N
Necati Başaran
Misafir
Şaka mı yapıyorsun?Katılamaycakmışız zaten,yakındır def edilmen burdan...
Euroleague'e katılamayınca suçu umarım yerlilere falan atmazsınız.
Çok pardon da sizin bu forumda oyuncularımızı (daha henüz bu forma ile tek bir maça dahi çıkmamışken) acımasızca eleştirmenizin takımın başarısına nasıl bir katkısı olabilir.
Seneye de böyle kötü transferler yaparsak, benim eleştirilerim gelir insanların aklına ve transfere karşı çıkarlar. Bu sezon olmazsa, gelecek sezona kesin katkısı var yani eleştirmemin.
Transferlerin kötü olduğunu nereden biliyoruz peki? O da benim öngörü yeteneğime kalsın.
İş bitmiş oyuncular gelmiş öncelik kendi egomuz değil takımızın başarısı ise endişelerim olsa bile bu endişelerimizin yersiz çıkması en büyük temenniz olmalı hal böyle iken haksız çıkmak istediğimiz (öncelik kendi egomuz değilse böyle olmalı ) bir tartışmayı bu kadar uzatmanın ne kadar anlamı var ?
Elano'yu eleştirirdim başka bir forumda, onlar da senin gibi "Fenerlisin" falan diye ithamlarda bulunurdu. 2 ay sonra bana Fenerli diyenlerin hepsi Elano'yu eleştiriyordu.
Bizim ülkemizde spor kulüplerinin başarılı olamamasının sebebi de bu zaten. Kulüp taraftarları maalesef tuttuğu kulübü eleştirmekten çekiniyorlar. Eleştirmekten korkmamak lazım.
Ben de ona üzülüyorum zaten. Elimizdeki gayet iyi bir bütçe var. Songaila'ya 1,5 milyon $ + bonuslar verebiliyoruz. Lakovic'e 1 milyon $ verebiliyoruz Gordon'a 2 yıllık 750 bin € verebiliyoruz. Diğer yandan bakıyorum mesela, Cantu diye bir takım David Lighty gibi bir isme 2 yıl için 300 bin $ veriyor. Bu para yıllık 300 bin $ olsa bile çok iyi. Sofo ve Pargo geçen yıl Maccabi'de toplam 1 milyon € bile almıyorlardı. Bütçe olarak yakaladık yani çoğu Euroleague takımını. Bütçe olarak yakalamışken niye parayı sokağa atıyoruz peki? Biz de Sofo ve Pargo gibi genç isimleri alalım, niye yaşlıları alıyoruz? Geçen sene bu oyuncuların sayesinde Final Four oynayan bir takım değil mi Maccabi? Benim şahsen 33 yaşındaki 2 adama 3 milyon $'ya yakın para verilmesine vicdanım el vermiyor.
Ben de ona üzülüyorum zaten. Elimizdeki gayet iyi bir bütçe var. Songaila'ya 1,5 milyon $ + bonuslar verebiliyoruz. Lakovic'e 1 milyon $ verebiliyoruz Gordon'a 2 yıllık 750 bin € verebiliyoruz. Diğer yandan bakıyorum mesela, Cantu diye bir takım David Lighty gibi bir isme 2 yıl için 300 bin $ veriyor. Bu para yıllık 300 bin $ olsa bile çok iyi. Sofo ve Pargo geçen yıl Maccabi'de toplam 1 milyon € bile almıyorlardı. Bütçe olarak yakaladık yani çoğu Euroleague takımını. Bütçe olarak yakalamışken niye parayı sokağa atıyoruz peki? Biz de Sofo ve Pargo gibi genç isimleri alalım, niye yaşlıları alıyoruz? Geçen sene bu oyuncuların sayesinde Final Four oynayan bir takım değil mi Maccabi? Benim şahsen 33 yaşındaki 2 adama 3 milyon $'ya yakın para verilmesine vicdanım el vermiyor.
serhat kimse seni tutmasın..sallamışsın da sallamışsın..Birkaç yorumumla dalga geçenler, gülenler falan olmuş.
1 - "Andric gibi adam Euroleague'de her takımda var" demiştim. Tek tek adam sayacak değilim burada. Bu konuda herkesin hemfikir olduğunu düşünüyorum zaten.
2 - "Lakovic ilk 10'a giremez" demiştim. Diamantidis, Spanoulis, Teodosic, Papaloukas, McCalebb, Pargo, Huertas, Lull, Cook, Ukic, Prigioni, Kerem Tunçeri, Sergio Rodriguez, Sada, Nedovic,... Daha birçok isim var. İlk anda aklıma gelenler bunlar.
3 - "Songalia ilk 10'a giremez" demiştim. Fotsis, Teletovic, Lorbek, Savanovic, Ksystof Lavrinovic, Velickovic, Mirotic, Khryapa, Freeland, Jankunas, Mirsad,... İlk anda aklıma gelenler.