2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tugay Arslan' Alıntı:
[quote="Cezmi Turalp":4alb3kvo]Candice Wiggins 'in geri gelme ihtimali yok mu? 6 ay yoktu ama o 6 aydan 5 ayı bitti bile....

Sakatlığı 1 aya geçse bile sezon sonuna kadar form tutamaz.
Sophia yerli olmayı kabul etti diyelim, şu anda Türk yapılabilir mi?[/quote:4alb3kvo]
bu yönetim varken yapılamaz ama hadi yapıldı diyelim melisayyı yollamamız gerekecek .

Hocanın neden Ceyda'ya hiç süre vermediğini bilmiyorum. 3 numarada Ceyda ufak kalıyor başka bir yere kaydırsa diğer bölglerde alternatifler çok. Ama molalarda ya da hoca taktik verirken takım ile en alakalı ilgili duran sporcumuzda o. Kızın takımdan kaybolup gitmesini istemiyorum sırf bu özelliğinden dolayı. 3 numara için keşke Gülşah Akkaya'yı alsaymışız. Aslan gibi GS'lı, hem de skorer. Bir de bu sene 35 dakika ortalamalarla oynuyor gücü de yerinde sanırım. Ki son maçta 45 dakika sahada kalmış (20 saniye kadar dışarda kalmış).

Bende Kerem gibi avrupa işini geçtim. Avrupa olayı hemen olacak iş değil. Bu sene gidebildiğimiz kadar gitmeye çalışalım. Zaten bu turu gececeğiz öyle ya da böyle. Diğer turu da geçeriz son 16 ya kalırız. Ama lig esas hedef olmalı.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
İlacımız;

- Tamika-Monique değişikliği (lig için)

- Sophia-Melisa değişikliği (Türk pasaportu almış bir Sophia)

- Yelena-Gintare değişikliği

- İyi bir Avrupalı guard-Hodges değişikliği, mümkünse Becky Hammon..
Monique Currie'nin gidişi bize bişe kazandırmaz, çok faydalı oynuyor. Tıpkı geçen sene büyük beklentilerle yapılan Jia Perkins-Tamika değişikliğine benzedi bu? Ne kazandırdı bize? Yarım sezonla iş yürümüyor.

Takımın FB süpürülüşüne engel oldu mu? Şu dakikadan sonra böyle köklü değişiklikler bize ne kazandırabilir acaba?
Takımla 15-20 maç oyna, fena maçlar çıkarma takıma alış sonra hadi güle güle, olacak iş değil.

Leuchanka isteyenleriyse anlamıyorum daha geçen sene sonlarında onsuz kadrolar kuruyordunuz, şimdi ne değişti? Bizde oynayamadı işte, dikiş tutmadı geçen seneki görüntüsüyle bu kızı kim ister? Farklı çözümler üretmeli..
Ne bileyim aklıma Fener'e karşı bu sene izlediğim Tamane geldi, yanılmıyorsam Macar Sopron'da oynuyordu fena ribaund'çu değil hücumda da iyi şutu vardı. Jacobsone-Zagota'da olabilir, bizde çıkışa geçebilir. Belki de Ann Wauters. İsim yapmış oyuncularla büyük takımların karşısına çıkmalı artık.

Guard için Gospic takımından Maurita Reid'i almalıyız. Spartak'tan eski Botaş'lı Prints de güzel bir seçim olur.Veya bizim grubumuzdaki vici takımından Bimbaite'yi almalıyız. Zaten kimi alsak Işıl'dan iyi. Tt riga'dan eski beşiktaşlı Zellous da olabilir. Ama kritik nokta guard transferidir.
Forvet için Euroleasing takımından Angel Mccoughtry'i almalıyız. Wnba'de çaylak sezonunda sayı krallığında üçüncüydü ve sanırım yılın çaylağı ödülünü de aldı. Böylece Seimone'u 2 numaraya çekir Angel'ı 3'e çekeriz. Kosice Takımından Charde Houston da güzel bir seçim olur.

Uzağa gitmeye gerek yok Guard'a Botaş'tan Nancy Anderson'ı, pota altına da Megan Frazee'i alacaksın. Gintare ile Doneeka'yı göndereceksin. Monique Curry'nin yerine de iyi bir amerikalı skorer ile şampiyonluk hayal değil.

Göker Muhluoglu' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":5xq6u61j]İlacımız;

- Tamika-Monique değişikliği (lig için)

- Sophia-Melisa değişikliği (Türk pasaportu almış bir Sophia)

- Yelena-Gintare değişikliği

- İyi bir Avrupalı guard-Hodges değişikliği, mümkünse Becky Hammon..
Monique Currie'nin gidişi bize bişe kazandırmaz, çok faydalı oynuyor. Tıpkı geçen sene büyük beklentilerle yapılan Jia Perkins-Tamika değişikliğine benzedi bu? Ne kazandırdı bize? Yarım sezonla iş yürümüyor.

Takımın FB süpürülüşüne engel oldu mu? Şu dakikadan sonra böyle köklü değişiklikler bize ne kazandırabilir acaba?
Takımla 15-20 maç oyna, fena maçlar çıkarma takıma alış sonra hadi güle güle, olacak iş değil.

Leuchanka isteyenleriyse anlamıyorum daha geçen sene sonlarında onsuz kadrolar kuruyordunuz, şimdi ne değişti? Bizde oynayamadı işte, dikiş tutmadı geçen seneki görüntüsüyle bu kızı kim ister? Farklı çözümler üretmeli..
Ne bileyim aklıma Fener'e karşı bu sene izlediğim Tamane geldi, yanılmıyorsam Macar Sopron'da oynuyordu fena ribaund'çu değil hücumda da iyi şutu vardı. Jacobsone-Zagota'da olabilir, bizde çıkışa geçebilir. Belki de Ann Wauters. İsim yapmış oyuncularla büyük takımların karşısına çıkmalı artık.[/quote:5xq6u61j]

Yazdığınız şeyin tutarsızlıktan başka açıklaması yok.

Jia-Tamika değişikliği bize ne mi kazandırdı? Her maçı başabaş son topa kadar götürdük Tamika sayesinde. Tamika ile Jia'yı karşılaştırmak abes olur zaten.

Yelena'yı kim istememiş, kim onsuz kadrolar kurmuş? Ben geçen sene de gayet beğenirdiğim Yelena'yı, şuan Gigi'nin yerinde olsa çok sağlam bir pota altımız olurdu ayrıca.

Ann Wauters hamile, gitmiş düşünülsün diyorsunuz, karnında bebeği ile oynar artık pota altında, iyi yer kaplar hem..

değerli renktaşlar ;

biraz önce ezeli rakibimizin form sitesine girsim diana Taurasi nin akşam gazetesinde ki röportajından yola çıkarak seneye gider yorumları yapan arakadaşlar var...seneye de söz verdi deniliyor ama bu benim düşüncem peeny ve diana nın sözleşmesi 1 yıllık.acaba biz sponsorlar varken neden bizde oynamasınlar diyorum ama tabii ki büyük ihtimalle onlar yine seneye ezeli rakimizde olur bu benim şaçma bir düşüncem olarak kalır...

Saygılarımla

burakgurcan' Alıntı:
değerli renktaşlar ;

biraz önce ezeli rakibimizin form sitesine girsim diana Taurasi nin akşam gazetesinde ki röportajından yola çıkarak seneye gider yorumları yapan arakadaşlar var...seneye de söz verdi deniliyor ama bu benim düşüncem peeny ve diana nın sözleşmesi 1 yıllık.acaba biz sponsorlar varken neden bizde oynamasınlar diyorum ama tabii ki büyük ihtimalle onlar yine seneye ezeli rakimizde olur bu benim şaçma bir düşüncem olarak kalır...

Saygılarımla
bizde de augustus ve fowless var onlara karşılık ama bizde başka kimse yok

Can Altay' Alıntı:
1 ve 2 numara transferi lazım, Hodges ile Currie yerine. Bir de 4-5 gelirse hiç fena olmaz.

Şu takıma sene başında paraya kıyılıp Hammon-Bibrzckaya ve Wauters alınsaydı şu anda iddia ediyorum herşey daha güzel olurdu :)
Hammon-Augustus-Bibrzckaya-Wauters-Fowles 5i müthiş olurdu ;)

Suat Aydın' Alıntı:
[quote="Can Altay":3hwx095b]1 ve 2 numara transferi lazım, Hodges ile Currie yerine. Bir de 4-5 gelirse hiç fena olmaz.

Şu takıma sene başında paraya kıyılıp Hammon-Bibrzckaya ve Wauters alınsaydı şu anda iddia ediyorum herşey daha güzel olurdu :)
Hammon-Augustus-Bibrzckaya-Wauters-Fowles 5i müthiş olurdu ;)[/quote:3hwx095b]

Sophia'yı da Türk yapabilseydik kupayı bile zorlardık.

Bu sene için tek transfer hakkımız var, o da muhtemelen Tamika için kullanılacak.

Kadroları bizden daha geniş ama Seimone-Tamika-Fowles üçlüsüyle hiçbir maçtan kopmayız kolay kolay.

Seneye ise yapılacaklar belli gibi sanki.

İyi bir Avrupalı guard, Sophia'nın Türk pasaportu alması, Gigi kendini geliştiremezse yerine Avrupalı biz uzun.

Hakan Eroğlu' Alıntı:
[quote="M.Furkan Şenbabaoğlu":2wilhkfx]Bir sezonda 6 yabancı mı transfer edilebiliyor?
Bayanlarda yabancı oyuncuları değiştirmenin bir sınırı var mı acaba... 6 yabancı aynı anda kadroda bulunacak yabancı sayısı mı ki...[/quote:2wilhkfx]
6 yabancın olur ama her hafta birini tribune göndermek zorunda kalırsın.

Erkeklerde 3 sahada +2 benchte yabancı kullanabiliyorsun, kadınlarda ise 3 sahada +1 benchte. Yalnız bir de senede kullanabileceğiniz bir yabancı sayısı var, yani canın sıkıldıkça 4'er, 4'er değiştiremiyorsun. O rakam hakkında bir bilgim yok, Önder Abi aydınlatabilir bizi.

O yabancı sınırını göz önüne alırsak, Hodges-Seimone-Currie-Gintare-Fowles ile biz 5 hakkımızı kullandık, kuraldaki rakam X ise, 'X-5= Yapabileceğimiz değişiklik sayısı'

Aras Kafkaslı' Alıntı:
Erkeklerde 3 sahada +2 benchte yabancı kullanabiliyorsun, kadınlarda ise 3 sahada +1 benchte. Yalnız bir de senede kullanabileceğiniz bir yabancı sayısı var, yani canın sıkıldıkça 4'er, 4'er değiştiremiyorsun. O rakam hakkında bir bilgim yok, Önder Abi aydınlatabilir bizi.

O yabancı sınırını göz önüne alırsak, Hodges-Seimone-Currie-Gintare-Fowles ile biz 5 hakkımızı kullandık, kuraldaki rakam X ise, 'X-5= Yapabileceğimiz değişiklik sayısı'

Candice Wiggins ile de sözleşme yapılmıştı 6 oluyo o zaman sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...