2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Burak abi sen bu adamı neden sürekli savunuyorsun rica etsem açıklayabilirmisin? Hayır yani gerçekten iyi yaptığı şeyler varda biz mi göremiyoruz bilmek istiyorum...

Ya siz daha lig bitmeden neden hocayı göndermeye çalışıyorsunuz. Yarın Fener'e yenilelim sonra ne yazıyorsanız yazın. Bir kere de şu başlıkta takıma destek mesajı görelim.

sanırım sadece bu başlığı okuyorsunuz, diğer başlıklara bakın isterseniz, ne olursa olsun yarın salonu doldurup kızları destekleyin diye maça davet ediyoruz sürekli, ne demek yenilenim ondan sonra yazalım, iş işten geçtikten sonra yazsak ne olucak, 2 senedir ne kattı bu takıma koç, tamam cumhurbaşkanlığı ve türkiye kupasını aldık ama ya şampiyonluk, 2 senedir çok iyi oyuncuları getirdik, üstelik rakip geçen sene psikolojik olarak yıpanmış, her türlü avantaj bizdeydi, bu sene yine çok iyi değiller, kadro olarak çok daha iyiyiz onlardan ama yine hüsran yine hüsran

sanırım sadece bu başlığı okuyorsunuz, diğer başlıklara bakın isterseniz, ne olursa olsun yarın salonu doldurup kızları destekleyin diye maça davet ediyoruz sürekli, ne demek yenilenim ondan sonra yazalım, iş işten geçtikten sonra yazsak ne olucak, 2 senedir ne kattı bu takıma koç, tamam cumhurbaşkanlığı ve türkiye kupasını aldık ama ya şampiyonluk, 2 senedir çok iyi oyuncuları getirdik, üstelik rakip geçen sene psikolojik olarak yıpanmış, her türlü avantaj bizdeydi, bu sene yine çok iyi değiller, kadro olarak çok daha iyiyiz onlardan ama yine hüsran yine hüsran

Tamam hüsran hüsran da daha en az 1 maçımız daha var. Yani maçtan önce mi istifa edecek. Bir bitsin maçlarımız ondan sonra istifa istifa diye doldurun forumu. Bugün ezeli rakibimize karşı muhteşem bir galibiyet almışız. O topic bomboş. Hala bu topice yazılıyor. Şimdi burası basket forumu yazıp üste çıkmayın.

Tamam hüsran hüsran da daha en az 1 maçımız daha var. Yani maçtan önce mi istifa edecek. Bir bitsin maçlarımız ondan sonra istifa istifa diye doldurun forumu. Bugün ezeli rakibimize karşı muhteşem bir galibiyet almışız. O topic bomboş. Hala bu topice yazılıyor. Şimdi burası basket forumu yazıp üste çıkmayın.

Ben katılmıyorum,bugün futbolda aldığımız galibiyet zaten heryerde konuşuluyor,ama basketbol ve voleyboldaki senelerdir süren başarısıklar konuşulmuyor,aksine bunları bugünde,şampiyon olduğumuz günde konuşmalıyızki,futbolda alınan başarı bu branşlardaki başarısızlıkların üstünü örtmesin...

Burak kardeş sen hiç bayan takımı maçı izlemedin galiba :=) yada forumda yazanları hiç okumadın :=)

Mustafa ben izledim seninde izlediğinden eminim :),madem çok bilgilisin bana spor sergi sarayı kaç kişilikti,balkan şampiyonu olan milli takımın ilk beşi,efsane eczacıbaşı takımının koçu ve ilk beşi,türkiyeye gelen ilk amerikalı bunları bir söyle google a bakmadan :),benim hayatım salonlarda geçti arkadaşım,burada söylemek istediğimi anlamıyorsunuz yada okuduğunuzu anlıyamıyorsunuz herhalde takım 2 kupayı almış,3.kupa maçları başlamamış siz hocaya istifa,ışıla git diyorsunuz ya bu nasıl bir mantık,arkadaşlar dünyanın hangi yerinde bir taraftar final maçları başlamadan takıma zarar vermek için böyle söylemlerde bulunur haa lig biter herkes olumlu olumsuz saygı çerçevesinde fikrini söyler ama maçlar bitmeden asla ve asla böyle tutumları desteklemem çünkü bunlar takıma zarar verir ki verdi,haaa şunuda söylemeliyimki bu yorumları yapanlar taraftarmı yoksa klube gelmek isteyen diğer hocaların kalemlerimi,veya hocala ve ekibiyle çıkarı ters düşen kalemlerimi bilemem ,YA ADAM ŞUNU YAZIYOR FENERE YENİLELİMDE HOCA GİTSİN OHA BE B U ZİHNİYETTE BİR GS LI olabilirmi hee olur diyorsanız hoca gider,yabancı hoca gelir 6 ay sonrada o gider,başka yerli hoca gelir ama gemisini yürüten yürütür....(y)

arkasında yönetim duruyor son maçta istifa eder mi etmez tabi, doğru düzgün bir yönetim olsaydı en başta anlaşmazlardı, aslında artık koça istifa demek anlamsız kalır, sözleşmesi bitiyormuş sanırım, esas yönetimi istifaya çağırmalı, maç sonunda

ha ayrıca basket formu diye yazıp üste çıkmayacaktım zaten, onu da nerden çıkardın :)

arkasında yönetim duruyor son maçta istifa eder mi etmez tabi, doğru düzgün bir yönetim olsaydı en başta anlaşmazlardı, aslında artık koça istifa demek anlamsız kalır, sözleşmesi bitiyormuş sanırım, esas yönetimi istifaya çağırmalı, maç sonunda

ha ayrıca basket formu diye yazıp üste çıkmayacaktım zaten, onu da nerden çıkardın :)

Yok ben genel olarak dedim o lafı. Sana karşı değil.

Mustafa ben izledim seninde izlediğinden eminim :),madem çok bilgilisin bana spor sergi sarayı kaç kişilikti,balkan şampiyonu olan milli takımın ilk beşi,efsane eczacıbaşı takımının koçu ve ilk beşi,türkiyeye gelen ilk amerikalı bunları bir söyle google a bakmadan :),benim hayatım salonlarda geçti arkadaşım,burada söylemek istediğimi anlamıyorsunuz yada okuduğunuzu anlıyamıyorsunuz herhalde takım 2 kupayı almış,3.kupa maçları başlamamış siz hocaya istifa,ışıla git diyorsunuz ya bu nasıl bir mantık,arkadaşlar dünyanın hangi yerinde bir taraftar final maçları başlamadan takıma zarar vermek için böyle söylemlerde bulunur haa lig biter herkes olumlu olumsuz saygı çerçevesinde fikrini söyler ama maçlar bitmeden asla ve asla böyle tutumları desteklemem çünkü bunlar takıma zarar verir ki verdi,haaa şunuda söylemeliyimki bu yorumları yapanlar taraftarmı yoksa klube gelmek isteyen diğer hocaların kalemlerimi,veya hocala ve ekibiyle çıkarı ters düşen kalemlerimi bilemem ,YA ADAM ŞUNU YAZIYOR FENERE YENİLELİMDE HOCA GİTSİN OHA BE B U ZİHNİYETTE BİR GS LI olabilirmi hee olur diyorsanız hoca gider,yabancı hoca gelir 6 ay sonrada o gider,başka yerli hoca gelir ama gemisini yürüten yürütür....(y)

Olabilir bunları bilmen Ceyhun hocayı savunmayı mı gererktiriyor böyle 3-5 süslü cümle kurupta savunma yapmayın ortada herşey.daha doğru dürüst set çizmeyen adamı savunuyorlar.Ben Fb ye yenilelim diye bişey demedim ayrıca.Şampiyon olsakta gitmesi gerek bu adamın.

Ayrıca hayatının salonda geçsin istersen salonda yat kardeş :) banane hasta oluyorum şu benim hayatım şurda geçti en iyi ben bilirim falan modlarına

Yalnız ben Ceyhun Hoca'ya biraz da acıyorum. O bench arkasında oturanlar şunu yapsana bunu yapsana diyip duruyorlar. Bence bu güvensizlik ortamında çalışmaya devam edemeyeceğinden final serisinden sonra güle güle demeliyiz. En azından ne kadar zor gibi görünse de takımı şampiyon yapıp giderse iyi anılarla hatırlanır.

Yalnız ben Ceyhun Hoca'ya biraz da acıyorum. O bench arkasında oturanlar şunu yapsana bunu yapsana diyip duruyorlar. Bence bu güvensizlik ortamında çalışmaya devam edemeyeceğinden final serisinden sonra güle güle demeliyiz. En azından ne kadar zor gibi görünse de takımı şampiyon yapıp giderse iyi anılarla hatırlanır.

Sunay o oturanlardan biri de benim (bench arkası) Seri ve sezon kapansın burada çok ayrıntı paylaşacağım. Ceyhun hoca ile kişisel hiç bir problemim yok. Severim de kendisini. Efendi adam gibi adamdır. Basketbol bilgisi de çok iyidir haliyle. Ama olmaz. Olmamasının nedenleri hocanın basketbolu bilmemesi değil.

Burak Basketbol tarihi konuşmak istiyorsan istediğin zaman g-haber ver konuşalım seninle İpekçi'de yüzyüze de konuşabiliriz. Spor sergiden de bahsedebiliriz. Yaşın 31 ise spor sergiyi bildiğinden emin değilim ama konuşuruz. Ammaaaa bu dediklerinin konu ile hiç alakası yok. Bu mantığıa bakarsak hep yaşlılar konuşsun gençler basketboldan anlamıyor gibi bir mana da çıkıyor. Kİ hele bu forumda buna hayatta katılmam. Basketbol bilgimi poşet edecek çok genç var burada. Ceyhun hoca hakkında da verdiğin doneler anlamsız. (daha doğrusu done vermmiyorsun).

Dediğim gibi, istediğin zaman konuşabiliriz dostum. Basketsever her insanla konuşmak eğlenceli ve güzeldir benim için.

iyi kötü bir sezon daha bitti..yeni sezon için..
fenerbahçe futbol takımı şikeden dolayı bir alt lige düşerse veya puanları kesilip,para ödülleri de geri alınırsa çok büyük ekonomik sıkıntılar yaşar..erkek takımını iyi-kötü ğlker finanse eder..olası bir krizde galatasaray olarak nevriye ve birsel'e teklif götürme olasılığı var mı?sonuçta kulüpleri küçülmeye gidebilir..

birselille nevriyeyi unutun artık bence, kız sözleşme yenilemiş, fener kolay kolay bırakmaz birseli, ayrıca nevriyenin de gereği yok artık, hem yaşlanıyor hem de belindeki sakatlığı onu etkiliyor, bu sene kötü bir performans sergiledi, şunun şurasında 1 veya 2 sene daha oynar, bizlere genç ve geleceği parlak oyuncular lazım

Takıma katkısı büyük olan oyuncuları tutacaksınkı ondan sonra transfer yapıyorsan yaparsın. Nevriye ve Birselin daha nesını alacaksın fenerın kok oyuncuları olmuslar sistemın ana parcaları. Bizim kendı elimizdekılerı bakmamız lazım destek saglamamız lazım bahara ışıla yoksa onlarda ucup gidicek elden türkiyede cok iyi yerli oyuncu varda zaten bız goremıyoruz biraz akıllıca düşünelim elimizdekı değerlerin kıymetını bilelim.

Dünde yazmıştım arkadaşlar bu şampiyonluk onların Türkleri ile yaşadığı son şampiyonluk olacak gibi.Birsel e birşey demem ama Nevriye ve Esmeral artık bitmişler.Türk katkısı denen şey bitti onlar için.Onlarda muhtemel bir krize girecekler gelecek yıllarda ayrıca bu yıl sadece Gs olmayacak Kaski iyi yatırımlar yapıyor bu yıl muhakkak zorlayacaklardır bizi ve Fb yi.Ayrıca kıta dışı yabancı olayıda etkileyecek bizi ve Fb yi ben bizim takımdan daha çok umutluyum Bahar,Işıl,Gülşah,Yasemen ayrıca yapılacak 2-3 genç ve yetenekli yerli (Ben bu isimler olarak Botaştan Burcu çiğil ve Kaskiden Pınar Demirok u beğeniyorum) ayrıca Tuğba Canıtez getirilebilirse onuda sayıyorum çok iyi Türk kadromuz olacaktır.Tabi koçu saymadım o birinci şart olmalı çok iyi bir yabancı koç.Birde devşirme olayı çok kritik biz melissadan karşı taraf nevlinden hiç katkı alamıyor eğer çok akıllı bir hamle ile direk oynayan üst düzey bir oyuncu devşire bilirsek bu konuda çok avantajlı konuma geçebiliriz.

Takımı bu hale getiren yöneticilerin ve Teknik heyetin kısaca A.B.V, ondan sonra transfer işlerine başlarız, şubenin başına cihan kameri koysan bu kadar zarar vermezdi.. rakip takım dağılır derken bizim takım dağılmasında..