Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Alperen Küçük":21gq21tv]Rotasyon rotasyon diye tutturduk senelerdir, şimdi de böyle bi sıkıntı var ama tatlı bi sıkıntı diyelim Ceyhun hocamız bence en doğru kararları verecektir ve de ben suanda fenerden üstün olmadığımız pozisyon göremiyorum belki 2 numara diyebiliriz penny taylor ı orda sayarsak
Bu kadar iddaalı sözler söyleyeceğimiz bir kadromuz yok bana göre.
Diana Taurasi bir kere karşısında kim olursa olsun o bölgede üstündür rakibinden. Seimone olunca arada az bir fark oluyor ama oluyor sonuçta.
Currie Penny'den iyi mi ciddi şüphelerim var.
Fowles en büyük avantajımız.
Bunların yanında orta sınıf, gelecek vaadeden geniş Türk rotasyonumuzun yanında onlarda ise üst sınıf ama dar bir Türk rotasyonu var.
Ayrıca önemli bir konu Esmeral'in yaşı belli, kaç sene oynayacağı belli değil. Bakarsınız bırakıverir basketbolu önümüzdeki sezon.
Bu sene %51'e %49 onları şanslı görüyorum ama önümüzdeki seneden itibaren kadromuzu koruyup bir star yabancı transferi ile kupalara ambargo koyabiliriz.[/quote:21gq21tv]
Penny taylor mu currie mu desen 1 kere degil 100 kere Penny derim, gercekten cok yönlu muazam bir komble oyuncusu, Ayrica burada acik konusmak gerekirse diana ve augustus arasinda pek fark yok demisin ama benim gözumde cok fark var.
Diananin disiplin sorunu var yani psikopat birisi bu bizim icin avantaj olabilir, bir cok Gs fb maclarinda teknik faul hatta oyundan attila bilir hatta Dianayi sahada sinirlendirmemek lazim yoksa sazi eline alip potamizi arbukaya alir benden söylemesi.
Diana sahada babasini bille tanimaz bizlere cok cektirecegi belli.
KADROMUZ ONLARDAN USTUN OLMASADA SAMPION OLACAGIZ INSALLAH!!