2010 Dünya Kupası Elemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FİLDİŞİ SAHİLLERİNDE GOL ŞOV. KEİTA 2 + DROGBA 3 ve TAM 5 GOL

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcsu Keita'da milli takımının maçı için sahadaydı. Fildişi sahilleri Keita ve Drogba'nın golleri ile Burkina Faso'yu 5-0 mağlup etti.

Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri ise 10. ve 70. dakikada Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Keita ve 50, 56 ve 66. dakikada Chelsea'li oyuncu Drogba attı.

Fildişi Sahilleri bu sonuçla puanını 12'ye çıkarttı ve gruptaki liderliğini sürdürdü

Arda süper, Keita süper, Kewell, Elano ve Baros'tan da aynı haberleri bekliyoruz.
 
mustafa_güler' Alıntı:
Baros da boş geçmedi.Çek Cumhuriyeti'nin 2.golünü attı.2-2 bitti maç.

Baros'un golü yetmedi: 2-2

2010 Dünya Kupası 3. Grup 7. maçında Filip Holosko'nun formasını giydiği Slovakya ile Milan Baros'un takımı Çek Cumhuriyeti sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Slovakya'da oynanan ve ilk yarısı da golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada Slovakya'nın golleri 60. dakikada Sestak ve 73. dakikada Hamsik'ten gelirken, Çek Cumhuriyeti'nin golleri 68. dakikada Pudil ve 84. dakikada Milan Baros'tan geldi.
Slovakya'da Hamsik 75. dakikada önce ikinci sarı kartı ardından da kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Slovakya bu sonucun ardından puanını 16'ya yükseltip liderliğini sürdürürken, Çek Cumhuriyeti puanını 9'a yükseltti ve Güney Afrika'ya gitme umudunu mucizelere bıraktı.

Slovakya'da Beşiktaş'ın önemli isimlerinden olan Filip Holosko ilk 11'de başladığı mücadelede 88 dakika sahada kalırken, son iki dakikada yerini Jendrisek'e bıraktı. Galatasaray'ın golcü oyuncusu Milan Baros ise yedek başladığı mücadelenin 56. dakikasında Koller'in yerine oyuna dahil oldu ve takımına beraberliği getiren golü attı.

Kaynak : Sporx.com

Milan Baaaaaaaaros Milan Baaaaaaaaaros Oleyyyyyy Oleyy...
 
Milan Baros'un formsuzluğu herhalde doğacak çocuğu ile alakalıydı . Cocuğu doğduktan sonrada golünü attı . Umarım Beşiktaş maçında gol veya gollerini izleriz.

Bu arada Brezilya milli takımında da Elano ve Santos ilk 11'de .
 
Attığı golü bu kadar konuşmak bence yanlış. Kalenin dibinde önüne geldi ve dokundu sonuçta :)

Top ayağına geldiğinde, diribbling yapması veya pas vermesi gerektiğinde yine etkisizdi Baros malesef.
 
Nette gezinenler mutlaka görmüştür ama burada yazmasında fayda var. Milan'ın defans hattında görev yapan Kaladze Gürcistan-İtalya maçında 2 gol birden attı ama ikiside kendi kalesine. Böylece İtalya gol atmadan maçı kazandı :) İnternetteki genel yorum ise Kaladze'nin Hat-trick'i kaçırdığı yönünde :) :)
 
Bi River'li olarak Boca'lı Maradonaya başarısız bi maç diliyorum inşallah yenilirde millitakımı bırakır yakışmıyor Arjantine Amigo teknik direktör :) .
 
Şamil bi git ya. :)

Antu mantığıyla konuşma bana :)

Maradona pek başarılı değil ama benim için gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur. Saygım sonsuz. Artı futbol, voleybol, basketbol demeden Arjantin'i hep desteklerim. Başında kim olursa olsun.
 
Ah Kerem ahh River sevgisini nasıl güzel bişey olduğunu bilseydin böyle konuşmazdın :) :) .
Maradona Monimentalin tribünlerinin renklerine laf atınca benim için bitmiştir :) .

Bu arada Elano'ya 7 çok yakışmış.
 
Messi'siz hele hele Arjantin'siz bir Dünya Kupası'na doğru gidiyoruz sanırım. Olmadı bu gol ya.
 
Olacağı buydu maç başladı Arjantin Şuursuzca saldırmaya başladı hiç bi şekilde organize gibi gözükmediler bu arada arkadaş bu Arjantinde bütün şehirlermi aynı olur ya nasıl insanlarsınız böyle destek çok az takım görüyodur hatta kimse göremiyodur.
 
2 daha gelmemişti ya. İkinci hiç olmadı işte. Sahada futbol yok. Bu futbolla Brezilya İtalya hissi veriyor sanki çok kapanıyor da Arjantin pozsiyon bulamıyor. Üzüldüm ya.
 
2.gol asist olarak Elano'ya yazılıyor değilmi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst