2011/2012 Euroleague

Yarın böyle oynasınlar yeriz Feneri ama bugün Matovic ve penny çılgın gibi oynadı yarın dananın kuyruğu kopacak ya burda istifaya davet edip susacağız ya da sevinçten çıldıracağız .
 
Fenerbahçe Esmeral sayarsak 7 kisilik rotasyonla oynadı bu rotasyonla isleri çok zor bizim maç son maç halan olsaydı rahatlardık bence bizim rotasyon daha iyi bizim yabancılar zaten 6 kisi yerlilerinde en az esmeral kadar rotasyona katılacağını düsünürsek 9 kisi oluyor .
 
Sky Türk. Diğer takımların maçları da LigTv3'te yanılmıyorsam. Gündüz olduğundan izleyemediğim için emin değilim.
 
Alan savunmasını ne kadar uzun süre denesek kardır. Ballı günlerinde olmadıkları sürece lehimize sonuç doğacaktır. Fowles olsaydı kazanırdık ama şimdi %50 olarak görüyorum şansımızı. Yarın tarihimizin en önemli maçına çıkacağız. Kazanırsak final için çok daha önemlisine. Allah utandırmasın.
 
bence bugece hic düsünülmeden ceyhun hocaya tessekür edelim... Cem hoca yarın takımn basında cıksın ... Hocasız cıkmakdan cok daha iyidir
 
Biz Casares grubunda süpriz beklerken bizim grupta süprizler geliyor inanılacak gibi değil.Tek şansımız Berattanın yenmesi ve bizim bugünkü derbiyi almamız.
 
Biz Casares grubunda süpriz beklerken bizim grupta süprizler geliyor inanılacak gibi değil.Tek şansımız Berattanın yenmesi ve bizim bugünkü derbiyi almamız.
 
54-56 kritik dakikalar oyannıyor barettanın 1 sayılık galibiyeti bile çok işimize gelecek...
 
54-61 fişi çekti rivas umutlar başka bahara kaldı maalesef ( feneri 30 sayı farkla yenemediğimiz sürece)
 
52-50 den 11-2 lik seri yedi baretta takım filan değilmiş :) 2 dakikada maçı verdiler 38 dakikalık emeklerini 2 dakikada çöpe attılar...
 
Birakin 8 sayiyida 3 sayi bile fark olsa ben atacagimizi sanmiyorum..Bari finali 2 Ispanyol takimi oynasin diyecegim onun icin bu mac nasil biterse bitsin...8 ve sayi ustune karsi olan inancim % 0.
 

Üst