2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhat Pargo gibi bir oyuncu risktir, 10 transferde bir tutar...
Lakovic kendini kanıtlamış bir oyuncu, bence Pargodan da daha çok ihtiyacımız olan bir isim...
Bize 5 numara lazımdı, neden Darius gibi 4 numara geldi dersen anlarım, saygı duyarım düşüncene..
Bize 3 numara lazımdı, neden Gordon da alınmışken Lakovic geldi dersen yine anlarım seni..
Ancak Darius'un kalitesine laf söylersen, Lakovic'in kalitesine laf söylersen tüm forum sana güler...
Mesaj sayısına bakınca, daha bu forumda yenisin..
Burası antu ya da bizden örnek verirsek, GS'ın futbol forumları gibi yerlere benzemez...
Burada yazan herkes basketbolu çok seviyor ve tahmin ettiğinden çok fazla basketbol ve oyuncu bilgisine sahip...
Benim de bu foruma yazmaktan zevk almamda en büyük nedenlerden biri...
Euroleague'e katılamazsak ya da başarısız olursak ne olur, ben şahsen sağlık olsun derim...
O zaman gider ULEB Cup'ı Türkiyeye getiririz..

AJ Milano , Bourousis i kadrosuna katmış..Çok iyi kadro kurdular..Euroleague Wildcard ı neden aldıklarını ispatlıyorlar..

Serhat arkadaşım,iyi güzel uçuyorsunda adama sormazlarmı biz nezaman maccabi,panathinaikos,barca,cska seviyesine geldikte Lakoviçi,Songalia yı beğenmemezlik yapıp yok onlar ilk 10 da bile değillermiş,yahu bizim takım gece sene ligte tutunma mücadelesi vermiş bir takım,bu sene ilk defa Euroleague seviyelerine yaklaştı,bizim takımı 30 senedir bu seviyelerde olan Panathinaikos ile bir tutamazsın,herşey yavaş yavaş olur,bu takımın kurulduğuna şükredin,2 sene önce biri bize bakın bu oyuncuları alacağız deseler küfür mü ediyorsun ya diye tepki verirdik.

AJ Milano , Bourousis i kadrosuna katmış..Çok iyi kadro kurdular..Euroleague Wildcard ı neden aldıklarını ispatlıyorlar..

Vizyon var adamlarda. Omar Cook, Fotsis, Bourousis gibi adamları aldılar. Hairston'ı da aldılar hatta en büyük rakiplerinden. Vizyon olunca bu transferleri yapmakta sıkıntı olmuyor.

"Şöyle şöyle adamları alacağız, Euroleague'e yaraşır bir takım olacağız" dedilerse eğer, ben de Milano'yu seçerdim.

Vizyon var adamlarda. Omar Cook, Fotsis, Bourousis gibi adamları aldılar. Hairston'ı da aldılar hatta en büyük rakiplerinden. Vizyon olunca bu transferleri yapmakta sıkıntı olmuyor.

"Şöyle şöyle adamları alacağız, Euroleague'e yaraşır bir takım olacağız" dedilerse eğer, ben de Milano'yu seçerdim.

O vizyon bu seneye kadar nerdeymiş? yıllardır Euroleague'de bir halt yapamayan Milano'da ne vizyon var bee vay! konu zaten transfer başlığı olmaktan çıkmış...

songaila andric shumpert cevher ribaunt konusunda çok müthiş değiller bir tek furkan ribauntlarda iyi furkanın olmadığı anlarda ribaunt alma sıkıntısı yaşayabiliriz geçen sene ki gibi. shipp falan yine ribaunt kovalayacak bu sene:) 3 numara transferi şu an yapılmaz gibime geliyor eğer 5 numara alınma durumu varsa söylenen gibi shumpert 3 olarak düşünülüyordur artık. ama hazırlık kampı takım oturması gerçekleşsin 6. yabancı o zaman düşünülse daha iyi olur sonuçta sahada kağıt üstünde gibi durmuyor işler bir görmek lazım takımı

Eurolig'i öcü gibi görüyoruz hepimiz. Hiç katılmıyorum ben buna. Geçen seneki Olimpia'nın yaptıkları ortada. Niye o euroligde iş yapamaz şu iş yapamaz diye şartlıyoruz ki kendimizi?
Oynadığımız final serisinin sertlik açısından Eurolig'den hiç aşağı kalır yönü yoktu. Hatta üstüne bile çıkıldı çoğu kere. Eurolig'de Sertaç'da oynar Furkan'da Göksenin'de. 17 yaşındaki çocuklar oynuyor artık bu seviyelerde. Böyle ürkmeye, çekinmeye hiç gerek yok.
Adaşım için değil laflarım genel havaya yönelik.

Eurolig'i öcü gibi görüyoruz hepimiz. Hiç katılmıyorum ben buna. Geçen seneki Olimpia'nın yaptıkları ortada. Niye o euroligde iş yapamaz şu iş yapamaz diye şartlıyoruz ki kendimizi?
Oynadığımız final serisinin sertlik açısından Eurolig'den hiç aşağı kalır yönü yoktu. Hatta üstüne bile çıkıldı çoğu kere. Eurolig'de Sertaç'da oynar Furkan'da Göksenin'de. 17 yaşındaki çocuklar oynuyor artık bu seviyelerde. Böyle ürkmeye, çekinmeye hiç gerek yok.
Adaşım için değil laflarım genel havaya yönelik.

Ben burada 2 numara için shipp-evren-göksenin rotasyonu dediğimde euroleague'de çok zorlanırız denmişti. Doğrudur. Ancak ben shumpert özelinde onun 3 numarayı uzun süre kaldırabilecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Çünkü artık ayakları yavaşlamaya başladı ve karşışına gelecek oyuncular onu rahatsız edecek sürekli penetre etmeye zorlayacak pırpır oyuncular olacak. Buda onun en büyük özelliği-hayran olduğum- şut yeteneğinden alacağımız katkıyı azaltır. Madem oktay hoca shipp'i değerlendirip 6 yabancıya karşı çıkıyor shipp-shumpert-caner rotasyonunu kullanır. Gıkımı çıkarmam.

5 numara söylentileri başladı...

Gelecek sanki oraya biri

Şahsen Ermal'in geçen seneki maç kazandıran performanslarını aramamak adına gerçek bir 5 numara alacağımızı düşünüyorum

Tabi ki Oktay hoca bilir en iyisini

Cemal Nalga suan bizim sözleşmeli oyuncumuz olması lazım. Bence geri cağırsak o bölgeyi cok sağlama almıs oluruz. Geçen sene Rytas'da Jasikevicius ile beraber oynarken verdiği katkıyı bu sene Lakovic'le de verir. Savunmasına zaten söylenecek söz yok.

5 numara söylentileri başladı...

Gelecek sanki oraya biri

Şahsen Ermal'in geçen seneki maç kazandıran performanslarını aramamak adına gerçek bir 5 numara alacağımızı düşünüyorum

Tabi ki Oktay hoca bilir en iyisini

Ne söylentileri acaba.Ben 5 numara alacağımızı sanmıyorum.Alırsak 3-4 oynayan bir oyuncu alırız gibi.

Bundan sonra transfer olacaksa, 2'de de oynayan bir 3 numara alırız diye tahmin ediyorum.

6. sıradan seçilmeseydi belki lokavt,vs bahanesi ile bir iki sene gelebilirdi...
ama her ne kadar sözleşme yapmış olmasa da bu tercihi yapacağını pek zannetmiyorum..
zaten bize bırakırlar mıydı o da soru işareti. :)

serhata sorsan onuda alırsın nede olsa herşey para ile çözülüyor.
biz sanki yıllardır euroleague gediklisiyiz,sürekli yukarlara oynayan bir takımız,daha önelemeden geçip geçmeyeceğimiz belli değilken her oyuncunun parayı duyup bize koşacağını düşünmek saflıktır...pargoya karsıyakada iyi bir teklif verdi ama o son 10 senenin final 4 gediklisinde kalmayı tercih etti ,önce biz kendimizi kanıtlayalım sonra oyuncu getirmekte kolaylaşacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...