2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aykun Alan' Alıntı:
http://www.galatasaray.org/basketbol/bayan/takim.php

değiştirilmeli

Vallahi süper kadro yahu niye değiştirelim:)

Hodges ve Melis Kaya'nın yerine Candicce ve Ceyda'yı koyalım,Meliscan'ın yerine(CAMPELL'ı severim ama)Sophia Türk olsaydı müthiş birkadromuz olurdu valla :)

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":2d4wlqlk]http://www.galatasaray.org/basketbol/bayan/takim.php

değiştirilmeli

Daha kibarca söylenmeli...[/quote:2d4wlqlk]

Basit bir öneri kelimesini bile bu kadar ciddiye alan hassas ve bilinçli arkadaşların bulunduğu bir forumda en ufak bir atışma bile yaşanmamalı o halde. Üstelik sadece değiştirilmeli dedim, değiştirin, ya da türevi herhangi bir şey söylememişim değil mi. Değiştirilmesi gerekli ve değiştirilmeli kelimeleri arasındaki farkı söyleyen olur mu acaba? Her neyse, sözün kısası şudur. EL maçları başlıyor, sitemizin ENG bölümüne giren yabancı ziyaretçiler karşılarında o kadroyu görecekler, bütün branşların kadroları güncelken bayan takımımızın kadrosunun geçen seneden kalma olduğunu görüp bir uyarı yaptım nitekim bunu resmi siteye de yazdım.

Örneğin; yine İngilizce yayın yapan bölümde erkek takımımızın kadrosu güncel fakat başlıkta 2008-2009 Roster yazıyor. Değiştirilmeli...

Eray Sözen'e teşekkür ederim, gayet güzel açıklamış olayı, ama sizin bu yersiz eleştiriniz gerçekten yersiz olmuş.

Aykun Eray Sözen'in burda yazdığını biliyorsun,orda yazdığın şeyin bu forumda muhatabının kim olacağınıda biliyorsun dolayısıyla,şimdi birbirimizi kandırmayalım...Dediğin konunun burda muhatabı olmamış olsaydı o zaman haklı olabilirdin...Büyütülecek birşey değil ancak bu tarzını korumanında bir manası yok...Daha olumlu yaklaşıp dikkatsizlik olmuştur,diyebilirsin...

Son olarak ''değiştirilmeli'' bir öneri cümlesi değildir,neyse mühim birşey değil zaten...Bir ufak yanlış,bir ufak eleştiri,hepsi bu kadar...

Ben foruma düzenli olarak girmeyeli yaklaşık 6 ay oluyor dolayısı ile Eray Sözen'in burada, resmi site'nin muhatabı olduğunu bilmiyordum ki zaten oda daha yeni üye olmuş. Konuyu çok uzatmak istemiyorum fakat söylediğim sözün amacı kesinlikle resmi siteden birileri nasıl olsa burayı okur, ayarı veriyim düzeltsinler falan değildi, az öncede dediğim gibi ben bunu zaten siteye de bildirdim. Ek olarak değiştirilmeli yani o bölüm değiştirilmeli, gözden geçirilmeli vs. Bence bu bir öneri, yanlış anlaşılmış olabilir ama öneri. Şimdi burada lise yıllarımıza dönmeyelim durduk yere. Neyse rahatsız etmeyelim kimseyi.

sprtak moskovanın kaybetmesi iyi olmuş...su bırd ocakta gelecek anladım peki l. Jackson da mı ocakta gelecek ?
Bu arada konu ile ilgisi yok ama bu yıl bizim bütçemiz ne kadar ?
bu arada işim gereği balıkesir edremitteydim edremit bayan takımı ile güre belediyesi bayan takımının hazırlık maçını izledim gizem güzel oynadı malum edremit bayan takımında kiralık oynuyor...
Burada bir voleybolcu burhaniye erkek takımında oynuyor F.Bahcenin bütçesinin 8 500 000 tl olduğunu söyledi...
Bilen var mı?

Basketbolu çok severim, takımlarımızın her maçını izlerim ama bu teknik taktik konularla pek ilgilenmem ama sanırım bizim sorunumuz Türk olan Melisa Can'ın yerine Türk Safiye(young)'nin olmaması ve bir de Tamika Catchings'in eksikliği :)

Alperen Küçük' Alıntı:
Basketbolu çok severim, takımlarımızın her maçını izlerim ama bu teknik taktik konularla pek ilgilenmem ama sanırım bizim sorunumuz Türk olan Melisa Can'ın yerine Türk Safiye(young)'nin olmaması ve bir de Tamika Catchings'in eksikliği :)

Evet katılıyorum ama içimden bir ses bir kaç ay içinde Tamika gelicek diyor. Bakalım...

Geçen Twitterda da Türkiyeyi özlediğini yazmıştı. Onu seven hataları ile sevapalrı ile onu kabul eden taraftar grubu vardı, rahat ettiği alıştığı bir ülke vardı, vergi vermediği iyi para aldığı bir klüp vardı ne gereği vardı Sophia Amerikan vatandaşı olacağım serüvenine girdin:)

Şu koşullarda Bahar 3 numarada oynayabilirim ben derse kesinlikle Sophia'yı isterim ben. Ama Bahar ben 4 numarayım diye ısrarcıysa Tamika daha iyi olur. Keşke ikisinden biri Avrupa vatandaşı olsaydı.

Fowles-Augustus-Tamika-Sophia 5.yabancımızda hodges olsa çok çok iyi olur ama euroleague'te sıkıntı yaşarız 4 yıldızımızdan 2sini tercih etme şansımız olacak ne de olsa inşallah Sophia döner ocaktan sonrada Tamika katılırsa süper olur ama tabi sadece Sophia'nın özledim demesi yetmiyo yöneticilerimizin el atması gerek

Edit;
Gintare'yi unuttum ligte Gintare ile Hodges arasında seçim yapılır euroleague'de ise 2side sahada olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...