2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Peki bu kıta dışı oyuncuları maçlara göre değiştirip kullanabilirmiyiz. Mesela bir maçta Taurasi ve Fowles;başka maçta Taurasi ve Tina gibi...

fowles sezon başında gelmeyecekse pota altında handikaplı durumdayız.kaldıki melisa oyun stili itibarıyla çok yumuşak kalıyor 4 numara için ve handikapı dahada yukarı seviyelere çıkarıyor.melisa yerine bahar öztürk düşünülemezmi?

Cohen transferi doğruysa çok hatalı olur. Daha üst düzey bir oyuncu beklerdim. Cohen'in, hodges'dan ne farkı Allah aşkına herkes daha üst düzey bir oyuncu bekliyor. Geçen yıl yapılan hata tekrar edilmesin.

Cohen'i tanımıyorum ama Hodges daha takıma uyumluydu yani hiçbir farkı yok açıkcası erken konuşmak için.Daha transfer kesin değil.Bence Şaziye bench'den gelerek iyi işler yapabilir ama cohen yerine daha iyi birini alabiliriz star değil ama stara yakın bir oyun kurucu lazım...

Hodges ortalama tbl guardı.Cohen ortalama euroleague guardı.Aralarında bariz fark var ama almışken Hammon,Prince gibi birini alsak daha iyi olurdu

WNBA'deki Hammon'a evet,Avrupa'daki Hammon'a hayır.Cohen'le Hammon'un bu seneki Euroleague performansını karşılaştırırsak arada hiç fark yok.Cohen'i Hodges'la da karşılaştırmak yanlış olur.Bu sene düzenlenen Euroleague All-Star kadrosunda Cohen'de vardı.Yabana atılacak bir oyuncu değil.Prince ise bu sezon çok iyi oynadı ama skorer tarzda bir oyuncu.Zaten bizim takımda Taurasi ve Alba skor yükünü büyük ölçüde çekecektir.Bize asıl oyun kurma özelliği olan,yani Tina ve Fowles gibi uzunlarımızı devreye sokabilecek bir oyuncu lazım.Bu yüzden Cohen uygun seçim olur.Önümüzdeki günlerde neler olacağını bekleyip göreceğiz. :)

liron cohen'le ön anlaşma yapıldı, görüşülen 2 oyuncu daha var,kararları bekleniyor, onlar olmassa cohen'le sözleşme imzalanacak..

Liron Cohen'i Beşiktaş'ta oynadığı dönemden hatırlıyorum. Shay Doron'lu takım..Hatta Fener'i Caferağa da kısıtlı kadroyla uzatmada yenmişlerdi.. O seneki takımda çok fazla skorer oyuncu olmadığı için genelde sazı eline o alıyordu. Pass-first garddan ziyade bana atan gard gibi gelmişti fakat belki de Beşiktaş takım yapısından ötürü böyle oynadı o sezon bilemiyorum. Yorumlar da zaten kendini geliştirdiği yönünde.. Bizi bir üst seviyeye çıkaracak oyuncu mu, bunu bilemem fakat şu kıtlıkta Cohen'e hayır demek olmazdı. Bizimle birlikte büyük başarılar yakalar umarım..

Cohen ve Hodges'i kıyaslamak, elma ile armutu kıyaslamak gibi...
Biri 2'den çakma, zorunluluktan 1 numara oynuyor...
Diğeri saf 1 numara...
İstatistiklere bakmayın arkadaşlar, görüşülen 2 oyuncu kim bilmiyorum ama Cohen bile olsa iyi seçim...

Sabah gazetesinin haberi bana çok saçma geldi.. Fowles ile sözleşme uzatmadık mı?
Penny yerine Bu sefer Fowles -Diana yakıştırması yapıyorlar..

Bende Cohen'in çok yanlış bir tercih olduğunu düşünmüyorum. Hemen her maç düzenli şekilde skor katkısı veren top kullanmak adına zaafları olmayan ve takımı oynatmayı amaçlayan bir guard kendisi.Euroleague'te bir kaç maçını izledim birde BJK zamanları aklımda bizdeki kadar skorerin ve yıldızın bol olduğu bir takıma uygun bir guard bence.

Cohen ve Hodges'i kıyaslamak, elma ile armutu kıyaslamak gibi...
Biri 2'den çakma, zorunluluktan 1 numara oynuyor...
Diğeri saf 1 numara...
İstatistiklere bakmayın arkadaşlar, görüşülen 2 oyuncu kim bilmiyorum ama Cohen bile olsa iyi seçim...

görüşülen oyunculardan birisi becky hammon, şu aşamada öbür ismi telaffuz etmek doğru olmaz ama olursa bomba transfer...

Öbür isim kim bomba dedin merak ettim aklıma hemen Sue Bird geldi, şu kadroya başka bomba olabilecek isim sanmıyorum yani.Ayrıca kaynak nedir? Ama Becky Hammon ile görüştüğümüze de sevindim Sue Bird olmazsa başkasını istemezdim.Cevap yazarsan sevinirim.