• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu oyuncunun fenerden bir oyuncu olma ihtimail varmı.

Hayırlısı olsun.. : )

Bence asıl önemli olan soru şu.Her sene bizi guardlarıyla ezen fenerbahçenin önüne geçirir mi bizi?

anlaşılan herkes biliyo.bi ben bilmiyom.akla bazı isimler geliyo ama neyse hayırlısı.inşallah takımımıza katkı sağlar.

Eren Akın' Alıntı:
Bence asıl önemli olan soru şu.Her sene bizi guardlarıyla ezen fenerbahçenin önüne geçirir mi bizi?

Fenerbahçe'nin önüne bir yerli ile geçeceksek bu ancak Birsel-Esmeral'den biri ile olur.

Murat abi bombayı koydu ortaya.
Heyecanla beklemedeyiz bizde :)

Merak ettim şimdi ya :) :)

esmarel tunçluerrr :)

Fenerbahçeden değil arkadaşlar. Piskolojik olarak farklı yerlere gidiyor, başka da bir şey söylememek gerek şimdilik.

Murat İNAL' Alıntı:
Fenerbahçeden değil arkadaşlar. Piskolojik olarak farklı yerlere gidiyor, başka da bir şey söylememek gerek şimdilik.

Kendimi timsah yürüyüşü yapan Fenerliler gibi hissettim. :(

Benim de aklıma 32 yaşında biri geliyor ama sanmıyorum o olduğunu. :)

Bi' tahmini isim varsa söyleyin ya insanı meraktan çatlatmayın lütfen :P

Esmeral ve Birsel dışında bizde oynayacak kalibrede bir yerli guard,kulağa biraz değişik geliyor. :)Yeni filanmı doğdu bu,kimi unuttukki acaba?

Kerem abi aklındaki ismi söylese de aklımızda bi' fikir oluşsa :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Benim de aklıma 32 yaşında biri geliyor ama sanmıyorum o olduğunu. :)

Gülşah Akkaya'dan bahsediyor Kerem abi sanırım ama onun yerine diğer Gülşah gelse daha iyi olur gibi :)

Eğer Gülşah Akkaya ise ben de aynı görüşteyim.

Yok Gilşah Akkaya değil. İlginç denilince salak saçma bir isim geldi aklıma boşverin :)

Abi ne kadar salak saçma olabilir lütfen söyle merak ettim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri