• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ann wauters transferinde
gelişme var mı..?

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Bu sene için Sue Bird bombasını bekliyoruz,

Seneye'de Candace Parker ve Lauren Jackson'ı görmek ümidiyle

Biraz fazla mı oldu ne? :P :P
biraz mı fazla oldu :)

Sue Bird Spartak'ta devam edecek.

Niye fazla olsun ki?
Taurasi TR'ye geliyorsa Parker da gelir Jackson da gelir.
İş paraya bakar :P

Parker'a sarı-kırmızı yakışır 8)

hayırlısı ama bir an önce erkeklerde de bayanlarda da takımlar kurulmalı

çok iyi olur bence
gelecek var gibi...

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
basketfaul.com'a göre Gülşah Gümüşay ile ilgileniyormuşuz.

http://basketfaul.com/?islem=2&makaleID=1760

İstikrarsız bir oyuncu gelecek vaad ettiği pek söylenemez.Bir maçta çıkar 10 15 atar diğer maç 2 sayı.Boy avantajı olduğu söylenebilir size olarakta fena değil ama kendine iyi bakmıyor Galatasaray'a çok artısı olacağını düşünmüyorum

Adanalı birisi kendine iyi bakmıyor diyorsa vardır bir bildiği,buda pek hoş bir durum değil açıkcası,birde bu sporcu 20-21 yaşındaysa durum dahada vahimleşir.

Kendine bakıp bakmadığını bilemem; ama çabuklaşması gerektiği kesin bence. Geleceğe yatırım olarak fena transfer olmaz bence.

Kendine bakmıyorsa bahsettiğiniz açıkları kapatması pek mümkün değil gibi,çünkü bu hak verirsinizki kendine bakma ve işini ciddiye alma ile doğru orantılı,aksi halde zaman geçtikçe hızlanmak yerine yavaşlayacaktır.Birde hızlanmadan kasıt ilk adım olayımı yoksa genel olarakmı bir yavaşlık söz konusu,maçlarını izledim ama açıkcası dikkatli olarak takip etmedim kendisini.

Savunmada, stancedeyken ayakları çekmek açısından söyledim ben. Zaten, pek penetreci değil bildiğim kadarıyla. Yanılıyorsam Erdal söylesin.

Anladım,biraz penetreci bir oyuncu olsaydı güzel olurdu,çünkü tamda bunun sıkıntısını çekiyoruz.Neyse yinede genç bir oyuncu,birde hoca istemiş ise vardır bir planı diyelim.

Galatasaray'ın başında Okan Çevik veya Kalaycıoğlu olsa istemezdim ama yetenekli ve 89 doğumlu Gülşah, Ceyhun Hoca geldikten sonra keşke bizde olsa dediğim ilk yerlidir. Tabii ki Gülşah, Galatasaray'da oynamak için birçok eksiği olan bir oyuncu. En önemli özelliği, dış şutlarda bile 0/5, 2/9, 1/10 civarı attığı oluyor. Ama potansiyeli olduğu, bir ışık saçtığı açık Gülşah'ın.

Bunu yazmaktan bıktım ama kaç yerli var ki Galatasaray'ın rotasyonuna dahil olup fark yaratabilecek? Bahar ile Kübra gelmişti takımımıza, iki genç ve potansiyelli oyuncu. Şu anda Bahar yıldız olma yolunda ilerliyor önü çok açık, Kübra ile yollar ayrılsa da o da yeni takımında fena oynamıyor ama biz elimizdekine bakarsak umut saçan bir Bahar var. Gülşah da Yıldızoğlu ile beraber eksiklerini kapatıp çok iyi bir oyuncu olabilir, denemeye değer yani. Eğer bir hakkım varsa Nihan mı Gülşah mı deseler; genç, gelişime açık ve yetenekli hanımefendiyi tercih ederdim. Çünkü Nihan geldiğinde en iyi ihtimalle iyi bir rotasyon oyuncusu olacakken, Gülşah'ın iyi bir rotasyon oyuncusu olması, iyi bir ilk 5 oyuncusu ve bir star olma gibi 3 ihtimali var.

Nilay, Şaziye, Kalaycıoğlu transferlerinin ardından çok önemi var mı bilmiyorum ama Gülşah'ın Galatasaraylı hoşumuza gidecek bir ayrıntı.

Gülşah buraya cuk oturur.Şebnem Kimyacıoğlu gördük Gülşah Akkaya'da gördük.Hepsinden daha fazlasını verir bize.Birde onu ilk kez 1.ligde oynatan antrenörü ile oynatması olayı daha da cazip kılar.

Gülşah Gümüşay yerli rotasyonunda katkı verir.

Yerli bir şutör guardla anlaşıldı. Katkı verecektir kesinlikle. İlginç bir transfer oldu aslında :) Şu an klüp evinde bile kaldığı söyleniyor ama imza atılana kadar transfer kesin değildir bu klüpte. O yüzden açıklandıktan sonra yorumunu yapacağım.

Nihan Anaz transferi de bitmek üzeredir herhalde.

Tuğbayla tekrar anlaşıldı.

Gülşahla ilgilenildiği doğru. Ceyhun hoca olmasa karşı çıkardım bende ama belki bir ihtimal diyorum. Umarım yazı çalışarak geçiriyordur.

Sophia konusunu bir ay önce yazmıştım, Türk vatandaşlığına geçmek istemediği için takıma katılmama ihtimali yüksek görünüyor. Yerine gelecek isim ve Bahara verilecek süre önemli olur böyle bir gelişme olursa. Bahar ı kazanabiliriz 4 numarada bence. Tabi yanına tecrübeli bir 4 numara gerekiyor kesinlikle.

5 numara yedeği için Aslı Sevinçle ilgilenirler mi diyordum ama neden bilmiyorum İstanbul takımları uzak duruyor Aslı Sevinçe. Kayseriye gidiyor.

sadece yerli guard iyi birimi iş yaparmı diyeceğim...

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
sadece yerli guard iyi birimi iş yaparmı diyeceğim...

Ben de aynı soruyu sormak istiyorum.
Aklıma hiçbir isim gelmiyor.

Kendi skorunu yaratan, şutu olan bir oyuncu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri