2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olur inşallah Tamika.Ayrıca evet şubat başı biraz geç sanki.O zamana kadar kaç maçımız var acaba?
Bu takım normal sezonu her halukarda Tamika'sız götürür.Önemli olan Play-off lara kadar takımla tam anlamıyla kaynaşması ve play-off lara bomba gibi girmesi.Ayrıca fb ile evimizde oynayacağımız maçta da bizim için çok kilit bir rol üstlenecektir.Umarım o zaman da takıma tamamıyla adapte olmuş olur.

Tamika büyük ihtimalle Playoff'ta katılır takıma.

Kızmaya da pek hakkımız yok, ona kalsa tüm sezonu dinlenerek geçirecekti ama bizi kırmayarak(hani o bilerek oynamadığı takımı) Playofflarda gelip dümene geçecek sanırım.

Onun dışında Yasemen yarın da oynasın istiyorum ben, Playofflarda da guard rotasyonuna sokalım onu.

Işıl-Yasemen-(Hodges?)
Seimone-Tuğba-Nihan
Tamika-Gülşah
Bahar-Melisa
Fowles-Gintare

gibi bir kadromuz olacak Playofflarda ve final serisinde.

Doğru kullanılırsa şampiyonluğa yetecek bir kadro.

Önümüzdeki sene için konuşmaya da erken henüz.

fb, Angel McCoughtry galiba anlaşmış bu kötü bir haber bizim için.
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8...id_tI69u,IUJ2gGbat3sK2AA3.articleMode_on.html

Bizim Yönetim Kazım ile ile ilgilene dursun rakip takım avrupa şampiyonluğu için herşeyi yapıyor. Taurasi olmazsa ondan sonra en iyisi kim Angel McCoughtry.
parayı basıp takımının elinden alıyorlar.
Bu olayda Taurasi'nin dopingli olduğunu ve fb ninde yeni bir isimle anlaşarak bunu kabullendiğini ispatlıyor.

Aykut Ogut' Alıntı:
fb, Angel McCoughtry galiba anlaşmış bu kötü bir haber bizim için.
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8...id_tI69u,IUJ2gGbat3sK2AA3.articleMode_on.html

Bizim Yönetim Kazım ile ile ilgilene dursun rakip takım avrupa şampiyonluğu için herşeyi yapıyor. Taurasi olmazsa ondan sonra en iyisi kim Angel McCoughtry.
parayı basıp takımının elinden alıyorlar.
Bu olayda Taurasi'nin dopingli olduğunu ve fb ninde yeni bir isimle anlaşarak bunu kabullendiğini ispatlıyor.

Boş durmuyorlar :(

Angelda dünya 2.si mi oldu hemen vay anasını sayın seyirciler. Penny taylor 2.ci değilmiydi yav. Ljackson sue bird Seimone Sylvia CParker badem olmuşlar arada.

Kazım transferinin öcünü alakasız bir şubedeki kendi oyuncularını aşağılayarak alan garip bir taraftar modelimiz var. bunun adına birşey deniyorda söylemeyeyim burada, aferin size deyip geçelim

Gitti bir bela geldi bir bela.

Benim anlamadığım biz Tamikayı zar zor 2 ay için ikna edebilirken adamlar bir anda senenin en parlayan oyuncusunu koparıp getiriyorlar. Üstelik takımı hiç vermek istememesine rağmen. Helal olsun demekten başka yapacak birşey yok.

artık şunu kabul etmek lazım FB avrupa da tanınan bir marka oldu
her branşında istedikleri an istedikleri sporcuyu alabilirler
yeni transferleri hayırlı olsun
biz kendi işimize bakalım......

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
artık şunu kabul etmek lazım FB avrupa da tanınan bir marka oldu
Markalıkla falan alakası olduğun sanmıyorum.Parayı bastırıyorlar,kapılar açılıyor.

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
[quote="Kamil Sarper Özsefer":17tv5xym]artık şunu kabul etmek lazım FB avrupa da tanınan bir marka oldu
Markalıkla falan alakası olduğun sanmıyorum.Parayı bastırıyorlar,kapılar açılıyor.[/quote:17tv5xym]
Bizde bastıralım alalım Kazım'a verilen paraya en iyi oyuncuyu alırsın Taurasi bile 900bin euro alıyormuş senede biz veremezmiyiz bu parayı?

Angel Mc alabilecekleri en iyi oyuncu şu anda ve gerçekten sözleşmesi varken koparıp alabilmeleri onların marka olduğunu gösterir ne kadar kabul etmesekte .Angel Mc Fener Avrupa'da iddiası olmasa gelirmiydi senelerdir orda mücadele etmese gelirmiydi ?Zannetmem .Biz alabildikmi yada teklif yapmayı düşünebildikmi sözleşmesi vardır zaten olmaz diye teklif etmeyi düşünmemişizdir bile ?Onlar düşünüyor ve alıyorlar,bunun parayı bastırmakla alakası yok ,Polonya takımı bastırsa parayı şu an gidermiydi oyuncu o takıma hayır.Avrupa için yapabilecekleri en iyi hamle.Türkiye için bence onların kadrosu daha çok hücumcu bizim kadromuz ise daha çok müdafacı bir kadro olma özelliğini korudu bu transfer sonrası .Finalin son maçının son saniyesine kadar şampiyonu belli olmaz

Kim gelirse gelsin renktaşlar ;

Bir Diana Taurasi tadı vermez.Egosu yüksek ve bunları yenmiş takım lideri ne yapması gerekiyorsa sahanın içinde savunma ise savunma hucum ise hucum ; her iki yönüde iyi oynayabilen bir fenomendi ister kabul edelim ister etmeyelim.Rusyada oynarken fazla canlı seyredemiyorduk ama burada bile sadece ben değil Beşiktaşlısı Galatasaraylısı diğer takımları tutan basketbolla ilgili ilgisiz herkes tarafından merakla izlenen Penny ve taurasi idi.Benim temennim yaptığının cezasını çektikten sonra tahmin ediyorum ki fazla bir ceza almayacak gibime geliyor 6 ay olabilir ondan sonrada Fenerbahcede yarım kalan işlerine devam edeceği ki büyük bir yıldız.Kendi açımızdan bakarsak

Yeni transferleri tat vermeyecektir bir çok basketbola gönül vermiş arkadaşım bile aynısını söylüyor.Aldıkları oyuncu şayet doğru ise savunma yönü nasıldır bilmem ama bir taurasi olmayacağına inanıyorum ve benim yine f4 favorim u gelişmeden sonra ummc dir.Yazık oldu avrupada başarıya yaklaşmışken burada maceraları bitti diye düşünüyorum.

Türkiye ligini forse yerlileri.Onları geçemedikten sonra işimiz yine zor.Penny ayrılmaz seneyede kalır ki bu takım onu en iyi top 3 arasına sokmuştur.Geldiğinde fenerbahceye Diana Taurasi rusyada oynuyordu.

Oraya RATGEBER in ismini yaz kimi isterse getirir o adam...

Onların zaten Avrupada buyuk oynadığının ilk göstergesi o...

Angel Taurasi Muadili bir oyuncudur...Ama onun kadar etkılı olabılırmı ben sanmam ama çok delici çok hızlı ayaklı bır bayan...

bu sabah ntvsporun basketbol iddia uzmanı tamika ile kesin anlaşmaya vardığımızı söyledi. doğru olduğunu varsayarak şimdiden hayırlı olsun diyorum.

WNBA'de Atlanta Dream forması giyen Angel McCoughtry, Fenerbahçe ile anlaştı.

24 yaşındaki McCoughtry, 2009 yılında WNBA'de "yılın çaylağı" ödülünü aldıktan sonra Avrupa'da Kosice forması giymiş ve takımını çeyrek finale taşımıştı.

2010 Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan ABD Milli Takımı'nda Taurası'nin ardından en skorer isim olan McCoughtry, kadın basketbolunun en büyük yıldızlarından biri olarak tanınıyor.

Euroleague ilk turunda Macar Euroleasıng Sopron takımının formasını giyen 1.87'lik forvet, Fenerbahçe'ye karşı iki maçta oynamış ve Macaristan'da attığı 39 sayıyla dikkat çekmişti.

ntvspor

Sanırım Ceyhun Hoca'nın yılın başında Augustus yerine tercih edeceği isimdi. Taurasi ile kıyaslanamaz ama Fenerbahçe doğru bir tercih yapmış. Nasıl olsa Fenerbahçe'de kimse harcanan paranın hesabını sormuyor. Bu yüzden kolayca almışlardır.

fenere bu sene euroleauge de iki macta toplam 58 sayı atmış..bencede taurasiyle kıyaslanmaz ama yakın takip ettiğim isimdi..atlantayı wnba de finale götüren isimdi kesinlikle. abd de taurasiden sonra sayı krallıgında ikinci oldu dünya şampiyonasında..en iyi çaylak ödülü var. yani yükselişte olan isim orası bir gerçek..bence şu anki durumuyla augustus un formda hali diyebilirim kıyaslama yapacak olursak.tabiki bu benim fikrim.ama bir gerçek var oda fb nin özelliklede bayan baskette geniş bir transfer yelpazesi olduğu..çok iyi işler yapıyorlar..taurasi den sonra gelebilecek en iyi isim orası tartışılmaz...

fener lebleli gibi oyuncu transfer ediyor..bütçe farkıda başarıyı getiriyor.bugün taylor ve matovic doping kullansa yarın parayı basar 2 tane super starı getirirler...hedef sampiyonluksa avrupada bilhassa parayı ortaya koyacaksın kalite transfer edeceksin. yoksa adnan sezgin gibi adnan polat gibi kafayla yurursek yandı gulum keten helva.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...