2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhatın içtiğinden ben de istiyorum:D
bu takım gençlerle tecrübelilerin birarada yer aldığı seyredeğer bir takım.
hem bugün başarı hedeflenirken gelecek senenlerin de temeki atılıyor. Bu takım bu sene Euroleageu e giremeyebilir ama 2-3 seneye kadar oraların "iddalı" takımlarından biri olacak.

Bütçe doğrultusunda konuşursak, evet bu takım kesinlikle Euroleague'e girecek bütçeye sahiptir. Hatta bazı Euroleague takımlarından daha çok bütçeye sahiptir. Yorumların, Euroleague'e giremememizin normal olduğu doğrultusuna kayması kaygı verici. Bu kadar para harcayıp da Euroleague'e giremezsek, gerçekten üzücü bir durum olur.

Bütçe doğrultusunda konuşursak, evet bu takım kesinlikle Euroleague'e girecek bütçeye sahiptir. Hatta bazı Euroleague takımlarından daha çok bütçeye sahiptir. Yorumların, Euroleague'e giremememizin normal olduğu doğrultusuna kayması kaygı verici. Bu kadar para harcayıp da Euroleague'e giremezsek, gerçekten üzücü bir durum olur.

Ne kadar para harcamışız kardeşim? Ne kadar?

Bence 6. yabancı hakkını NBA'den lokavt sayesinde yıldız bir oyuncuyla kullanabiliriz. En azından NBA başlayana kadar bizim Euroleauge'e girmemizi sağlar. Belki çok uçuk olur ama ver Dwight Howard'a aylık 1 milyon dolar lokavta bitene kadar gelsin bizi belli bir noktaya taşısın ondan sonra dönebilir. En azından bir sonraki sene için direkt katılma hakkı elde edebiliriz bu seneki başarımıza göre.

Butce varda takımın kendı butcesı bence okadar da yuksek bır butce degıl. 10 mılyon doları bıle asmadı henuz kadro

Bütçeden ne anladığınızı ciddi anlamda çok merak ediyorum. Bu bütçenin içinde deplasman masrafları oyucu primleri (ki başarı geldikçe artması kadar doğal bişey yok) teknik ekibin ücretleri vs gibi masraflar da var. Bütçeyi tek kalem olarak transfer bütçesi gibi düşünmemek lazım.

Geçen sezonki bütçeye göre 2 kat civarında arttığını düşünüyorum.

Jerry Johnson, Radoslav Rancik, Ermal Kuqo gitti.

Jamon Gordon - 500 bin $
Jaka Lakovic - 1 milyon $
Darius Songaila - 1,5 milyon $

Bu 3 yeni isim zaten 3 milyon $ alıyorlar.

Ender, Cevher ve Furkan en az Jerry, Rancik ve Ermal'ın aldıkları kadar alıyorlardır.

Luksa Andric ve Joshua Shipp'le daha iyi şartlarda sözleşme yeniledik.

Bana kalırsa bütçemiz 5 milyon $ falan arttı. Daha önceden de en az o kadar olduğunu tahmin ediyorum. 10 milyon $'ı geçmişizdir toplam bütçede.

Yani?

Elin gevurları bizim transferi yapan kişilerden daha mı iyi bilecek ne kadar verdiğimizi? :D

Elin gavuru bilemez ancak menajeri daha iyi bilir.

"Former Philadelphia 76ers power forward Darius Songaila has signed a one-year deal worth $1.5 million plus bonuses with the Turkish team, Galatasaray, his agent said on Friday."

Şimdi içerdekiler yani kontratı imzalayan adamlar yalan söylüyor fakat bir sitede geçen yazı kesinlikle doğru oluyor öyle mi?Ben sana şimdi bulup çıkarayım mı birçok sitede,gazetede geçen kesin bir dille verilen fakat yalan olan haberleri?Nedir senin bu şubedeki işleri karalamak adına uğraşın gerçekten anlamak güç?Ayrıca Jamon Gordon'ın senelik 500.000 dolar,Jaka'nın 1 aldığını nerden biliyorsun?Furkan,Ermal ile aynı parayı alacak nasıl diyebiliyorsun?Sen bence en iyisi bir takım kur,renkleri sarı lacivert olsun..David Lighty'ı al,5000 dolara oynat,dünyanın en iyi oyuncusu olsun ;)

Serhat kardeşim rahatsızmısın bilgi direk şube yöneticisinden parayı veren insandan alındı. 500.000 Euro. Daha üstüne bir şey yazarsanız bir daha ne öğrendiğim şeyleri paylaşırım nede bilgi almak için uğraşırım. Alınan bilgiye biraz değer verir insan ya.

Bu arada tahrikkar mesajlarına ve üslubuna bir son vermeni öneriyorum artık.

eyüp abi twitter da GALATASARAY transferi bitirdi, gidişata göre lig içinde belki transfer yapılacak, fener siyahi bir 4 numara ile anlaştı yazmış...
büyük ihtimalle shipp i 3 numarada denicek, ona göre tranfer yapılacak.
bence 3 ve 5 numaralarda sıkıntımız var
en azından cemal i kaçırmayalım.
cemal banvit le anlaşmış ama trt hakları bizde olduğu için bonservis bedeli var. banvit de bonservis vermek istemiyor bu yüzden daha imzalamamış.
bu sene kalsın, seneye ilkan gelecek nede olsa....

Serhat kardeşim rahatsızmısın bilgi direk şube yöneticisinden parayı veren insandan alındı. 500.000 Euro. Daha üstüne bir şey yazarsanız bir daha ne öğrendiğim şeyleri paylaşırım nede bilgi almak için uğraşırım. Alınan bilgiye biraz değer verir insan ya.

Bu arada tahrikkar mesajlarına ve üslubuna bir son vermeni öneriyorum artık.[/QU
Serhatı Azizin yanına gönderin lütfen Şamil Bey :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...