Uğur Deniz' Alıntı:gizem hala devam ediyor..esrarengiz bir transfer yapıyoruz galiba.tık yok..
Tamika dır o...Biri ortaya attı bir laf sonra çekti pimi patladı bomba...
Uğur Deniz' Alıntı:gizem hala devam ediyor..esrarengiz bir transfer yapıyoruz galiba.tık yok..
Mert Karahan' Alıntı:Diana Taurasi'nin B numunesi de pozitif çıkmış
bakalım ne kadar ceza alacak ve fener yerini kimle doldurmaya çalışıcak...
eğer biz Tamika ı kadromuza katarsak yabancı kalitesi arasında çok fark yok bence fenerle ama yerli kadroları fark yaratıyor....
Selim Cenker' Alıntı:Sühan cem senınle 2 li diyaloğa giremeyeceğim artık boşuna uğraşma...
Hayır milleti küçümseme Terbiyesizlik yaptığım yok uslubunu bozma ben ne yazıcam sen yaz.Bu kadarda olmaz.Eleştirmek fanatiklik mi oluyor.Sen benim kim olduğumu bilmezsin bende senin o değil.1O SENEDİR Basketbol alt yapılarında çalışmış bir kişiyim ve kim eder ne bilir iyi bilirim sen merak etme...Mideden konuşmak gibi saçma sapan ithamlarda bulunan sensın.Ben sana ne donesi koyacağım sen takmışşsın kafaya ben sana bişey desem de değişmez.o YUZDEN uğraşmam seninle...Poh pohlamayla iş sürmez...
Kıta dışı kuralı olmasaydı zaten Onlar kafaya koymuştu alacaklardı.Ya Fowlesi ya Duprree yi... :shock: İyi ki çıktı diyorum bende...
Selim Cenker' Alıntı:Aras Bey..
Ben Tamikaya karşı değilim...Bunu anlatayım...Çok iyi oyuncu bunu da bilirim...Severim çok karakterlidirde...Ben neye kızıyorum biliyormusunuz...Bizim Fb den neyımız eksık onlar bır kadro kuruyorlar Tamamen Eurplig için biz neden yapamıyoruz...Sonra zart Ocak geliyor Tamika...Neden sene başında planlama yapılmıyor...
Geçem sene de aynısı oldu..Avrupadan elendık...Bu senede elenicez belki karşı kıyıdakıler f4 oynayıp kupayı alacaklar...Sonra yıne aynı teraneler burada...
Beni bilgisizlikle suçlamanız için önce Tanımanız Lazım Eren Bey...Ben 15 senedir bayan basketbolun içindeyim Çok fanatik değilim burada rakip takımların oyuncularını da methedebilirim ama korkuyorum ''susun oluyor'' sonra!!
Mesela Fb nın de bızımde Avrupada tur atlamasını istiyorum...İnşallah erkeklerde Eurocupı alırız onlarda F4 yapar...Buda suç mesela...Susturulurmuyum?
Neyse ben susayım DUAYENLER konuşsun...
Mert Vardar' Alıntı:[quote="Mert Karahan":irjjrjr9]Diana Taurasi'nin B numunesi de pozitif çıkmış
bakalım ne kadar ceza alacak ve fener yerini kimle doldurmaya çalışıcak...
eğer biz Tamika ı kadromuza katarsak yabancı kalitesi arasında çok fark yok bence fenerle ama yerli kadroları fark yaratıyor....
kızda dopingli olunca tırsmıştır ..Sühan Cem' Alıntı:Yanlışsam biri düzeltsin. Rafael Nadal'ın evine aniden baskın yapmışalrdı hemde adam tatildeyken ve doping testi yapmışlardı. ÜStelik 3 saat sürmüştü idrar testi vermesi. Nadal bu olayı gündeme taşımış tamam alsınalr ama bu kadar da olmaz gibi bişiler demişdi. Ama tabii ki vermişti. Olimpiyatlarda doping testine girmeyenelr direk 2 yıl ceza alyıor mesela. Şimdi bu Penny nasıl böyle bir tavır alabiliyor bunu anlamış değilim. Tabii ki her insanın hekimini seçme hakkı vardır. Ama konu doping olunca öyle bir tercih hakkı var mı gerçekten bilmiyorum. Belki yeni kararalrda böyle bişi var ama ihtimal vermiyorum
Sühan Cem' Alıntı:Yanlışsam biri düzeltsin. Rafael Nadal'ın evine aniden baskın yapmışalrdı hemde adam tatildeyken ve doping testi yapmışlardı. ÜStelik 3 saat sürmüştü idrar testi vermesi. Nadal bu olayı gündeme taşımış tamam alsınalr ama bu kadar da olmaz gibi bişiler demişdi. Ama tabii ki vermişti. Olimpiyatlarda doping testine girmeyenelr direk 2 yıl ceza alyıor mesela. Şimdi bu Penny nasıl böyle bir tavır alabiliyor bunu anlamış değilim. Tabii ki her insanın hekimini seçme hakkı vardır. Ama konu doping olunca öyle bir tercih hakkı var mı gerçekten bilmiyorum. Belki yeni kararalrda böyle bişi var ama ihtimal vermiyorum
Deniz Baskın' Alıntı:Devre arası Tamika getirme olayına hepimiz karşıyız sanırım. Sonuçta rakibin takımı oturturken sen bir daha uğraşıyorsun takımı oturtmak için. Bu kötü birşey bence bizim için. Tamika'nın karakterini bilemem ama sahaya emek ortaya koyuyor bi tek bunu bilebilirim. Fakat bir gerçek var ki bu seneki Curry sakatlığından dolayı Tamika gerekliydi fakat inşallah bizdeki son senesi olur artık eğer hep sene ortası gelecekse. Çünkü ben sene başında kurulmuş bir takım istiyorum. Ama sakalık olur uzun süreli o zorunlu bir durum. Fakat normal şartlarda asla istemem arada gelen oyuncuyu. Sanırım makul bir isteğim var.
Swin Cash Çin'de oynuyor diye biliyorum ben. Ayrıca fener Tina Thompson'la anlaştı.Burak Candan' Alıntı:Fenerin hamlesi yine UCONN üniversitesinden çıkma Swin Cash olacakmış galiba duyum vermişler? Taurasi nin yerini doldurur mu?
Swin Cash Çin'de oynuyor diye biliyorum ben. Ayrıca fener Tina Thompson'la anlaştı.[/quote:1wui0jcp]Emre Karakaplan' Alıntı:[quote="Burak Candan":1wui0jcp]Fenerin hamlesi yine UCONN üniversitesinden çıkma Swin Cash olacakmış galiba duyum vermişler? Taurasi nin yerini doldurur mu?