştırmak babında soruyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...