2011/2012 Euroleague

kişisel hesaplar ve kişisel çıkarlar uğruna çok yazık oluyor bu armaya...
İpekçi'de oynanan Fenerbahçe lig maçının bitimine takriben 3 dakika içinde Ceyhun Yıldızoğlunun sözleşmesi fesh edilseydi bugün kazanırdık...
 
1. Yonetimin duzenliyemedigi organizasyon.
2. Ceyhun Yildizoglu ile devam edilmesi.
3. Fowles'in isminin yazilmamasi.
4. Yanlis Avrupa'li secimleri.
5. Turk oyuncularin katkisizligi.
6. Alba'nin sakatligi.
 
Rivas guardı dün ikinci yarıda 4 üçlük attı ve maçı kaybettik.Bugün ikinci yarı birsel 3 üçlük attı maçı kaybettik.Bizim ışılın yetersizliği gün gibi ortada bugün hiç bir katkı yapamadı artık eleştirmiyorum yetenekleri bu kadarmış demek ki.Eğer düzgün oyun kurabilen skor katkısı yapabilen bir oyun kurucumuz olsa taurasi ve diğer oyuncularımızı çok daha verimli kullanabilecektik.Işılın yerine kim gelir bilmem birseli alamayız zaten vermezler.Alttan yetişseydi diyeceğim ceyhun hoca sağolsun hiç kimseyi göremedik milli takımda da aynı.Oyuncu havuzunda da oyuncu yok.
 
Yöneticilerden beklediğim;

Fenerbahçe kupayı kaldırdığı zaman resmi siteden tebrik etmeleri.Zira bunu yapmayı becerebilirler ancak.

Koçtan da beklediğim;

İstifa falan değil.Ne o istifa eder, ne de onu kovacak yöneticiler çıkar.Çıkıp her takımı yenecek güçteyiz.Lig şampiyonluğu için kenetlendik demesini bekliyorum.

Işıl Alben'i bu saatten sonra savunanlar için de önerim ;

Birsel Vardarlı > Işıl Alben olarak kabul etmeleri.Bu gece, bu gerçek herkesin yüzüne çarpıldı, ne yazık ki.
 
Yerine kim gelsin abi, önerin var mi?

sorduğun soru hoca olarak kimse; ceyhun yılzdız oğlu dışında herkes olabilir inanıyorum ki sen bile ondan fazla katkı verirsin bu takıma :) şaka bi yana Cem Akdağ her sıkıştığımızda ilk aklımıza gelen isim o olmasa mutlaka bi yabancı gelmeli, Sorun yerli oyuncularsa; Tuğçe Canıtez ve türk vatandaşlığına başvuran Quanitra Hollingsworth'u karşıyakaya kaptırmayarak başlayabiliriz madem onların yerlilerini koparamıyoruz bari bunlarıda kapmalarına izin vermeyelim. Eğer sorun yabancılarsa; Matic ve Sulcite'nin yerine sadece SANDRE Gruda'yı kapsak yeter ticha ve prints'in yerinede yine rus pasaportlu becky hammon olabilir sen bunları al ondan sonra taurasi'den maya moore'dan lauren jackson'dan bahsetmeye başlayalım ok?
 
Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Finali'ndeki Galatasaray Medical Park-Fenerbahçe maçını izleyen Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, rahatsızlandı.

Ceyhun gördün di mi..?Ey oyuncular gördünüz di mi ..? Yazıklar olsun sizlere..Hakkım helal olmasın..Nefret ediyorum sizden!!!!!!!!!!
 
Eğer Abdurrahim Albayrağa Allah korusun bir şey olursa..O zaman bu durumu yaşatanlar çok büyük bedel ödemek zorunda kalırlar.
 
Işıl iyi savunmacıydı galiba. Birsel o üçlükleri atarken kendisi sahadaydı. Savunuyordu.. hepsi bomboş üçlükler... Zaten maç oralarda koptu.
 
Bizim o süper hoşgörülü yönetimimiz verin final maçında full fener seyircisine biletleri yaksınlar salonu.Ne utanma kalmış ne haysiyet kalmış yazıklar olsun.Ünal Aysal'mış dün nerdeydi? Bir tek Abdürrahim Albayrak vardı.Adam ölüyordu az daha.Hepinize tek kelime yazıklar olsun reziller.
 
son hücumda fark 2 iken rakibin "steps" yaparak farkı 4 e çıkarması ve Fenerbahçe'nin final kapısını kapatmasına
"ilahi adalet"
denir...
 

Üst