2011/2012 Euroleague

8 sayının yettiğini söyleyen arkadaş yanılıyorsun nasıl mı* biz feneri 8 sayı ile yendiğimizde 3lü averajda 1 galibiyet 1 mağlubiyetle 0 averajla bitiriyoruz : olduki bu gerçekleşti rivas fener maçı öncesi 1 galibiyetle +8 averajda fenerse 1 mağlubiyetle -8 averajda olacak son maçımızı kazandık fenerde 8 sayının altında rivası yendi fener - averajda kalacak ama rivas +8 olan averajını 8 sayının altında kaybettiği için 3lü averajda + averajda bitirecek (bu senaryoda rivas çıkar). biz feneri 8 sayıyla yendiğimizde fener son maçta rivası 8 sayının üzerinde yendiğindeyse bu kez fener + averajla rivas - averajla 3lü averajı belirleyecek bu senaryodada fener çıkacak 8 sayının yettiği tek senaryo şu biz feneri 8 sayıyla yenersek son maçtada olduya:) fener rivası 8 sayıyla yendi işte o zaman genel averaja kalıyor burda son maçta barettyı +14 le yenmemiz gerekiyorki (bu senaryonun gerçekleşme ihtimali KARIN KIRMIZI RENKTE YAĞMASIYLA EŞİT OLASILIKTIR) .
Geriye kalan en olumlu senaryoda bizim feneri olabildiğince fazla sayı farkıyla yenmemiz (+20 filan) son maçtada fenerin rivası 30 sayı üstünde bi farkla yenememesi olurki bu daha mantıklı geliyor bana...
 
Yani kısacası feneri yensek bile fenerin eline bakacak olmamız şahsen kabul edilemez bir durum benim için vurup geçin fenere hadi kızlar bu sene ligde 2 kez yenilsekte olay kupa olunca 2 kez devirdiniz bu feneri bir kez daha neden olmasın son topa kadar...
 
Biz 8 sayı fark atsakta işe yaramıyor ha. Nolcak şimdi. Federasyonun pardon Fenerasyonun yaptığı yüzünden ev sahibi olmamıza rağmen hissediremiyoruz.
 
Final 8 Grubu'nda genel averaja degil, esit puanda olan takimlarin aralarinda oynadiklari maclardaki 2'li, 3'lü averaja bakiliyor. Bizim puan farkiyla Final oynama sansimiz kalmadi. Rivas ile ayni puanda olursak da 2'li averajda onlara kaybettigimiz icin gerisindeyiz. Dolayisiyla bizim final oynamamiz icin isin 3'lü averaja kalmasi gerekiyor. Yani bizim kalan 2 maci kazanip 2 galibiyetle bitirmemiz, ilk 2 macini kazanan Rivas Ecopolisin de yarin Fenerbahce'ye kaybetmesi gerekiyor isin 3'lü averaja kalmasi icin. Tabi sadece kazanmak yetmez bu durumda da. Su anda -7 averajdayiz olasi bir 3lü averaj durumunda. Rivas +7 averajda. Bugün Fener'i 8 sayi farkla yenersek (yarin da Beretta'yi yendigimizi var sayiyoruz) 2 galibiyet ve 3lü karsilastirmada +1 averajla bitirmis olacagiz grubu. Fener ise -8 averajda olacak bu mactan sonra. Yarinki Rivas macini Fener'in 8 sayi farkla kazanmasi halinde Fener 2 galibiyet ve 0 averajda olacak, Rivas da 2 galibiyet ve -1 averajda olacak ve averaj farkiyla biz final oynayacagiz. Eger Fener yarin 9 sayi farkla kazanirsa bu sefer onlar da +1 averajda olacak ve genel averaja bakilacak. Eger Fener 10 sayi farkla kazanirsa +2 averajda olacak ve bu kez onlar final oynayacak. Fener 7 farkla kazanirsa bu sefer onlar -1 averajda olacak, Rivas 0 averajda olacak ve yine biz finale yükselecegiz. Fener 6 farkla yenerse eksi averajda kalacak ve elenecek, Rivas ise bizim gibi +1 averajda olacak ve is yine genel averaja kalacak. Fener 5 sayiyla yenerse Rivas +2 averajda olacak ve final oynayacak.

Isin özü su:
Biz 8 farkla yenersek bugün, yarin Fener'in 7 veya 8 farkla kazanmasini bekleyecegiz. Fener 6 veya 9 farkla kazanirsa genel averaja bakilacak, 5 veya 10 farkla yenerse elenecegiz. Tabi bu hesaplar, 8 sayilik galibiyetimizde gecerli olacak, ne kadar fark atarsak o kadar isimize gelir. Mesela 15 farkla yenersek bugün, + 8 averajda olacagiz ve Fener'in 1 ile 22 fark arasi yenmesi yeterli olacak yarin.

Şöyle bişey yazılmış Galatasaray Basketbol sayfasında facete
 
Fenerbahçeyi tebrik ediyorum fakat normal bir Galatasaraylı olarak yarın Rivası olmadı pazar Valencia takımlarını destekliyorum.Çok mutluyum...Yarın Ceyhun gönderildi haberleri duymak istiyorum.İstifa bile istemiyorum artık.Bütün yönetime tebrikler hepinizi Seimonem öpsün yöneticiler...
 
Her şer'de bi hayır var arkadaşlar bugün alsak maçı yine bütün yapılan yanlışların üzerine sünger çekip unutturacaklardı. Adamların başına maç boyunca gelmeyen kalmadı penny gibi bi oyuncu 3 çeyrek oynmamış, angel erken faul problemine girmiş, ilk yarıyı 9 farkla önde geçmişin ama neye yarar :) dönüp bence baktığında matic,sulcide,ticha hangisi maç kazandırabilecek yeteneğe sahip herşey ortada , ha bide dün ışıl'la birsel arasında hiç bi fark yok diyen arkadaş bugün görmüştür farkı :S Işıl'ı yine çok seviyoruz ama çıkıp 3'lü çektirmekten başka bi mağrifeti olmadığını bi büyük maçta daha gösterdi hergün biraz daha geriye gitti :/ attığımız hiç bi sayıda katkısı yok top çevir allah top çevir bomboş pozisyonda at Allah aşkına yaw girmesin ama dene, seneyede bişey değişmeyeceğinden adım kadar eminim. seneye candace parker'ı maya moore alsak ne olacak bu bench'le yine bize hüsran, bilmiyorum taraftarın bu kaçıncı istifaya davet edişi sayın ''Ceyhun Yıldızoğlu'' Teşekkürler!!!
 
Oyuncusu, koçu, organizasyonu = Fiyasko
Göz göre göre bir kaybediş ve bunun yanında ezeli rakibimize kendi ellerimizle açtığımız bir final kapısı, buyursunlar.
 

Üst