2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee 3-0 yenilirken Sophia da vardı? Onu da turnike kaçırmakla suçladılar?

Tamika, ocakta geliyor. Zorla gelmiyor ya, o kadar büyük oyuncu ki ocak, şubat ne zaman gelirse razı oluyorsun işte.

Beğenmeyebilirsiniz, iyi basketçi değil deyin, ana-avrat sövün ama mücadele etmiyor demeyin. Gidin Çankaya maçının tekrarını izleyin, nasıl yerlere atlıyor Tamika. Fenerbahçe, final serisi filan değil, Çankaya maçı diyorum.

Geçen sene Tamika olmasaydı, o takım final bile oynayamazdı. Kupayı da kazanamazdık.

Selim Cenker,

Tamam haklısınız..

Bir ara WNBA tarihini filan araştırın, ne bileyim 2-3 maç izleyin, imkanınız varsa Amerika'ya gidin, aktif oyunculuk yapan sporcularla konuşun filan, Tamika'nın kim olduğunu öğrenin.

Bunları yapana kadar haklısınız, yaptıktan sonra tartışırız belki Tamika'yı.

Ya başka herhangi birine söyleseniz bu lafları tamam denilebilir.Ama bahsi geçen isim Tamika.Rekabet deyince bayan basketbolunda akla gelen isimlerin başında gelir.Her maçı kazanmak için savaşır, kaybetmekten nefret eder.Bu WNBA'de de böyleydi, geçen sene Çankaya maçında da , Fener maçlarında da.

Aras Kafkaslı' Alıntı:
Ee 3-0 yenilirken Sophia da vardı? Onu da turnike kaçırmakla suçladılar?

Tamika, ocakta geliyor. Zorla gelmiyor ya, o kadar büyük oyuncu ki ocak, şubat ne zaman gelirse razı oluyorsun işte.

Beğenmeyebilirsiniz, iyi basketçi değil deyin, ana-avrat sövün ama mücadele etmiyor demeyin. Gidin Çankaya maçının tekrarını izleyin, nasıl yerlere atlıyor Tamika. Fenerbahçe, final serisi filan değil, Çankaya maçı diyorum.

Geçen sene Tamika olmasaydı, o takım final bile oynayamazdı. Kupayı da kazanamazdık.

Aras Bey size anlatmak istediğim nokta bu değil..Koca Gs istediğini almalı...Yani durum şu oluyor o zaman ''koca sene kimse kalmadı mecburuz sana TAMİKA istediğin zaman gel'' bumudur...O zaman Curry alınana kadar başka bir oyuncu alınamazmıydı? Yazık değilmi bir avrupalı alıp daha iddalı olamazmıydık...

Çankaya Bld maçının bize göstereceği bir done değil bu nedense FİNAL serisinde bırden düştü oyundan...Neden acaba! Bilemiyorum ben onun oyunculuğuna laf etmem...

dİĞER kızların emekleri boş OCAKTA geldi takımı finale taşıdı...Ona bakarsan dalga geçtiğimiz EBONY Feneri ŞAMPİYON yaptı...Bu mudur?

Rekabet olayına ben girmem...Taurasinin o kadar eurolig-wnba-dunya şamp-olimpiyat heryede şampiyon olma arzusunu ben TAMİKA da göremiyorum...Avrupa basketbolunu sevmiyor belkide...

evde kablo tv var.ara ara her gün düzenli olarak nba tv takip ederim.tamika nba'nın yüzlerinden biridir.şu aralar nba cares (wnba cares de olabilir tam emin değilim) reklamları dönüyor.orada sosyal sorumluluk projelerine katılan süperstar oyuncular gösteriliyor.işte orada tamika var.seimone ve sophia ile birlikte.hani fenerliler taurasi'ye kobe diyorlar ya, o da bir garnett'dir bir lebron james'dir bayan basketbolunda...

Nafız Erhan Balcı' Alıntı:
evde kablo tv var.ara ara her gün düzenli olarak nba tv takip ederim.tamika nba'nın yüzlerinden biridir.şu aralar nba cares (wnba cares de olabilir tam emin değilim) reklamları dönüyor.orada sosyal sorumluluk projelerine katılan süperstar oyuncular gösteriliyor.işte orada tamika var.seimone ve sophia ile birlikte.hani fenerliler taurasi'ye kobe diyorlar ya, o da bir garnett'dir bir lebron james'dir bayan basketbolunda...

Katılıyorum ama Avrupayı wnba için form tutma basamağı olarak görüyor...Avrupada istese süper bır karıyer yapmazmıydı? Spartak-UMMC Cacares?

Ben buna kızıyorum...Bize aç oyuncu lazım!!!

Tamika'nın savaşçılığını, mücadelesini gördük. Nasıl mücadele etmiyor denebiliyor ki ? Ayrıca başarıya aç oyuncu diye hiçbir kupa görmeyen oyuncular mı almamız lazım, önemli başarılara imza atan oyuncuların alayı tatil modunda mı oynuyor ki ?

Selim Cenker' Alıntı:
[quote="Nafız Erhan Balcı":375mk5c8]evde kablo tv var.ara ara her gün düzenli olarak nba tv takip ederim.tamika nba'nın yüzlerinden biridir.şu aralar nba cares (wnba cares de olabilir tam emin değilim) reklamları dönüyor.orada sosyal sorumluluk projelerine katılan süperstar oyuncular gösteriliyor.işte orada tamika var.seimone ve sophia ile birlikte.hani fenerliler taurasi'ye kobe diyorlar ya, o da bir garnett'dir bir lebron james'dir bayan basketbolunda...

Katılıyorum ama Avrupayı wnba için form tutma basamağı olarak görüyor...Avrupada istese süper bır karıyer yapmazmıydı? Spartak-UMMC Cacares?

Ben buna kızıyorum...Bize aç oyuncu lazım!!![/quote:375mk5c8]

Konuştukça batıyorsunuz.

Boldladığım sözünüze ithafen;

Sene başı WNBA resmi sitesinde yapılan kazanmaya en aç oyuncu anketlerinde ilk sırada kim vardı açıp bakın.

Selim Bey bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsunuz, ya da öyle sanıyorsunuz.Bence artık bu iddialarınızı sonlandırmanızın vakti geldi.

Konuştukça batıyorsunuz.

Boldladığım sözünüze ithafen;

Sene başı WNBA resmi sitesinde yapılan kazanmaya en aç oyuncu anketlerinde ilk sırada kim vardı açıp bakın.

Sonra da susun bence.[/quote][/quote]

Allah Allah size ne işinize gelmeyene susun diyorsunuz!

Benim yazdıklarımı beğenmiyorsanız beğenmezsiniz...Ama susun batıyorsunuz falan bu beni bağlar battığım yok! Nerde aç...Ulusal bazdamı!!!Almadığı kupa yok Milli takımda...Aç olsa giderdi spartaka alırdı kupaları...Yada Ummc ye...

FEVER da aç evet...Hakediyor ama olamıyor...WNBA Bizi ilgilendirmiyor asıl olan FEVER Mı GALATASARAY MI?

Arkadaşlar neden sussun, katılmasak da ortaya bir fikir koyuluyor. Selim Bey'in diğer mesajlarını okuduğumda ilgili ve bilgili biri olduğunu görmüştüm, ben Tamika'yı beğenmiyorum, onun yerine X'i istiyorum dese sadece neden derdim ama "sakatlanmamak için kendini yerden yere atmayacak" talihsiz bir açıklama. Şiddetle karşı çıkarım buna, bu konuda en güvendiğim kişi bile söylese.

Selim Bey, şu anda çok müsait değilim o yüzden susuyorum ama yazdıklarınızın hiçbirine katılmıyorum Tamika hakkında. Daha sonra tamamlarız bu tartışmayı.

Aras Kafkaslı' Alıntı:
Arkadaşlar neden sussun, katılmasak da ortaya bir fikir koyuluyor. Selim Bey'in diğer mesajlarını okuduğumda ilgili ve bilgili biri olduğunu görmüştüm, ben Tamika'yı beğenmiyorum, onun yerine X'i istiyorum dese sadece neden derdim ama "sakatlanmamak için kendini yerden yere atmayacak" talihsiz bir açıklama. Şiddetle karşı çıkarım buna, bu konuda en güvendiğim kişi bile söylese.

Selim Bey, şu anda çok müsait değilim o yüzden susuyorum ama yazdıklarınızın hiçbirine katılmıyorum Tamika hakkında. Daha sonra tamamlarız bu tartışmayı.
Aras Bey..

Ben Tamikaya karşı değilim...Bunu anlatayım...Çok iyi oyuncu bunu da bilirim...Severim çok karakterlidirde...Ben neye kızıyorum biliyormusunuz...Bizim Fb den neyımız eksık onlar bır kadro kuruyorlar Tamamen Eurplig için biz neden yapamıyoruz...Sonra zart Ocak geliyor Tamika...Neden sene başında planlama yapılmıyor...

Geçem sene de aynısı oldu..Avrupadan elendık...Bu senede elenicez belki karşı kıyıdakıler f4 oynayıp kupayı alacaklar...Sonra yıne aynı teraneler burada...

Beni bilgisizlikle suçlamanız için önce Tanımanız Lazım Eren Bey...Ben 15 senedir bayan basketbolun içindeyim Çok fanatik değilim burada rakip takımların oyuncularını da methedebilirim ama korkuyorum ''susun oluyor'' sonra!!

Mesela Fb nın de bızımde Avrupada tur atlamasını istiyorum...İnşallah erkeklerde Eurocupı alırız onlarda F4 yapar...Buda suç mesela...Susturulurmuyum?

Neyse ben susayım DUAYENLER konuşsun...

Arkadaşlar,

Şunu belirtmek isterim ki, forumda saygı sınırları aşılmadıkça, kurallar ihlal edilmedikçe kimsenin mesajı silinmez, diğer takım taraftarlarından da gelip yazanlar oldu zaten. O konuda yanlış bir kanıya kapılmanız en çok bizi üzecektir.

Devre arası Tamika getirme olayına hepimiz karşıyız sanırım. Sonuçta rakibin takımı oturturken sen bir daha uğraşıyorsun takımı oturtmak için. Bu kötü birşey bence bizim için. Tamika'nın karakterini bilemem ama sahaya emek ortaya koyuyor bi tek bunu bilebilirim. Fakat bir gerçek var ki bu seneki Curry sakatlığından dolayı Tamika gerekliydi fakat inşallah bizdeki son senesi olur artık eğer hep sene ortası gelecekse. Çünkü ben sene başında kurulmuş bir takım istiyorum. Ama sakalık olur uzun süreli o zorunlu bir durum. Fakat normal şartlarda asla istemem arada gelen oyuncuyu. Sanırım makul bir isteğim var.

Rakip takımın oyuncularını öveceksen sus tabii Selim. Burası genel basketbol platformu değil. GS ile ilgili olan bir konuda GS'ın sporcusunu yerebilir veya övebilrisin yada durumsal konuşursun. Şimdi GS başlığında konuşulacak konular üç aşağı beş yukarı bellidir. Burda .başka takımalrın oyuncualrını övmeye gerek yok. Zaten her ağlubiyetten sonra otomatik olarak öven bir kitle var.

15 yıldır basketle uğraşıyorum diye sık sık ısrarla söylüyorsun. Geçen tartışmamızda GS'a ısrarla oyun kurucu lazım diyordun. Takımın homojen yapısına bakıp ampul gibi 3 numara sorunu ortadayken bunu kabul etmedin. Neyse şimdi en azından 3 numara alınması konusunda itiraz etmiyorsun da başka bir şey bulmuşsun itiraz edecek. Yani 15 senedşr basketbolla uğraşıyorum lafın komik oluyor Selim (ki daha önce 10 sene idi o) Bende 32 senedir basketbolla uğraşıyorum. Beyaz Gölge'de salami'yi seyrettim basketbola başladım böyle işmi olur.

Sühan Cem' Alıntı:
Rakip takımın oyuncularını öveceksen sus tabii Selim. Burası genel basketbol platformu değil. GS ile ilgili olan bir konuda GS'ın sporcusunu yerebilir veya övebilrisin yada durumsal konuşursun. Şimdi GS başlığında konuşulacak konular üç aşağı beş yukarı bellidir. Burda .başka takımalrın oyuncualrını övmeye gerek yok. Zaten her ağlubiyetten sonra otomatik olarak öven bir kitle var.

15 yıldır basketle uğraşıyorum diye sık sık ısrarla söylüyorsun. Geçen tartışmamızda GS'a ısrarla oyun kurucu lazım diyordun. Takımın homojen yapısına bakıp ampul gibi 3 numara sorunu ortadayken bunu kabul etmedin. Neyse şimdi en azından 3 numara alınması konusunda itiraz etmiyorsun da başka bir şey bulmuşsun itiraz edecek. Yani 15 senedşr basketbolla uğraşıyorum lafın komik oluyor Selim (ki daha önce 10 sene idi o) Bende 32 senedir basketbolla uğraşıyorum. Beyaz Gölge'de salami'yi seyrettim basketbola başladım böyle işmi olur.

Ya Allah aşkına Muhattap olmayın...Benim fikrim benim fikrimdir övdüğüm falan da yok...Bu ne küstahça bir yazıdır...Size ne kardeşim benim basketbol bilgimden...Burada konulmak için SENDEN BİYAD mı alacağım...Bu kadar da olmaz...Sizin bu konuşmanıza bir cevap yazmayacağım...

Bu forumunun modları var onlar uyarır rahatsız olmuşsa SEN KİMSİN ALİ KIRAN BAŞKESENLİK yapıyorsun sana mı soracağım ne yazacağımı AYIP...Ben sizin kadar fanatikliği AT GÖZLÜĞÜ yapamıyorum...Kusura kalmayın ama şunu da unutmayın siz kendınızi çok bişey sanıyorsunuz...Sizin gibi Polyannacılık oynayamıyorum eksiklikleri yanlışları söylüyorum eleştiriyorum...Güzellikleri de övüyorum...Başka takımın oyuncularını öven yok...

Ben mi dedım Leuchankayı yollada ne oynadığı belirsiz Gintare yi al diye...Bunu yazmak mı Başka takımların oyuncularını ÖV diye...İyi şeyleri övmuyormuyuz...Aha FOWLES bişey yazdıkmı hakkında...Yılın transferi...Ben hala diyorum OYUN KURUCU LAZIM...Bizim hedef maçımız ne!! FB kaç top kaybı yaptık son periyotta 9...Ne lazım CEM SUHAN....

FBÜ neden aldı SARASI baktılar çok top kaybı var aldılar...Bizdede oluyor zor maçlarda neden?TAKIMDAKI TEK OYUN KURUCU IŞIL.......Bunu anlamıyorsanız boşuna izlemişsiniz BEYAZ GÖLGEYİ...Homojen yapı nedir Allah aşkına komiksiniz siz!!!!!!!

Sayın Sühan Cem ve Selim Cenker

her ne kadar fikirlerinizi beyan ediyosanız da
Şu 2li tartışmalara son vermenizi rica ediyorum
Unutmayalım ortak payda GS

bu arada Arkadaşlar
Tamika transferindeki gizem çözüldü mü acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...