2011/2012 Euroleague

İlk üç çeyrek sonunda bu seyrettiğim Rivas'ı ancak Ros Casares yener çünkü 3 çeyreği de onlar istedi diye düşünüyordum ki Fenerbahçe sadece son çeyreği istemesine rağmen maça ortak oldu. Demek ki Euroleague isteyen bir takım başarı için bütün çeyrekleri istemeli. İkinci sonuç Türkiye ligi finalinde Fenerbahçe'ye bir çeyrek bile boyun eğmemeli. Rivas'ın hakettiğini düşünüyorum.
 
dün fener'in maçı kazanmasıyla iyi oldu iyi diyen gerzek ismet badem bugün çok daha iyi oldu bizce ;) sanki fb tvden maç yorumluyor zerzevat, bu herif türk basketbolundaki tümör gibi :S
 
şaka gibi ya, geçen de demiştim rivaslı bir kız, biz buraya eğlenmeye geldik demişti, kafalarında en kötü 5. veya 6. maçı oynamak varken şimdi finaldeler, bizim yaptığımız aptallığı fener yapmaz diyordum ama onlarda yapmış
 
O lafı olsa olsa hedef şaşırtmak için dediler. Oynadıkları oyunun ciddiyeti hiç öyle demiyor çünkü. Ergin Ataman hamleleri bunlar :)
 
Rivas'ın fianle çıkması en çok Ros Cacares'i mutlu etmiştir. Galatasaray ve Fenerbahçe'yi yendiler ama Ros bu Rivas'ıçok rahat yenip kupayı kaldırır.
GS ve FB bence çok dağınık görüntü çizdiler.
Son olarak Rivas'ın koçunu çok beğendim.
 
Fenerbahçede penny sezonu kapatmıs hatta 6 ay oynamıyacakmıs diyorlar ne derece doğru bilmiyorum.Umarım kısa sürede döner penny kadın basketbolunda çok özel bir oyuncu geçmis olsun penny
 
İstatistiklerin yorum katmadan ve diğer istatistiklerle birleştirilmeden ne kadar aldatıcı ve anlamsız olduğunun bir örneğini daha gördük.

A Grubu 1.'si Ros Casares finalist, A Grubu 2.'si Galatasaray finalde 5. ve A Grubu 3.'sü Ekaterinburg finalde 3. oldu.

B Grubu 1.'si Fenerbahçe finalde 4, B Grubu 4.'sü Beretta Familia ise finalde 7. oldu.

C Grubu 1.'si Spartak Moskova finalde 6, C Grubu 2.'si Wisla Can Park finalde 8. ve C Grubu 4.'sü Rivas ise diğer finalist.

Ne demeye mi çalışıyorum? Ben hiç bir basketbol yorumcusunun Fenerbahçe buraya namağlup geldi demek yerine Fenerbahçe buraya avantajlı bir gruptan rahatça geldi dediğini duymadım. Gözümden kaçan bir platformda dile geldiyse tenzih ederim. Ancak namağlup gelmek ile sıkı bir gruptan gelmek arasındaki fark çok es geçildi. Ayrıca Fenerbahçe'yi de asla küçümsemiyorum. Bilakis daha grup aşamasında finali Ros Casares, Galatasaray, Fenerbahçe üçlüsünden ikisinin oynayacağı ben dahil hemen herkesin aklından geçmiştir. Burada yılın sürprizini yapan Ricas Ecopolis oldu. Galaksiler arası şampiyonluk finallerine bile gitsek GS & FB maçının stresinden kafamızı kaldırabileceğimizi sanmadığımdan bir dahaki finallere iki takımımızın birden katılmasını pek arzu etmiyorum.
 

Üst