2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada Birsel istenmiyor ki. İstenen oyuncu yabancı skorer,dış atış tehdidi olan, oyun kurucu sıfatını tam taşıyan,liderlik yapacak birisi.Bunu da söyledik yukarıda arkadaş örnek verdi bende katılıyorum.

Nevriye konusunda ise Nevriye'nin aslen hangi takımlı olduğunu bilmeyen yok sanırım.WNBA'ye yıllar önce gitmeden oynadığı klüp Galatasaray'dı. O zaman ki yönetimin şu an olduğu gibi basiretsizliğinden dolayı,kaliteli oyuncuları Fenere kaptırdık.Buna Didem,Arzu,Serap örnek olarak verilebilinir. O zaman Arzu,Didem,Serap'ta(oynasalar eger) tu-kaka Galatasaray'lilar icin?

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Guard olarak Birseli istermisiniz arkadaşlar madem Işıl yetersiz?

EL İstatistik ortalamları
Birsel 5.1s 3.9r 3.3a
Işıl 5.5s 3.1r 3.3a

Bu istatistikler bir şey göstermez. Son birkaç senedir Birsel'in yaptığı katkıya gözümüzle şahit oluyoruz.

Yunus Taylan' Alıntı:
[quote="Önder Çiçekoğlu":haaipwgk]Guard olarak Birseli istermisiniz arkadaşlar madem Işıl yetersiz?

Birsel 5.1s 3.9r 3.3a
Işıl 5.5s 3.1r 3.3a

Bu istatistikler bir şey göstermez. Son birkaç senedir Birsel'in yaptığı katkıya gözümüzle şahit oluyoruz.[/quote:haaipwgk]

Yaz kerdeşim yaz neler yapmış neler gördün. Boş boş atıp durma. 18 yaşındasın çok merak ediyorum senelerdir neler gördüğünü !

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Guard olarak Birseli istermisiniz arkadaşlar madem Işıl yetersiz?

Birsel 5.1s 3.9r 3.3a
Işıl 5.5s 3.1r 3.3a

Maçların sonuçlarını ve kadrodaki oyuncuları da hiç düşünmeyin!

Gülşahı isteyenlerede tavsiyem forumun güzel bir arşivi var, önceki senelerdeki konuları bir okuyun bakalım neler olmuş. Bol keseden bilgisiz atışları bırakın artık. Biri de Nevriyeyi istemiş! Pondexterı da alalım, Aziz Yıldırımda başkan olsun hazır Polatta bu adar kötü giderken. Yetmez taraftar da transfer edelim ordan!

Zafer Kalaycıoğlu, Şaziye Karslı geliyorsa pekala Gülşah'ta gelebilir.

Deniz Erdoğmuş' Alıntı:
Burada Birsel istenmiyor ki. İstenen oyuncu yabancı skorer,dış atış tehdidi olan, oyun kurucu sıfatını tam taşıyan,liderlik yapacak birisi.Bunu da söyledik yukarıda arkadaş örnek verdi bende katılıyorum.

Nevriye konusunda ise Nevriye'nin aslen hangi takımlı olduğunu bilmeyen yok sanırım.WNBA'ye yıllar önce gitmeden oynadığı klüp Galatasaray'dı. O zaman ki yönetimin şu an olduğu gibi basiretsizliğinden dolayı,kaliteli oyuncuları Fenere kaptırdık.Buna Didem,Arzu,Serap örnek olarak verilebilinir. O zaman Arzu,Didem,Serap'ta(oynasalar eger) tu-kaka Galatasaray'lilar icin?

Burda kendi oyuncularımızı yerin dibine sokup kimlerin abartıldığı gayet ortada.

Ayrıca Nevriye ile Arzu, Serap ve Didemi aynı kefeye koymak elma ile armutu kıyaslamaktır. Nevriye evet GS liydi eskiden ama su anda gayette iyi bir Fenerbahçeli.

Samet Semiz' Alıntı:
[quote="Önder Çiçekoğlu":2qdraqhe]Guard olarak Birseli istermisiniz arkadaşlar madem Işıl yetersiz?

Birsel 5.1s 3.9r 3.3a
Işıl 5.5s 3.1r 3.3a

Maçların sonuçlarını ve kadrodaki oyuncuları da hiç düşünmeyin!

Gülşahı isteyenlerede tavsiyem forumun güzel bir arşivi var, önceki senelerdeki konuları bir okuyun bakalım neler olmuş. Bol keseden bilgisiz atışları bırakın artık. Biri de Nevriyeyi istemiş! Pondexterı da alalım, Aziz Yıldırımda başkan olsun hazır Polatta bu adar kötü giderken. Yetmez taraftar da transfer edelim ordan!

Zafer Kalaycıoğlu, Şaziye Karslı geliyorsa pekala Gülşah'ta gelebilir.[/quote:2qdraqhe]

Gülşah bize geldiği sene neler yapmış? Araştır bul ondan sonra gelip yaz buraya!

Forumda Işıl'a toz konduramayanlar var. O yüzden pek tartışmak istemiyorum bu iyi şu kötü diye.

Ama Önder Çiçekoğlu isimli Yönetici! sıfatıyla insanlarla dalga geçerek konuşan,objektif ve sayglı olamayan insanlar da mevcut.

Yazıklar olsun sizlere... Bir taraftar 18 yaşında olabilir ama böyle konuşamassın aşağılar gibi..Hakkında yok tamam?

Deniz Erdoğmuş' Alıntı:

:) Deniz Nevriye'nin kim olduğunu burda herkes biliyor. GS'da oynadığınıda biliyorlardır tabii ki. Ama sen Nevriye'yi tanımamışsın hala. Ki bu kelimeleri yazdığıma inanmıyorum ben. Nevriye beyoğlu'na bile uğramıyordur günlük hayatında sana öyle diyim ben. Hiç boşuna kasma Allahtan yönetim senin gibi düşünmez. Basketbolla 1-2 senedir ilgileniyorsun galiba. Wikiden de aldın bilgileir böyle konuşuyorsun.

Oyun Kurucu lazım değil bu takıam diyen oldu mu peki? Oyun kurucumuz var ama yeterli dğeil dedik. ama homojen bir kadro kurmaya çalışıyorsak 3 numaraya bir transfer yapılmalı. Çünkü Hoca Ceyda'yı kullanmıyor (ki Ceyda oraya ufak kalıyor) Gülşah ise sakat ve bir çok kişi de sezonu kapadığını söylüyor. Bu yüzden illaki bir 3 numara gerekli. Augustus'un orada aynı etkiyi göstereceğini düşünmüyorum. Takımımızı da yaz altalta şu an nereye eksik var görürsün. İyi kötü beğenir beğenmeyiz Doneeka ışıl ve Yasemen var PG olarak. Ama SF yok o zaman nedne bu oyun kurucu ısrarı? Sezon başı herkes dedi PG diye ama şu an (arkadaşların dediğine göre) 1 yabancı alabilme şansımız varsa onu da ancak 3 numarada değerlendirmemiz mantıklı olandır.

Önder, bilmediğim için soruyorum. Bu Gülşah olayı konusunda aydınlatırsan sevinirim. Ne yapmış ne yapmamış benimde merakımı cezbediyor. Arşiv demişsin ama oradan Gülşah ayıklayana kadar Gülşah basketbolu bırakır.

Deniz Erdoğmuş' Alıntı:
Forumda Işıl'a toz konduramayanlar var. O yüzden pek tartışmak istemiyorum bu iyi şu kötü diye.

Ama Önder Çiçekoğlu isimli Yönetici! sıfatıyla insanlarla dalga geçerek konuşan,objektif ve sayglı olamayan insanlar da mevcut.

Yazıklar olsun sizlere... Bir taraftar 18 yaşında olabilir ama böyle konuşamassın aşağılar gibi..Hakkında yok tamam?

Neyi aşağılamışım be adam! Yeter artık yeter. 18 yaşında ve senelerdir Birseli takip ediyormuş. Ya buraya adam akıllı yazın yada yazmayın o kadar. Herkesinde bir sabrı vardır!

Sühan Cem' Alıntı:
Tamika'nın gelemsi zaten savunmayı sertleştirir. Dün bizim takımın sorunu dış oyunculara baskı yapmak dğeildi. Gerçektende dış oyunculara iyi baskı yaptık ve atışlar gerçekten çok bal idi. Zaten bal olmamasına imkanmı var? Bırakın bomboş bu kızları üç sayı çizgisi gerisinden %40 atamazlar. WNBA'i geçtim NBA'de yok %40 üzeri üçlük atan oyuncu. Bunlar takım halinde %45lerde üçlük attılar. Yok savunma yokmuş boş bırakmışsınız bu yüzden boş laflar. Bizim savunma evet kötü idi ama dış savunma değil iç savunma kötü idi. Bu yüzdne maçın en iyi üç oyuncusuna Bahar yazanalra gülüyorum. Bahar son periyor 2 üçlük atmış bir turnike girdi diyemi maçın oyuncusu? Peki rakibin dış oyuncuları tutulunca içeri attığı toplarda ne yapıyordu Bahar? Bakın bakalım Melisa oyunda iken rakip içeriden basket bulmuşmu? Bahar oyunda iken rakip ne yapmış peki? Sylvia ikili sıkıştırmalara geldiğinde 4 numaranın pota altının öbür tarafını en azından kapatması gerekmiyor mu? Sonra Bahar süper oynadı. Seimone'un dili dıaşrıdaydı içeride dışarıda baskı yapmaktan maç boyu. Dün Gintare 12-13 dakika süre aldı akımın en çok ribaunt alan oyuncusu oldu. İçeriyi dar etti onlara. Neden? Çünkü Sylvia ile birlikte oynuyordu Sylivia'yı iyi tamamladı. Onun sorunu da skora etkisi yok. Maç sertleştiğinde sayı atması imkansız gibi. Onun biraz kalınlaşması yada güçlenemsi lazım o anlamda.

Tamika olayına gelince evet Tamika gelirse takım savunması düzleeceği için istiyoruz Tamika'yı. 3-4-5 numaralarda oynayabiliyor. Sylvia'yı tamamlayıcı unsur oalcaktır. Üstüne Melisa-Sylvia, Bahar-Sylvia oynadığı zaman Tamika 3 numarada oynayıp dışarı ve içeri savunmasını güçlendirecektir (Geçen sene Simas'ın yaptığı gibi). O zamanda Augustus esas mevkisine dönüş yapacaktır. Işıl-Seimone-Tamika-Melisa(Bahar)-Sylvia beşlisi dengeli bir 5 li olacak. Currie takımda iken Seimone 2 numarada oynuyor bu yüzden ligde nasıl verim veriyordu. Avrupada ise genelde 3 numara gibi oynadığından biraz yadırgıyor yerini. Bu yüzden Tamika transferini istiyorum.

Işıl olayı ise artık ben yazmaktan yoruldum sizler eleştirmekten bıkmadınız. Dün maçı seyretseydiniz görürdünüz. Şut kullandı baskı yaptı top çaldı İçeri penetre etti. Eski Işıl'a dönmek üzere. Kız hala maç esnası dizini tutuyor bazı anlarda. Siz ise çıkıp hemen oynamasını istiyorsunuz. A.Bynum maça çıkıyor Lakers'da ben kötü oynadı dedimmi yahu adam sakatlıktan yeni çıktı düzelir deniyor ama aynı adam ışıl kötü oynadı düzelmez diyor :)

Yani Bişey demek istemiyorum ama hala 1 oyuncunun neler değiştireceğini yazıyorsunuz...Bu kadar İYİMSERLİK çok fazla.Geçen sene Tamikanın takımda olması neyi değiştirdi.Şampiyon mu olduk?f4 mü yaptık.

Işıl-Seimone-Tamika-Melisa(Bahar)-Sylvia 5 LİSİ dengeli olur diyoruz ama ben hala bu 5 linin oynaması için topu rahat getirecek bir guardın olması gerektiğini savunuyorum ne yazıkkı.Bu 5 Size ve Boy olarak rakiplerden iyi gibi görünsede Şampiyon olmaya yetmez.Bahar diyoruz da ne yapıyor Allah aşkına ELİ TİTRİYOR fb maçlarında sayı atamıyor.Nevriyeyle eşleşiyor yıkıyorlar oyunu onun üzerine.Bir takım Guardı kadar konuşur ben onu bilirim onu söylerim...

İstatistiklere göre Işıl Birsel aynı gibi görünsede maç kazandıran bir Guard birsel.UMMC VE Caferağadakı bızım maçı o aldı.Ben töbe ışılın MAÇ KAYBETTİRMESİNDEN bıktım artık.Aradaki fak bu al Tamıkayı ama onu oynatacak oyun kurucun olmasın.İddaa ediyorum şu EU STATUSU Gelmese fb FOWLES i alsaydı Vajda yerıne yemın ediyorum tutulmazlardı Nevriye-matoviç-fowles 3 lüsü.İyiki o kural çıktı da biz aldık.Malum sene ortasında galiba o kural muhallaktayken anlaşacaklarmış nerdeyse...Işıl Bynum olayı da bir alakasızlık.Bynum dediğin adam ust duzey bır oyuncuydu.Herkes ondan daha fazlasını beklıyor zaten.Dünya Gs basketten ibaret değil lakers başarısız olsa Neler yazarlar neler konuşurlar...

Işıl-Bynum örneğimden anladığın buysa zaten diğer detaylarımı anlamamış olman çok normal Selim. Lakers konusunda tüm dünyanın yazacağına dair bilgilendirmen içinde teşekkür ederim burada kendi kendimize gelin güvey oluyoruz sanıyordum.

Yahu yazını okuyorum başı ayrı sonu ayrı oynuyor hangisine yanıt vereyim. Boş, ortaya o gelsin bu gelsin diyen adamcıklara döndünüz iyicene. Şimdi o çok iyi bildiğini düşündüğün EU kurallarına göre yap bana bir beş göreyim bakalım. Sana da bir hak veriyorum Dünyadan İstediğin oyun kurucuyu getirebilirisin Ocak ayında kadromuza katabileceğimiz.

Geçen sene Tamika vardı diyorsun Peki geçen sene 5 numaralarımız kimlerdi? Ben sana söyliyeyim oyunun önemli anlarında geçen sene 5 numaramızda Tamika oynuyordu Selim. Vecerova zaten kadronun parçası değildi. Leuchanka da eğer skor dezavantajı yaşıyorsak o anlarda kenarda oluyordu. Katie-Sophia ve Tamika sahada oluyordu. Şimdi geçen sene 5 numara oynayan Tamikayı bana nasıl örnek veriyorsun arkadaşım? Kafanıza göre bir şablon belirliyorsunuz onunla yaşıyorsunuz. Bak çok uzun yazacağım ama önce sana bir soru soracağım o sorunun yanıtını ver detaya ineceğim

Şu anki takımımıza bildiğin gibi sadece 1 yabancı oyuncu katabiliyoruz. Şimdi bana dünyanın neresinden olursa olsun hangi takımda oynarsa oynasın bir oyuncu ekle takımımıza ve GS'ın bu seneki kadrosunu gene yaz. Bende sana yazayım senin kadronun saçma yönlerini..

18 yaşındaymış.Teşekkür ediyorum.
Lafları bir bir yerdirttin bana Önder Abi. Ağzımın payını fazlasıyla aldım.Akıllandım. Bir daha asla o tarz yorum yapmayacağım.Tövbe.

Bu arada yaş olayını belirtin. En az 35 yaşını doldurmamız mı gerekiyor bazı şeyleri görmek için? Tekrar çok teşekkür ediyorum.Saygılar.

Tamika Catchings Wnba'in en iyi savunmacısıdır. Hala gelse ne değişir ki diyen arkadaşlar var, gerçekten anlam veremiyorum.

Geçen sene Tamika gelmeden önce Mersin'den ondan bundan ( dikkat feneri katmıyorum bile) fark yiyen takım, ayağa kalktı, kupayı aldı, ligde final oynadı ve kafa kafaya gecen bir seride ( maç sonuçları olarak), tartışmalı hakem kararları sonucu finali kaybetti.

Bayan basketbolunda oyuncular arasındaki kalite farkı erkek basketboluna göre cok daha fazla. Bu yüzden kaliteli bir kaç oyuncu bir anda takımı iki üç gömlek yukarı çekiyor.

Şundan eminimki eğer Tamika Catchings ocak itibariyle gelirse, biz Feneri eleriz. Kupayıda ikinci sene tekrar alırız.

pg: Işıl Alben
sg: Tuğba Palazoğlu
sf: Seimone Augustus
pf: Tamika Catchings ( aynı zamanda 3'ede kayar o zaman seimone şütör guard olur 4'numarada melissa ve bahar'da süre alır)
c: Slyvia Fowles

Bu beş temel alınarak, melisa, bahar, nihan ve gintare 'yide rotasyona katarak final serisini süpürürüz.

Bu arada Işıl konusundada Önder bey'e sonuna kadar katılıyorum. Caferağa'da küfür yiyen bu kız, ne kadar kolay geliyo bilgisayar başında atıp tutmak, inanılmaz. İki kere diz ameliyatı olup geri dönen ve daha yeni yeni kendine gelmeye başlayan, bu takımın bayrak oyuncuna destek olmayan taraftar mantalitesini ben şahsen kabul etmiyorum.

Cem de güzel özetlemiş. Tek katılmadığım nokta, Tamika geldiğinde (gelirse eğer) kilit maçlarda rotasyona Gintare'nin değil Hodges'in girmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Tamika'nın gelemsi ile birlikte Uzun rotasyonunu bir şekilde halletmiş oluruz. Sylvia dinlenirken Melisa ve Bahar da Tamika ile beraber pota altını yedekler ama Işılle birlikte aynı katkıyı verebilecek oyun kurucu eksikliği baş gösterebilceğinden Hodges'in kadroda durmasında fayda var(tabii bu sene için)

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
peki gelecek mi kendisi
söz mü verdi
öyle umuyormusunuz?

:) Kamil inan bu tarz bir yorum gelecğeini bildiğimden ilk cümlemde parantez açıp gelirse eğer diye belirttim:) Bilmiyoruz tabiiki. Ama gelirsesi falan yok buna kulübün el atması ve ikna etmesi gerekir. Basketbol şubemiz iyi niyetli ama iş de bitirmeleri lazım. Tamika arayıp "geliyorum evimi hazırlayın" diyecek değil. Onu istediğimizi belirtmemiz(kulübün) lazım.

Kim gelirse gelsin takım olamazsak eleyemeyız...Geçen sene eledıkmı allah aşkına İşe yaramaz diye nitelediğimiz Hantal şişman diye dalga geçtiğimiz Hoffman takımını sırtladı şampiyon oldular...Bir Penny neler yapıor ama asıl olan takım olmak...Anlamayacaksınız gitti...Ya arkadas sen vermıssın Bynum-Işıl orneğini bende dedım onlarda mantalite farklı ve başarılılar kimse oyuncularla uğraşmıyor sen ne anlıyorsun...

Sühan cem sizin gibi biriyle tartışamam ne derseniz tersi çıkıyor komik olmayın...Yazdığınız yazıları toplayacağım bir araya durmadan poh pohLAMA...

Tuğba Palazoğlu-Işıl sıradan oyuncular bunlarla avrupada başarı olmaz...Doneka Fb maçında ilk kupa maçında ne yaptı buyuk bır oyuncumudur nedir necidir...Penny kadar varmıdır?Eleriz meleriz Polyannacılık edebiyatına karnı doydu Gs taraftarının yönetim Gs havasını kaldıramayan Ceyhun Hocayı gönderip Ratgeber Kalibresinde bir adam almadığı sürece boş hepsi..Akşam izledim Macaristan deplasmanında takımını nasıl yonetti adam...Hiç süre vermediği Vajdaya ne kadar güvendı matoviçi oturttu kenarda.Maçı Penny ile aldı ve de bence Dünyanın 1 numaralı kadın oyuncusu olmadan.Bana boyle bır koç lazım...

Ceyhun hoca iyi adam hoş adam ama bu kadar işte gerısı yok...Yenıldığımız takımlara bak Tarbes-vici bu takımlara benzer takımları Fb eziyor biz yenılıyoruz...Hala yok elerız meleriz...

2 SENE önce bir cumhurbaşkanlığı kupası törenınden sonra burda yazılan bir yazı...

''Bu kadar yıldız bu kadar iyi turk oyuncu bu Cum.Baş zaferınden sonra LİGİ hiç oynatmadan kupayı versınler bıze...Sonuç 2 de 0...

Biraz eleştirin de illaki burayı okuyan yonetıcıler vardır.Belki bıraz birşeyler kaparlar...Lig için alınacak oyun kurucu LİNDSAY HARDING...sÜHAN CEM

Şimdi sen anlamadığına göre ben açıklayayım Selim. Anlamamakta ısrarlısın.

1- Bynum ve ışıl örneğini verdim. Çünkü Işıl gerçekten büyük bir sakatlık geçirdi ve 15 ay uzak kaldı salonlardan (arada oynadığı 4 maç var sadece geçen sene sezon başı) Bynum'un ise sakatlığı o derece ciddi değil. Ama bynum sakatlığından döndüğünde insanlar yahu adam sakatlıktan yeni çıktı tabii kötü oynama hakkı var diyor. Aynı adamlar Işıl ile ilgili konuştuğunda ise yahu sakatlıkta bir yere kadar onun iyileşmesinimi bekleyeceğiz diyip sonuna bolca ünlem koymayı görev biliyor. Bak bunu bile çözümleyemedin bana gelmiş Bynum'u dünya yazıyor gibi garip bir yanıt vermişsin.

2- Sana ordan sühan Cem nostradamus gibimi gözüküyor Selim? Senin gibi kinlerimi kusmuyorum takımı seviyorum tabiiki burda takımın yanında yer almamız gerektiğini söyleyeceğim. Lütfen hadi baka bakalım neler yazmışım. Ben herkese karşı aynı mesafdeeyim dediklerim çıkmadı diye de burda ağlayacak değilim. En azından terbiyesizlik yapmıyorum (anlayana). sizler ise ona buna gider yapmayı terbiyesizlik yapmayoı matah bişi görüyorsunuz. Basketbol hakkında bir şey bilmeyip bildiğiniz 3-4 kelime ile ukalalık yapıyorsunuz. Tekrar söylüyorum " ukalalık yapmak için bile biraz bilgin olması gerekiyor" Sen boş boş konuşuyorsun. Bak şimdi boş konuştuğunu ispatlayacağım sana

3- Hani dmeişsin ya bu takımın bu sene alacağı tek yabancının oyun kurucu olması gerektiği. Ve bunun için isimde vermişsin. Harding.

Hemen senin içni GS takımını kuruyorum Selim.

PG- Harding- Işıl-Yasemen- Hodges- Nihan- Tuğba
SG Seimone- Tuğba-Hodges
SF Seimone (ceyda bu bölgeyi kaldıramıyor- Gülşah sakat)
PF Melisa Bahar (Melek sakat)
C Fowles Gintare

Şimdi güzel kardeşim takımda 3 numara eksikliği ampul gibi gözükürken. Sen sezon başı eleştirisi mantığı ile neden boş konuşuyorsun? Senin verdiğin örnekle devam edersek Harding, Tuğba, Seimone Bahar Sylvia 5'inin şampiyonluk için yeterli olduğnumu düşünüyorsun? Ya Seimone yorulursa maçta ne yapacaksın? Ki Seimone'un 3 numaradan ziyade 2 numara da daha iyi oynadığı bilinirken onu 3 numarada tutmanın hatasını?

Şimdi aç bak bakalım sezon başı ben takımı eleştirirken neler demişim? Bu başlığın başına bakarsan da görürsün. Takıma oyun kurucuistemişmiyiz istememişmiyiz? 3 numara için takımında şansslızğı Wiggins sakatlanmadı mı?

4- Hoca diye tutturmuşsun. Bak bakalım bu sene kaç oyuncumuz 2 senedir GS'da oynuyor? Geçen seneki kadrodan Tuğba Bahar ve Yasemen dışında kim var takımda? Geçen sene hücum oyunu olmayan takım artık hücumda bir kaç alternatif ile oyun yapıyor, bunu görmüyormusun? (kime diyorumki görme ihtimalin yok) Takımın savunmada sorunalrı var evet. Bunun en büyük etkisi 3 numarada Seimone'un maçın sonunda ayakta duracak halinin kalmaması. Bahar'ın savunma diye bişi yapmaması. Tamam Bahar da sakatlıktan yeni çıktı omzunu net kullanamıyor. Bunu da aşacak hem Bahar hem Takım. Bahar da o potansiyel var çünkü. İşte bu yüzden Tamika gibi biri lazım 3 numaradan takımın savunmasını başlatabilecek yeteneği var (geçen seneki gibi 5 numara oynatmazsak görürüz o savunmayı). Takımın gündne güne adım attığı belli. Eskiden ilk açılan farkda yeniliyorduk. şimdi tepki koyuyoruz. Yakında galibiyetlerde gelir.

Ha tabii sizin gibi adamlar Miami sezon başı maçlarda yenilince daha takım yeni alışacakalr bu sezon olmaz ama seneye şampiyon olur derler. Ama iş GS'a geldimi bildiğiniz dört kelimeyi ötersiniz bık bık bık

5- Ratgeber demişsin macar deplasmanında ne güzel yönetti takımı demişsin:) Yahu kendi TV'leir ekaterinburg maçında adama demediğini bırakmadı. Bu maçı ise ayrı tutmak lazım çünkü adamın hedef maçı. aç bak bakalım intrnette FB kimle oynamış dün akşam. Ve o takım Ratgeber için ne ifade ediyormuş bir gör. Boş konuşma.

yelena leuchanka gibi avrupa pasaportu olan bir oyuncuyu nasil tutmadik kadroda anlamadim.
sopiha young türk yapamadik daha dogrusu kendisi istemedi amerika sevdasi yüzünden.

tamika kesin gelecek gibi konusuyoruz burda.babamizin usagi sanki hadi atla gel kurtar bizi hesabi.
ayrica tamikanin final serisinde kac tane bos turnike kacirdini herkes unuttu sanirim
bu takima guard lazim guard.baska caresi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...