2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mademki benim gibi düşünmüyorsun sus konuşma o zaman,öl hatta... :)

Şaka bir yana Tamika'daki gizem nedir bu arada?Barış Çamur'danmı yola çıkılıyor,farklı birşeylermi var?

Diana Taurasi'nin B numunesi de pozitif çıkmış
bakalım ne kadar ceza alacak ve fener yerini kimle doldurmaya çalışıcak...
eğer biz Tamika ı kadromuza katarsak yabancı kalitesi arasında çok fark yok bence fenerle ama yerli kadroları fark yaratıyor....

Mert Karahan' Alıntı:
Diana Taurasi'nin B numunesi de pozitif çıkmış
eğer biz Tamika ı kadromuza katarsak yabancı kalitesi arasında çok fark yok bence fenerle ama yerli kadroları fark yaratıyor....

Dün Beşiktaş maçı sonrası Horakova ve Taylor'un doping testine girmesi istenmiş.Ancak Penny Taylor ve Fb yönetimi bunu kabul etmemek için bayağı çaba sarfetmişler.Numunenin Hacettepe yerine Köln'de açılmasını istemişler.Zaten hafta içinde federasyona yönelik eleştirilerinde bunu görmekteydik. Taurasi'nin doping olayı basit bir olay olmayabilir.Taurasi gibi bir oyuncunun bu kadar basit bir hata yapacağına ihtimal vermiyorum.Ancak Taylor'un ve Fenerbahçelilerin sıradan bir doping kontrolu için bu kadar tepki göstermesi,gerçekten herkesi şaşırttı. Bence bu olayın izahı federasyona güvensizlik olamaz.

2.rövanş maçında tek isteğim 10.000 kişi hep bir ağızdan: Yapsana..yapsanaa doping yapsanaa Nevriye--Esmeral doping yapsanaaa heyy!!! 4 gözle bekliyorum rövanş maçını! :ehue :ehue :ehue

Selim Cenker' Alıntı:
Sühan cem senınle 2 li diyaloğa giremeyeceğim artık boşuna uğraşma...

Hayır milleti küçümseme Terbiyesizlik yaptığım yok uslubunu bozma ben ne yazıcam sen yaz.Bu kadarda olmaz.Eleştirmek fanatiklik mi oluyor.Sen benim kim olduğumu bilmezsin bende senin o değil.1O SENEDİR Basketbol alt yapılarında çalışmış bir kişiyim ve kim eder ne bilir iyi bilirim sen merak etme...Mideden konuşmak gibi saçma sapan ithamlarda bulunan sensın.Ben sana ne donesi koyacağım sen takmışşsın kafaya ben sana bişey desem de değişmez.o YUZDEN uğraşmam seninle...Poh pohlamayla iş sürmez...

Kıta dışı kuralı olmasaydı zaten Onlar kafaya koymuştu alacaklardı.Ya Fowlesi ya Duprree yi... :shock: İyi ki çıktı diyorum bende...

Şu mesajı yazalı 5 sene olmamış. Hepi topu 20 gün olmuş. Bak büyük harflerle de 10 yıl yazmışsın basketbolla ilgilendiğin anlamında.

Selim Cenker' Alıntı:
Aras Bey..

Ben Tamikaya karşı değilim...Bunu anlatayım...Çok iyi oyuncu bunu da bilirim...Severim çok karakterlidirde...Ben neye kızıyorum biliyormusunuz...Bizim Fb den neyımız eksık onlar bır kadro kuruyorlar Tamamen Eurplig için biz neden yapamıyoruz...Sonra zart Ocak geliyor Tamika...Neden sene başında planlama yapılmıyor...

Geçem sene de aynısı oldu..Avrupadan elendık...Bu senede elenicez belki karşı kıyıdakıler f4 oynayıp kupayı alacaklar...Sonra yıne aynı teraneler burada...

Beni bilgisizlikle suçlamanız için önce Tanımanız Lazım Eren Bey...Ben 15 senedir bayan basketbolun içindeyim Çok fanatik değilim burada rakip takımların oyuncularını da methedebilirim ama korkuyorum ''susun oluyor'' sonra!!

Mesela Fb nın de bızımde Avrupada tur atlamasını istiyorum...İnşallah erkeklerde Eurocupı alırız onlarda F4 yapar...Buda suç mesela...Susturulurmuyum?

Neyse ben susayım DUAYENLER konuşsun...

ama şimdi 15 olmuş. Bu arada beni de Pollyanna yapmışsın. Pollyannaymışım:) Yaptığım eleştirilkeri üslubu ile yaptığım içni adım p9ollyanna olabilir. ama eğer pollyanna isem nasıl oluyor da üslubum size sert geliyopr Selim bey. Ortaya iki ünlem atıp bana mesaj mı veriyorsunuz. Şurda 50 mesaj yazmışsın hepsinde anlam hataları var. Aras kibar biri basketbolla alakalısınız demiş. ama kusura bakma benim o tarz kibarlığım yok. Basketbol dogmaları ile yaşadığını söyleyeceğim sana. Bak hiç ünlem kullanmıyorum bundan rahatsız da değilim. son 2011 e girdiğimizde 15 yıldır kadın basketbolun içindeydiniz. GS'da 3 yıl oynamış Sophia Young'ın afrikalı olduğunu düşünüyordunuz. Açıkcası hangi 15 yıla tekebül ediyor bu ilgilendiğiniz süre merak etmiyor değilim.

Leuchanka yerine Gintare neden alındı diyen bir bak bakalım sadece senmisin? Hatta geçen seneki LEuchanka sayfalarına bak bakalım Leuchanka hakkında kimler ne diyormuş? Hatta hepsini geçtim üşenme Ceyhun Yıldızoğlunun arkadaşlarımızla yaptığı röportajı oku. Bak bakalım Ceyhun Yıldızoğlu ne demiş Leuchanka hakkında. Yani ortaya bakla hoppala paşan malkara keşan durumuna girme. Eleştiri yapacaksan önce konuya hakim ol.

Ha konuya hakim değilsen de eleştiri yaparsın ama o zaman durumsal olmalı eleştirin. Tamam takıma oyun kurucu lazım olduğu konusunda hepimiz hemfikriiz en azından bende seninle aynı fikirdeyim. Ama takıma sadece ve sadece bir (1) yabancı alınabiliyor kurallar gereği. Bu durumda ne mantıkla oyun kurucu isteyebiliyorsun 3-4 numaramızın boş olduğunu görmenize rağmen?

Eleştiri yapın tabii ama her mağlubiyetten sonra bir takım kişiler gibi rakip takımdan 3 oyuncu ardından bir pondexter diyip üstüne de orta kahve siparişi vermeyin. Eleştirileriniz yergileriniz övgüleriniz GS için Gs hakkında olsun. yaşını bilmiyorum en azından 16 dan büyük olduğuna eminim (15 senelik basketbol ilginiz sebebi ile). Eleştirilerinize katılırım aktılmam bugün sizinle çatışırım yarın sizinle aynı fikiri de savunabilirim ama üsluba göre üslup sergilerim. Ben herhangi bir spor portalı ile alakalı biri değilim ben GS ile ilgili bir forumdayım. Oradada konuşulanalrın GS çevresinde dönmesi gerektiğini düşünüyorum. Bugün Penny Taylor'ın doping testine girtmemesini Taurasi'nin dopingini konuşuyorsam bu da GS ile ilgili olduğu içindir. Bu arada ilginizi çeker diye söyliyeyim (madem çok uzun yıllar ilgilenmek önemliymiş) 6 yaşımdan beri basketbolla alakalıyım ki bu da 32 sene eder. Ama çoğu zaman Alperen, Gazenfer'den, öğrendiğim durumlar oldu. Size tavsiyem basketbolla ne kadar zamandır ilgilendiğinizin hükmü olmadığıdır. Görüşleriniz görüşlerinizdir. Böyle bir titre gerek yok...

Bak ünlemsiz bitirdim yazımı. Bu arada ben bu haberlerle yazılarla gerilmem ama çok temiz gererim insanları sakin sakin. Beni az çok tanıyanlar da bilir.

Mert Vardar' Alıntı:
[quote="Mert Karahan":irjjrjr9]Diana Taurasi'nin B numunesi de pozitif çıkmış

Dün Beşiktaş maçı sonrası Horakova ve Taylor'un doping testine girmesi istenmiş.Ancak Penny Taylor ve Fb yönetimi bunu kabul etmemek için bayağı çaba sarfetmişler.Numunenin Hacettepe yerine Köln'de açılmasını istemişler.Zaten hafta içinde federasyona yönelik eleştirilerinde bunu görmekteydik. Taurasi'nin doping olayı basit bir olay olmayabilir.Taurasi gibi bir oyuncunun bu kadar basit bir hata yapacağına ihtimal vermiyorum.Ancak Taylor'un ve Fenerbahçelilerin sıradan bir doping kontrolu için bu kadar tepki göstermesi,gerçekten herkesi şaşırttı. Bence bu olayın izahı federasyona güvensizlik olamaz.[/quote:irjjrjr9]
bu olayı okudum yok kontrolün kölnde yapılmasını istemiş VE FEDERASYON KABUL ETMİŞ NASIL olur ya !!!

Yanlışsam biri düzeltsin. Rafael Nadal'ın evine aniden baskın yapmışalrdı hemde adam tatildeyken ve doping testi yapmışlardı. ÜStelik 3 saat sürmüştü idrar testi vermesi. Nadal bu olayı gündeme taşımış tamam alsınalr ama bu kadar da olmaz gibi bişiler demişdi. Ama tabii ki vermişti. Olimpiyatlarda doping testine girmeyenelr direk 2 yıl ceza alyıor mesela. Şimdi bu Penny nasıl böyle bir tavır alabiliyor bunu anlamış değilim. Tabii ki her insanın hekimini seçme hakkı vardır. Ama konu doping olunca öyle bir tercih hakkı var mı gerçekten bilmiyorum. Belki yeni kararalrda böyle bişi var ama ihtimal vermiyorum

Sühan Cem' Alıntı:
Yanlışsam biri düzeltsin. Rafael Nadal'ın evine aniden baskın yapmışalrdı hemde adam tatildeyken ve doping testi yapmışlardı. ÜStelik 3 saat sürmüştü idrar testi vermesi. Nadal bu olayı gündeme taşımış tamam alsınalr ama bu kadar da olmaz gibi bişiler demişdi. Ama tabii ki vermişti. Olimpiyatlarda doping testine girmeyenelr direk 2 yıl ceza alyıor mesela. Şimdi bu Penny nasıl böyle bir tavır alabiliyor bunu anlamış değilim. Tabii ki her insanın hekimini seçme hakkı vardır. Ama konu doping olunca öyle bir tercih hakkı var mı gerçekten bilmiyorum. Belki yeni kararalrda böyle bişi var ama ihtimal vermiyorum
kızda dopingli olunca tırsmıştır ..

Sühan Cem' Alıntı:

Açık, Penny saçmalamış.
Süreyya Ayhan örneğini hepimiz hatırlarız sanırım. Numune alınırken yanında bir görevli bulunur. Süreyya Ayhan bu görevli erkek olduğu için sorun çıkarmış, idrar vermeyi reddetmişti. Doğrudan doping yapmış muamelesi görmüş, 2 sene ceza almıştı.
Yanlış hatırladığımı sanmıyorum, yanlışsa düzeltmenizi isterim.
Yani Penny'nin numune vermiyorum deme ya da laboratuar seçme gibi bir hakkı ve durumu olamaz.

Deniz Baskın' Alıntı:
Devre arası Tamika getirme olayına hepimiz karşıyız sanırım. Sonuçta rakibin takımı oturturken sen bir daha uğraşıyorsun takımı oturtmak için. Bu kötü birşey bence bizim için. Tamika'nın karakterini bilemem ama sahaya emek ortaya koyuyor bi tek bunu bilebilirim. Fakat bir gerçek var ki bu seneki Curry sakatlığından dolayı Tamika gerekliydi fakat inşallah bizdeki son senesi olur artık eğer hep sene ortası gelecekse. Çünkü ben sene başında kurulmuş bir takım istiyorum. Ama sakalık olur uzun süreli o zorunlu bir durum. Fakat normal şartlarda asla istemem arada gelen oyuncuyu. Sanırım makul bir isteğim var.

Deniz, bu kadınlar robot mu? Bence de onların yaptığı çok makul :)

WNBA-Avrupa'da Yerel Lig-Avrupa Kupası-Milli Takım ve diğer organizasyonlar derken kadın basketbolcular kaç maça çıkıyorlar, ne kadar zamanları kamplarda geçiyor bunu da göz önüne almak lazım. Ocak'a kadar dinlenmek onların da hakkı. Eh Tamika da bu konuda tek değil, birçok yıldız bu yolu izliyor. Senin düşüncen Spartak'ta olsa Sue Bird'ü UMMC alır. Veya UMMC, sene başında kurduğu takımla devam etmek istese Candace Parker'ı diğer rakipleri alır. Daha yakından anlatmak gerekirse, Tamika'yı biz almasak Türkiye'den üstüne atlayacak çok takım olur.

Kadın basketbolunun gerçeği bu. Basketbol makinesi değil bu kadınlar, aileleri, çocukları, özel yaşantıları ve dinlenme ihtiyaçları var. WNBA ve Avrupa Ligleri farklı dönemlerde oynandığı sürece de Aralık-Ocak ayları, sadece bizim değil her takım için, kadroları güçlendirmek adına iyi bir fırsat olacaktır.

transferle ilgili hiçbir gelişme yok......gözler resmi sitede...onlar haber yayınlamadıktan sonra hiçbir habere inanmam..tamika olayını biri attı ortaya şimdi hiçbir gelişme yok...

Tamika Catchings ile anlaşma sağlandı. Sadece imzaların atılması kaldı. İmzalar atılınca açıklama yapılır. Kendisi Şubat başında gelecek Türkiye'ye.

Emre Karakaplan' Alıntı:
[quote="Burak Candan":1wui0jcp]Fenerin hamlesi yine UCONN üniversitesinden çıkma Swin Cash olacakmış galiba duyum vermişler? Taurasi nin yerini doldurur mu?
Swin Cash Çin'de oynuyor diye biliyorum ben. Ayrıca fener Tina Thompson'la anlaştı.[/quote:1wui0jcp]

Bilmiyorum arkadaşım fenerlilerin sitesinde okudum almak bonservis falan verip alırlar belki bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...