2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Işıl yada Piph değil sanki sorun Birsel o üçlükleri hep alan savunmasına attı .Sorun Işılın savunması yada Birselin kimin savunması değil.Takımı yönetemiyor sorun burada hücumlarda çok dağınık oluyoruz belki burda Işılın suçu ne denecek o zaman kendi insiyatif alıp birşeyler yapacak.İçeriye girecek,şut deneyecek çözüm üretecek,içerden oynamakta ısrar edecek...Sorun şut sokması da değil sadece Birselle ilgili şuna baksak 14 sayı 5 asist yani en az 24 sayıya katkısı var Işıl da 2 asist en az 4 sayıya katkısı var.Işıl 0 sayı 8 asist yapsa zaten sıkıntı olmaz o da olmuyor.Ama transferi konusuna gelince insanlar sevdiğine kırılırmış,kendimden örnek vereyim ışıl'ın galatasaraylılığı için kimseye laf söylemem söyletmem hatta anneme zorla maç izlettiğim zaman torunun kız olursa Işıl olacak derim ama onu sahada Fenerbahçeye karşı birşey üretememesi baya kırıyor beni ve onu sevenleri eğer yeni hocayla değişecekse iş tabi bitirene kadar kalsın ama hoca da değişecek gibi görünmüyor nerden baksak elimizde kalıyor..
Transfer konusunda Kaski bu sene iyi yatırım yapacak gibi görünüyor ve en önemli yerlisini bırakmaz.Bence Özge-Nevlin ve Yaseminden birisi gelir belki birde Tuğba o kadar.

Burcu Çiğil(Botaş),Pınar Demirok(Kaski) izlediğim maçlarında çok güvenle oynayan iyi yerlere gelecek kapasitede oyuncular olarak gözüme çarptı.Takımımız bu oyuncuları alabilirse yerli oyuncu olarak kadro derinliğini artırıp geleceğede güzel yatırım yapmış olur.Ha diğer takımlar verirlermi oyuncularını zor gibi görünüyor ancak idarecilerimiz gerekli özveriyi göstermeli.Eski oyuncuların tekrar takıma dönmesi kaımca çok fayda sağlamaz ama Tuğba gelirse iyi olur.Ancak ordada sorun hoca kalıp kalmayacağı belli değil

Melisa Can'ın oynadığı her dakikayı Bahar' a yaptığımız ihanet olarak görüyorum şu aralar. Gelecek sene kalmasını hayal bile edemiyorum.

Önder beyin şu söylemine sonuna kadar katılıyorum.

Sühan bey siz zannediyorsunuzki insanların saplantıları var diyorsunuz bence çok yanılıyorsunuz hemde çok. Ben futbol forumlarında hep şunu yazdım sabri ve servet bu takımda olmasın daha doğrusu oynamasın bu takımın yükselişi ozaman başlayacaktır diye fikrimi beyan ettim burdaki düşüncem nedir ben sporcu tarafında değilim galatasarayın başarısı için kim lazımsa onun alınması taraftarıyım sabriye yıllardır sabretti bu taraftar ne oldu adam halen orta yapmada sıkıntı yaşıyor yaşıda28 kim kaybetti galatasaray 3-4 senedir çektiklerimiz ortada sabri ve servetin yerine kim geldi daha iyileri kim kazandı galatasaray ben demiyorumki ışıl bahar gitsin daha iyileri gelsin oda şubeyi yönetenlerin işi.

Şurda 2-3 yıldır yabancıların nerdeyse en iyilerini getiriyoruz ama olmuyor neden yerliler katkı vermiyor .

Bana sorsanız şampiyonluğa inanıyormusun diye caferağadan 1 galibiyet çıkaramazssak hayır . Biz sadece fenerle değil hocaylada mücadele ediyoruz.

Önder beyin şu söylemine sonuna kadar katılıyorum.

Sühan bey siz zannediyorsunuzki insanların saplantıları var diyorsunuz bence çok yanılıyorsunuz hemde çok. Ben futbol forumlarında hep şunu yazdım sabri ve servet bu takımda olmasın daha doğrusu oynamasın bu takımın yükselişi ozaman başlayacaktır diye fikrimi beyan ettim burdaki düşüncem nedir ben sporcu tarafında değilim galatasarayın başarısı için kim lazımsa onun alınması taraftarıyım sabriye yıllardır sabretti bu taraftar ne oldu adam halen orta yapmada sıkıntı yaşıyor yaşıda28 kim kaybetti galatasaray 3-4 senedir çektiklerimiz ortada sabri ve servetin yerine kim geldi daha iyileri kim kazandı galatasaray ben demiyorumki ışıl bahar gitsin daha iyileri gelsin oda şubeyi yönetenlerin işi.

Şurda 2-3 yıldır yabancıların nerdeyse en iyilerini getiriyoruz ama olmuyor neden yerliler katkı vermiyor .

Bana sorsanız şampiyonluğa inanıyormusun diye caferağadan 1 galibiyet çıkaramazssak hayır . Biz sadece fenerle değil hocaylada mücadele ediyoruz.
Erkan bey hoca tavsiyenizi alabilirmiyim acaba...

Alabiliyorsak hiç düşünmeden gidelim alalım Sue Bird'i. Kıta dışı hakkının biri Fowles'a gidecekse diğeri Sue için gitsin. Kadın basketbol takımımızda hep eksik kaldığımız mevkiyi bu sefer en iyi isimle dolduralım. "Futbolda orta sahan, voleybolda pasörün, basketbolda oyun kurucun kadar konuşursun" sözünün doğruluğunu da görürüz belki... Tabi yanına doğru parçaları koymak ve o doğru parçaları koyacak ve kullanabilecek bir koç şartıyla.

Alabiliyorsak hiç düşünmeden gidelim alalım Sue Bird'i. Kıta dışı hakkının biri Fowles'a gidecekse diğeri Sue için gitsin. Kadın basketbol takımımızda hep eksik kaldığımız mevkiyi bu sefer en iyi isimle dolduralım. "Futbolda orta sahan, voleybolda pasörün, basketbolda oyun kurucun kadar konuşursun" sözünün doğruluğunu da görürüz belki... Tabi yanına doğru parçaları koymak ve o doğru parçaları koyacak ve kullanabilecek bir koç şartıyla.

Katılıyorum, Taurasi olmazsa Sue olsun. Baskebolda iç dış dengesini iyi kuran takımlar başarılı olmuştur. Dünyanın en iyi pivotu ve oyun kurucusunu aynı takımda oynatmak çok büyük avantajdır. Tabi onu Rusyadan koparmak kolay değil fakat birazda yöneticilerimize bağlı.

Sue Bird ile Becky Hammon buraya gelmiyor arkadaşlar.Gelenlerde kalbi kırık gönderiliyor. Sen önce hocanı değiştir. Bize Pokey Chatmın gibi bir hoca lazım.

Taurasi gitmeyecek değilmi arkadaşlar bi bilgi varmı? Benim anlamadığım olay Erkek takımımızda bu kadar güzel bi planlama varken neden Kadın takımımız bu kadar dağınık?Tamam fark koç ama sonuçta yönetim bunu görmüyormu?

ismi geçen oyuncuların hepsine transfer teklifi yapıldı, ne cevap alacaklar final serisi bittikten sonra göreceğiz, ama kimi getirirsek getirelim şu anda elimizde olan oyunculardan iyi olmayacak çünkü en iyilerine zaten sahibiz..

Yeni gelecek hoca mutlaka iyi savunma yaptıran bir isim olmalı. Ortaya karater koyacak bir takım istiyoruz artık. Karşıdaki takımlar ne kadar güçlü olursa olsunlar biz iyi savunma yaptığımızda yenebileceğimizi bilelim. Herkesin gönlünden geçen böyle bir takım. Bu takımın en önemli parçası da Alba olacak çok net.