Bu arada Semih'e katılıyorum. Kesinlikle geçen sene kombine alanlara bu sene öncelik verilmeli. Bu da benim bencil isteğim olsun. Ama o kadar ayrıcalığı hakkedeyim. Başka hiç bir ayrıcalık istemiyorum zaten...
Tamam bu dediğinde hem fikir oalbilirim. Bu geçen sezon 004 olarak bildiğimiz blok ve protokole kadar uzanan onun üst tarafını yapsınlar 700 olmadı 1000 TL. Ama tüm saha içini 700 yapmanın manası yok. Oranın kombinesini 1000 tl yaptığın için sezon içinde de oranın biletlerini daha pahalıya satarsın. İllaki dediğin gibi oralardan alacak kişilerde çıkacaktır.
Ama bu sene birden 300 olan saha içini 700 yapmak oppurtunist politikadır. Ve o taraftar bunun karşılığını almak ister. Sİndire sindire değilde birden arttırsan insan psikolojisi gereği beklenti ve tepki de artar. Takım bu sene şampiyon olamadı ama alkışlandı. Ama dikkat et saha içi maçın yarısında boşalttı tribünü. Ki o kadar para verirse o adam tepkisai bu keez çıkmak yerine farklı platformlara yönelebilir. Ki bu sene finalde hem de FB'ye yenilmek dahada delirtir insanları. Geçen iki sezon extreme sezonlardı. Bunun farkında olmak lazım. Bu sezon transferlerden sonra takım şampiyon olamazsa tepki çok farklı olur o parayı veren adamlardan özellikle. Ki Ceyhun Hoca için çok daha zorlu bir yıl yaşanacak. Kimse yanlış anlamasın ama Işıl'ı Birsel'i oynatmaya benzemez Dİana Sylvia Tina Alba'yı oynatmak. Yıldız oyuncu yönetimini yapamadıkça, saha kenarındaki oyuncu huzursuzlaştıkça tribünde gerilecek. Bunları absorbe edecek politikalar hazırlanmalı. GS seyirci profilini hepimiz biliyoruz. 15 sene önceki seyirci yok artık. Extreme durumları hiçe sayın.
700 tl basketbol kombinesi alan adam "defence defence" diye bağırır bizide çıldırtır kendinide
İpekçi ile ilgili protolkol yapıldı mı şimdi kullanım hakkı bize mi geçti ? Federasyonun hala etkinliği olacak mı ?
Benim de çok sorum var. Bİr kere kendi kendimize gelin güvey mi oluyoruz? Yani Öğrenci indirimi olacak mı? Yapmayı düşünüyorlarsa. Benim az önce önerdiğim gibi bir yaşa bağlı indirim yapsınlar. 17 yaşında okula gidemeyen veya 24 yaşında işsiz insanlarda var bu ülkede. Bu gençlerin salona gelmesi önemli bence. Salona gelip spor sevgisini alırlarsa enerjilerini farklı yerlere taşımazlar.
Ayrıca salona girişteki zorlukların aşılması lazım tüm kağılar işler halde olmalı. Salonun büfesinin koyduğu şartlar varsa onlar esnetilmeli. Polisin tek görevi salona simitle geleni engellemek gibi bir anlayış yerleşti. Dramatize etmiyorum ama akşam 19:00'daki maça 5 de gelip 11'e kadar orda aç açına duran insanlar var. 4 TL'ya tost satılıyor bırak alan alsın almayana engel olunmasın. Hayır büfeyi o aşrtlarda işletmeyeceklerse çıakrsınlar ihaleye biz alalım
700 liraya ben alırım diyenleriniz var sizle birlikte kaç kişinin alabilecek gücü var ki ? bence 200 lirayı aşmamalı adam gibi kombine satılmalı daha saglıklı olur hem sayısı artar hem kemik seyirci oluşur . futbolda en kötü yer öğrenciye 350 lira bu arada
ben ayrıca saha içi koltukları o denli elitleştirp salon içinde burjuva sınıfı yaratılmasınada oldukça karşıyım ki öyle fiyat farkları ile bu kombineler satılırsa kesinlikle oluşacak olan bir ortamdır bu.
.