2010 Dünya Kupası Elemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arjantin'in Dünya Kupası'nda olması lazım; yoksa turnuvanın tadı tuzu olmaz. Ama şampiyonaya Maradona ile katılırlar mı bilemiyorum. Zaten bir puan da yetiyor bu gece oynanacak Uruguay maçında. Bence katılacaklardır.

Tanrı' nın eli zaten Peru maçında yine Maradona' ya yardım etti. :) 90. dakikada beraberlik golünü yiyip, uzatmanın son dakikasında galibiyet golünü buldular. Ancak, başlama vuruşu ile birlikte Peru' lu oyuncu bir gol daha buluyordu az kalsın, ama top direkten döndü. O an ölüp ölüp dirilmişlerdir.
 
dublin'deki play-off ilk maçını 1-0 kazanan fransa, stade de france'da normal süreyi 1-0 geride kapadı ve maç uzadı.. uzatmalarda tamamen, çok net bir şekilde elle alınan top sonucu maç 1-1 bitti..

paris'i de işgal eden, taça bile sevinen ve maç boyu şarkılar söyleyen irlandalılar için, trapattoni için çok üzgünüm.. yine çirkin fransızlar dünya kupasında olacak..keşke irlanda olsaydı.. irlanda,iskoçya,galler, ingiltere gibi ülkelerin milli takımları kulüp takımları gibi..seyircileri de öyle.. hepsine ayrı sempatim var sırf bu seyircileri nedeniyle..

bugün britanya basını hakeme duvardan duvara halı dayar döşer artık..
 
Rusya ve Bosna Hersek adına çok üzgünüm.. Rusya son zamanlarda çıkıştaydı.. Katılsaydı eminim Slovenya'dan daha güzel bir renk katardı turnuvaya.. Derken turnuvanın en önemli takımlarından biri olurmuş Slovenya :) Portekiz en sevdiğim milli takımlardan biri ama Bosna Hersek'i daha çok seviyorum.. Keşke Boşnaklar katılsaydı..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst