2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Melisa hiç verimli olamadı geçen yıl, bu sene de olabileceğini hiç sanmıyorum. Keşke devşirme kontenjanını daha verimli kullanabilseydik.

Cohen pek tatmin etmedi beni.Bu ayarlarda bir isim alacaktık madem Fenerbahce'nin aldığı Babkina alsaydık daha iyi olurdu.Şaziye içinse yoruma gerek yok.

Cohen pek tatmin etmedi beni.Bu ayarlarda bir isim alacaktık madem Fenerbahce'nin aldığı Babkina alsaydık daha iyi olurdu.Şaziye içinse yoruma gerek yok.

Beni de pek tatmin etmedi açıkçası bu isimler,umarım doğru değildir.
Ama Şaziye ile kesin olarak anlaştığımız söyleniyor.Bence saçma ve gereksiz bir transfer,2 sene önce neler yapabileceğini gördük bizde..
Cohen yerine daha iyi tercihler yapılmalı...

Cohen'in Babkina'dan aşağı kalır bir yanı yok bana göre.Bu yıl düzenlenen Euroleague All-Star organizasyonunda Avrupa takımındaydı.Tecrübeli bir Euroleague oyuncusu. Geçen sezon Beretta'da, 11.7 sayı ve 3.6 asistlik istatistikleri var.Şaziye'yi bende istemiyorum ancak önümüzdeki günler netleşecek herşey.

liron cohen iyi bir takım oyuncusudur, belki fazla bilinmediği için tepkiler oluşabilir, savunması ve inatçı bir oyuncu olması iyi, yanlış hatırlamıyorsam italyada mvp seçilmişti, yerinde bir transfer, artık geriye sadece ceyhun hocanın oturup adam gibi set hücumları çizmesi kaldı, geçen seneki final serisine bakarak..

Cohen'i BJK ta çok beğeniyordum...
Formunu İtalyada da sürdürmüş gibi...
Bence yerinde bir transfer, en önemlisi adı geçen Prince gibi çakma değil, saf 1 numara olması...
Eğer haber gerçekse, taraftarın içi rahat olsun, yararlı olacaktır...
Ancak:
Şaziye konusunda bütün forumla hem fikirim...
Gerek yok...

ben de cohen'in başarılı olacağına inanıyorum...
iyi bir guard liron cohen, hep euroleague seviyesinde oynamış bir oyuncu...
bence doğru seçim olacaktır...
ama 4numara lazım! 4 numara! 4 numara!

Melisa aslında iyi oyuncu.Bahar çok faul problemine takılıyor ona çözüm bulmamız lazım ve melisanın sakatlığı ne durumda bilmiyorum.eğer sophia gelmeyecekse melisa kalmalı.

Liron Cohen 2 sene önce Wisla ile EL F4 oynadı;

10.8 sayı 0.8 top çalma 3.2 top kaybı 3.8 asist 3.6 rebound %51.5 2lik %35.8 3lük %80 faul atışı

bu sene baretta daki EL istatistikleri de şöyle;

11.7 sayı 0.4 top çalma 2.3 top kaybı 3.6 asist 2.9 rebound %47.5 2lik %34.7 3lük %90 faul atışı

Bence bize skorer guard lazim deyil oyunu iyi guracak, dianayi, albayi, tinayi topla bulusturacak bi guard lazim, ve bence bu yüzden cohen cok iyi bir tercih

Türkiye için 3+1+1 kuralı geçerli.Peki Euroleague'de 2 kıta dışı haricinde,istediğimiz sayıda yabancı oyuncuyla anlaşma imkanına sahipmiyiz?Bilgilendiren olursa sevinirim. :)