2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamika bize geldiğinde de süper oyuncuydu. Kısmetse ocakta gene bize gelir. Ceyhun hoca da röportajında bahsetmiş gelemsini çok istedim ama sezon başı gelmem ailemle oalcağım demiş gene. Tamikada yok yok ribaunt asist sayı hepsi var. Üstelik kulağında %80 duyma sorunu var. Sesleri de tam duyamıyor.

Salih Coskun' Alıntı:
Ben Tamika'yi bizdeyken hücum da begenmemistim, en kritik pozisyonlarda kacirdigi turnikerle hatirliyorum. Ama WNBA'de cok iyi performans göstermis bu sezon - gerci sut yüzdesi yine pek ic acici degil sanirim -demekki kullanmasini bilince cok faydali bir oyuncu. Ama her zaman icin bir risk ya yine ise yaramazsa.

Cappie'yi yeterince tanimadigim icin Gazanfer falan bana tanitmislardi, sonra ben sogudum ondan simdi Gazanfer istiyor(!) :)

Tamika ve risk...
Tamika dünyanın en iyi 5-6 oyuncusundan biridir...Wnba'de en saygı duyulan oyuncudur...O ligin yüzlerinden biridir...Daha ne söyleyeyim bilmiyorum Salih.. :)
Faydalı bir rol oyuncusu gibi bahsetmişsin birazcık o bir yıldız,o bir lider...

Salih Coskun' Alıntı:
Ben Tamika'yi bizdeyken hücum da begenmemistim, en kritik pozisyonlarda kacirdigi turnikerle hatirliyorum. Ama WNBA'de cok iyi performans göstermis bu sezon - gerci sut yüzdesi yine pek ic acici degil sanirim -demekki kullanmasini bilince cok faydali bir oyuncu. Ama her zaman icin bir risk ya yine ise yaramazsa.

Şut yüzdesi Cappie'den, Seimone'dan, Diana'dan daha yüksekti bu sezon WNBA'de.

WNBA'de yildiz oldugunu zaten biliyordum, bize geldiginde süperstar diye gelmisti zaten. Ama orada hic izlemedim o yüzden dedigim gibi bizdeki oyunundan aklimda kalan ilk sey bos atislari, turnikeleri kolayca kacirmasi. Bir de oyunu her yönüyle oynuyor olmasi top calma, blok, ribaund, asist gibi kategorilerdeki basarisina diyecek laf yok zaten.

Bu arada Tugay Arslan,
bu istatistik cok sasirtti beni beklemiyordum.

tamika özel bir oyuncu ama ocakta gelirse alışmış currie kesmek nasıl olur wnba den arkadaşları fowles austus ama sorun çıkabilir

Tamika,WNBA da Quintuple Double istatistiğine sahip tek oyuncudur.(25 sayı, 18 ribaund, 11 asist, 10 top çalma, 10 blok)

Komple bir oyuncu ve gerçek bir stardır.Keşke sene başında takıma katılsaydı.

Ozan Deniz' Alıntı:
Tamika,WNBA da Quintuple Double istatistiğine sahip tek oyuncudur.(25 sayı, 18 ribaund, 11 asist, 10 top çalma, 10 blok)

Komple bir oyuncu ve gerçek bir stardır.Keşke sene başında takıma katılsaydı.

Yok canımmm daha neler. Pek inandırıcı değil ama hangi maçta yaptı bunu.

quintuple duble yaz çıkar karşına tamika (üni maçı galiba ama herşekilde dünyada tek) :) ayrıca izlemedin galiba maçlarını kassa her maç trible duble yapar bu kız inşallah gelir tekrardan

. One known quintuple-double has occurred at the U.S. high school level, when Tamika Catchings recorded one in 1997

wnbade yapmadı yani sühan abi wikipedia kaynak

Berkan Çatal' Alıntı:
. One known quintuple-double has occurred at the U.S. high school level, when Tamika Catchings recorded one in 1997

Anladım Berkan. Ozan demişte "WNBA'de quintuple-double yapan tek oyuncu" diye. Ondan bunu söyledim. Tarihte yapan tek oyuncu diye:)

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Berkan Çatal":25kyj5tc]. One known quintuple-double has occurred at the U.S. high school level, when Tamika Catchings recorded one in 1997

Anladım Berkan. Ozan demişte "WNBA'de quintuple-double yapan tek oyuncu" diye. Ondan bunu söyledim. Tarihte yapan tek oyuncu diye:)[/quote:25kyj5tc]
Yok ben de öyle kesin bir uyarı tarzında sölemedim abi yanlış anlaşıldıysam pardon. Neyse tamika gelirse bişiler olur bu takımdan (şampiyonluk gibi :) ) yoksa görçekten semiona ve fowlesa rağmen umudum yok çünkü geri kalan kadro kötü :(

Ozan Deniz' Alıntı:
WNBA diye aklımda kalmış.Basketbol tarihindeymiş ama okulda oynarkenmiş rekor. .Suç benim mi sitenin mi abi şimdi :)

:)) yok dostum bu bilgiyi bize tekrar hatırlattığın için teşekkür ederim. Ufak tefek aksaklık olur. Berkan yok yanlış anlamadım dostum:)

Edremit Belediyesi Türk oyuncu transferine Galatasaray?dan kiralık olarak transfer ettiği genç pivot Gizem Başaran ile son noktayı koydu.

Türkiye Kadınlar İkinci Ligi B Gurubu?nda mücadele edecek olan Edremit Belediyesi Galatasaray?da forma giyen 1992 doğumlu 1.92 boyundaki genç Gizem Başaran?ı kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

Sanırım başlığı biraz öne taşımak gerekecek.

Ocak ayına kadar sabredilir ama Ocak'ta atılım şart. Playofflarda Taurasi'nin de takıma alışmasıyla arada belli bir güç farkı olacağı kesin.

Ocak ayında M.Currie-Tamika değişikliği 1 kademe atlatır bize, güç dengesi sağlanmış olur böylece.

Öte yandan madem dünyanın en büyük pazarıyız artık bayan basketbolunda, Sue Bird-LJ ikilisini de bu pazara katmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...