• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alperen Küçük' Alıntı:
Melisa can transferi açıklandıktan sonra başka bir transfer yapılacak mı acaba yerli/yabancı
yapılmayacak .

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Alperen Küçük":2nqxr1or]Melisa can transferi açıklandıktan sonra başka bir transfer yapılacak mı acaba yerli/yabancı
yapılmayacak .[/quote:2nqxr1or]

Zaten 5 yabancımız oldu ve de yerlilerimiz yeterli rotasyonda bence :)

hatta kadro çok şişti .. 16kişiyiz .

maç kadrosunda 4dış oyuncu nasıl çıkcak merak ettim :) bakalım ceyhun hoca birşeyler bulur .

Saim Karakuzu' Alıntı:
maç kadrosunda 4dış oyuncu nasıl çıkcak merak ettim :) bakalım ceyhun hoca birşeyler bulur .

Gizem başaran ve Dilara kaya'yı çıkartırsak 14 kalıyo zaten :)

2-3 pozisyonundan 2 oyuncu çıkartır bence :D

en etkili yerimiz orası sanmıyorum napacak merakla bekliyorum ..

Saim Karakuzu' Alıntı:
en etkili yerimiz orası sanmıyorum napacak merakla bekliyorum ..

ama orası en kalabalık

ışıl-hodges-yasemen
nihan-tuğba-ceyda
seimone-currie-gülşah
gintare-bahar
sylvia-melek-(melisa)

şu an için resmi olarak 13 melisayıda sayarsak 14..Kafam karışık doğrusu.Kim yedek kalmayı kabul edecekki..Ceyda mı ? Nihan mı ???

Aykun Alan' Alıntı:
ışıl-hodges-yasemen
nihan-tuğba-ceyda
seimone-currie-gülşah
gintare-bahar
sylvia-melek-(melisa)

şu an için resmi olarak 13 melisayıda sayarsak 14..Kafam karışık doğrusu.Kim yedek kalmayı kabul edecekki..Ceyda mı ? Nihan mı ???

Rotasyon rotasyon diye tutturduk senelerdir, şimdi de böyle bi sıkıntı var ama tatlı bi sıkıntı diyelim Ceyhun hocamız bence en doğru kararları verecektir ve de ben suanda fenerden üstün olmadığımız pozisyon göremiyorum belki 2 numara diyebiliriz penny taylor ı orda sayarsak :)

sizlerin arasina katildigim icin cok mutluyum, bende bir cimbomlu ve basketbol hayrani oralak umarim kupa dolu bir sezon bizi bekler ;)

Bayan takimiz mauzam bir kadro kurdu ama halen eksikler var, gaurd bölgesine mutlak ama mutlaka bir kaliteli gaurd lazim bu takima.

yaptigimiz transferlerde göruldugu gibi öncelikle hedefimiz Lig gibi duruyor buda dogru bir karardir 9 sezondur sampion olamiyor kizlarimiz, eurolegua´de en az ceyrek final bekliyorum.

Alperen Küçük' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":agokqri9]ışıl-hodges-yasemen
nihan-tuğba-ceyda
seimone-currie-gülşah
gintare-bahar
sylvia-melek-(melisa)

Rotasyon rotasyon diye tutturduk senelerdir, şimdi de böyle bi sıkıntı var ama tatlı bi sıkıntı diyelim Ceyhun hocamız bence en doğru kararları verecektir ve de ben suanda fenerden üstün olmadığımız pozisyon göremiyorum belki 2 numara diyebiliriz penny taylor ı orda sayarsak :)[/quote:agokqri9]

Alperen kardesim seninle ayni fikirde degilim. fenerden sadece 1 ustun oldugumuz bölge var oda pivot bolgesidir, fener kaliteli bir takim simdi yaptiklari transferlerle daha kaliteli bir takim oldu. en önemlisi Laszlo ve Diana faktöru var.

Alperen Küçük' Alıntı:
Rotasyon rotasyon diye tutturduk senelerdir, şimdi de böyle bi sıkıntı var ama tatlı bi sıkıntı diyelim Ceyhun hocamız bence en doğru kararları verecektir ve de ben suanda fenerden üstün olmadığımız pozisyon göremiyorum belki 2 numara diyebiliriz penny taylor ı orda sayarsak :)

Bu kadar iddaalı sözler söyleyeceğimiz bir kadromuz yok bana göre.

Diana Taurasi bir kere karşısında kim olursa olsun o bölgede üstündür rakibinden. Seimone olunca arada az bir fark oluyor ama oluyor sonuçta.

Currie Penny'den iyi mi ciddi şüphelerim var.

Fowles en büyük avantajımız.

Bunların yanında orta sınıf, gelecek vaadeden geniş Türk rotasyonumuzun yanında onlarda ise üst sınıf ama dar bir Türk rotasyonu var.

Ayrıca önemli bir konu Esmeral'in yaşı belli, kaç sene oynayacağı belli değil. Bakarsınız bırakıverir basketbolu önümüzdeki sezon.

Bu sene %51'e %49 onları şanslı görüyorum ama önümüzdeki seneden itibaren kadromuzu koruyup bir star yabancı transferi ile kupalara ambargo koyabiliriz.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Alperen Küçük":15s0j708]Rotasyon rotasyon diye tutturduk senelerdir, şimdi de böyle bi sıkıntı var ama tatlı bi sıkıntı diyelim Ceyhun hocamız bence en doğru kararları verecektir ve de ben suanda fenerden üstün olmadığımız pozisyon göremiyorum belki 2 numara diyebiliriz penny taylor ı orda sayarsak :)

Diana Taurasi bir kere karşısında kim olursa olsun o bölgede üstündür rakibinden. Seimone olunca arada az bir fark oluyor ama oluyor sonuçta.

Bunların yanında orta sınıf, gelecek vaadeden geniş Türk rotasyonumuzun yanında onlarda ise üst sınıf ama dar bir Türk rotasyonu var.

Ayrıca önemli bir konu Esmeral'in yaşı belli, kaç sene oynayacağı belli değil. Bakarsınız bırakıverir basketbolu önümüzdeki sezon.

Bu sene %51'e %49 onları şanslı görüyorum ama önümüzdeki seneden itibaren kadromuzu koruyup bir star yabancı transferi ile kupalara ambargo koyabiliriz.[/quote:15s0j708]

Gazanfere kesinlikle katılıyorum,bence onlar bizden daha üstün kadro olarak ama ben takıma ve koça sonuna kadar güveniyorum...

Nevriye´de yakında bırakır basketbolu. Demirbaşları birer birer bırakacak gibi artık.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Alperen Küçük":21gq21tv]Rotasyon rotasyon diye tutturduk senelerdir, şimdi de böyle bi sıkıntı var ama tatlı bi sıkıntı diyelim Ceyhun hocamız bence en doğru kararları verecektir ve de ben suanda fenerden üstün olmadığımız pozisyon göremiyorum belki 2 numara diyebiliriz penny taylor ı orda sayarsak :)

Bu sene %51'e %49 onları şanslı görüyorum ama önümüzdeki seneden itibaren kadromuzu koruyup bir star yabancı transferi ile kupalara ambargo koyabiliriz.[/quote:21gq21tv]

Penny taylor mu currie mu desen 1 kere degil 100 kere Penny derim, gercekten cok yönlu muazam bir komble oyuncusu, Ayrica burada acik konusmak gerekirse diana ve augustus arasinda pek fark yok demisin ama benim gözumde cok fark var.

Diananin disiplin sorunu var yani psikopat birisi bu bizim icin avantaj olabilir, bir cok Gs fb maclarinda teknik faul hatta oyundan attila bilir hatta Dianayi sahada sinirlendirmemek lazim yoksa sazi eline alip potamizi arbukaya alir benden söylemesi.
Diana sahada babasini bille tanimaz bizlere cok cektirecegi belli.

KADROMUZ ONLARDAN USTUN OLMASADA SAMPION OLACAGIZ INSALLAH!!

kadro üstünlüğü var şampiyon onlar gibi söylemler yada bizim kadromuz biraz daha zayıf ama şampiiyon biziz gibi kuramlar bence kesinlikle yanlış ligler başlasın takımın durumunu görelim sonra konuşuruz ..

Saim Karakuzu' Alıntı:
kadro üstünlüğü var şampiyon onlar gibi söylemler yada bizim kadromuz biraz daha zayıf ama şampiiyon biziz gibi kuramlar bence kesinlikle yanlış ligler başlasın takımın durumunu görelim sonra konuşuruz ..
Aynen...

Yapılan transfere bakarak olayları yorumlamak fala bakmak gibi hurafeden öteye gitmeyen teoriler ancak. Pahallı oyuncular şampiyon yapmaz canı Pahasına savaşan oyuncular şampiyon yapar. Ligi de Savaşan canını, alın terini ortaya koyan kazanacak parayı değil. Ligde ki kırılma maçlarındaki sonuçlar zaten her şeyi gösterecek. Bekleyelim ve Görelim

herşey kadro üstünlüğü değil çok iyi rgnize olmak ve iyi uyum sağlamak en önemlisi zira fb ile aramızda çok fazla oyuncu üstünlüğü farkı yok demekki iyi uyum iyi çalışma ve başarı.

fenerbahçenin yıllardır şampiyonluğa koyduğu ambargoyu ;
Ben tahminen bu sezondan itibaren esmeral ve nevriye yaşlandığı için bizim koyacağımızı düşünüyorum.. :?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri