Galatasaray'ın başında Okan Çevik veya Kalaycıoğlu olsa istemezdim ama yetenekli ve 89 doğumlu Gülşah, Ceyhun Hoca geldikten sonra keşke bizde olsa dediğim ilk yerlidir. Tabii ki Gülşah, Galatasaray'da oynamak için birçok eksiği olan bir oyuncu. En önemli özelliği, dış şutlarda bile 0/5, 2/9, 1/10 civarı attığı oluyor. Ama potansiyeli olduğu, bir ışık saçtığı açık Gülşah'ın.
Bunu yazmaktan bıktım ama kaç yerli var ki Galatasaray'ın rotasyonuna dahil olup fark yaratabilecek? Bahar ile Kübra gelmişti takımımıza, iki genç ve potansiyelli oyuncu. Şu anda Bahar yıldız olma yolunda ilerliyor önü çok açık, Kübra ile yollar ayrılsa da o da yeni takımında fena oynamıyor ama biz elimizdekine bakarsak umut saçan bir Bahar var. Gülşah da Yıldızoğlu ile beraber eksiklerini kapatıp çok iyi bir oyuncu olabilir, denemeye değer yani. Eğer bir hakkım varsa Nihan mı Gülşah mı deseler; genç, gelişime açık ve yetenekli hanımefendiyi tercih ederdim. Çünkü Nihan geldiğinde en iyi ihtimalle iyi bir rotasyon oyuncusu olacakken, Gülşah'ın iyi bir rotasyon oyuncusu olması, iyi bir ilk 5 oyuncusu ve bir star olma gibi 3 ihtimali var.
Nilay, Şaziye, Kalaycıoğlu transferlerinin ardından çok önemi var mı bilmiyorum ama Gülşah'ın Galatasaraylı hoşumuza gidecek bir ayrıntı.