2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elin gavuru bilemez ancak menajeri daha iyi bilir.

"Former Philadelphia 76ers power forward Darius Songaila has signed a one-year deal worth $1.5 million plus bonuses with the Turkish team, Galatasaray, his agent said on Friday."

Bilenlere sormak istiyorum, bu eleman neyin kafasını yaşıyor ? Hapın dozunu kaçırmışsın bilader az dikkat et kendine ya

Bu elemani ciddiye almaya gerek yok. bile biliyor zaten. bknz: gscimbom efsanesi S.Türkel.

noldu bilader? Arsenal'den bize mi döndün yine. bi karar ver yahu.

Elin gavuru bilemez ancak menajeri daha iyi bilir.

"Former Philadelphia 76ers power forward Darius Songaila has signed a one-year deal worth $1.5 million plus bonuses with the Turkish team, Galatasaray, his agent said on Friday."

İlginç bir piskoloji tabi , ama asıl taktir ettiğim bu uslubu ciddiye alıp laf anlatmak için uğraşam kardeşlerimin, abilerimin çabası.

Mahmuti: Transferi tamamladık
NBA’de yıllarca forma giydikten sonra Avrupa’ya dönen Darius Songaila’yı renklerine bağlayan Galatasaray’da coach Oktay Mahmuti, PAOK eşleşmesini ve transferi değerlendirdi.

Yunanistan’da yayın yapan Radyo Libero’ya bağlanan Oktay Mahmuti, eşleşmeleri Barcelona’da takip ettiğini, PAOK başkanı ile yakın arkadaş olduğunu ve zor bir eşleşme yaşayacaklarını söyledi.

Transferleri de açıklayan Mahmuti, “Takımın çekirdeğini koruduk. Lakovic, Gordon ve Songaila transferlerini yaptık. Artık başka bir ekleme yapmak istemiyoruz. Hazır olmak için çok çalışmamız gerekiyor. Felsefemiz aynen devam edecek. Hedefimiz sahaya çıktığımız her maçı kazanmak” dedi.

PAOK’un henüz kadrosunu oluşturmadığını belirten Oktay Mahmuti, “Daha takımlar netleşmeden bir şey söylemek zor. Ancak PAOK geleneği olan önemli bir takım. Zor bir eşleşme olacak” diye konuştu.

Türk takımlarının çok para harcadığının hatırlatılması üzerine ise başarılı coach, “Ben çok para harcandığını düşünmüyorum. Kriz nedeniyle diğer takımların bütçelerini aşağı çekmesi nedeniyle böyle bir izlenim oluşuyor. Bizim de bu seviyelerde mücadele etmemiz için çok çalışmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Her ne kadar 5 numara alınması gerktiğini söylesem de dünde hepimizin bildiği gibi transferi kapatık. Bu sene geçen seneki sertliğimiz olmayacak bence.

Geçen seneye bakarsak savunmada aksayan oyuncular Ermal ve Rancikti.
Ermal gitti, Songaila geldi. Rancik gitti, Furkan, Cevher geldi.
Johnson yerine Lakovic ve Ender geldi ki jerry çok iyi bir savunmacı değil bence. Ayrıca çok önemli savunmacı Gordon katıldı takıma.
Açıkçası ben savunmada aksayacağımızı hiç düşünmüyorum

Bu bakış açısı doğru bir bakıma, giden oyuncuların yerine gelenler savunma anlamında daha iyi isimler. Jerry'nin ben de çok iyi savunmacı olduğunu düşünmüyorum, Lakovic kadar zayıf olmasa da. Gordon'un da zaman zaman rakibin fizikli guardlarını savunacağını düşünüyorum mesela Ukic gibi.

Zaten savunma babında sıkıntı yaşayacağımızı düşünen pek yok sanırım

Daha çok skor üretmede zorlanacağımızı düşünüyorum kendi adıma

Özellikle geçen sene Ermal'il pota altında yaptığı işleri aramayız umarım

Hazırlık maçlarında Shipp'in 3 numarada verdiği performansa göre o bölgeye bi transfer yapılacak şeklinde açıklamalar var. Bence de mantıklı bir hamle

Zaten savunma babında sıkıntı yaşayacağımızı düşünen pek yok sanırım

Daha çok skor üretmede zorlanacağımızı düşünüyorum kendi adıma

Özellikle geçen sene Ermal'il pota altında yaptığı işleri aramayız umarım

Savunma yönünde sıkıtı yaşayacağımızı düşünüyorum.

Twitter ; Oktay Mahmuti
Transferi büyük ölçüde tamamladık. Çok ufak bir ihtimalde olsa bir transfer daha olabilir ama dediğim gibi ufak bir ihtimal.

Bence Lockout sonuna kadar bile olsa Ersan ve özellikle karşı tarafı biraz çıldırtmak adına Enes Kanter düşünülmeli ...

Lakovic,Songaila,Shumperti ayri tutuyorum.Cevher,Shipp,Gordon,Andric,Tutku,Furkan gibi oyuncular rahatlikla 10 sayi civari skor katkisi yaparlar.Bizde sayilar homojen dagilir zaten.30 sayi atacak kisiler bizim takima uymaz.

Biri skorer oyuncumuz yok demiş. Oha demek istiyorum :D. Shipp 2 sene öncenin sayı kralı, Shumpert takımımızın en skoreri, Songaila skorer, Cevher Beşiktaş'ın en skorerlerinden biriydi, Andric geçen sene bir maçta en fazla sayı atan oyuncumuz (yanlış hatırlamıyorsam Fener'e karşı 35 sayı), Lakovic'i anlatmaya gerek yok. Daha ne skoreri arıyoruz ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...