2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esteban Batista tranferi ermal in bittiğinin resmidir
parayı seçti ama kariyeri bitti bence
pişman olmaya başlamıştır bizden ayrıldığına
ciddi süre aldığı bir takımdan klübeye bağlanan biri olmak kötü olsa gerek
bu arada efes çok sağlam bir pota altı kurdu
iyi 1 ve 2 numara alırlarsa sağlam ekip olurlar
MIROSLAV RADULJICA'yı kiralayacaklar mış
eğer 3 numara almayacaksak
bizde 6. yabancı olabilir :)

milovan rakovic gitti zalgiris'e,esteban batista gitti efes'e,lampe gitti laboral'e...şu transferlerin her biri ayrı ayrı koydu bana ama aralarında en çok istedigim isim olan esteban'ın efese gitmiş olması ayrı koydu..yemin ediyorum haberi görünce resmen üzüldüm...bu adamı parçalı forma altında görmeyi çok istiyordum...beddua etmemek için zor tutuyorum kendimi...ulan savanovic'i aldın barac'ı aldın daha ne diye alıyorsun batista'yı!!!

Şimdi tartışma yaratmak için söylemiyorum ama Efesle bizim uzunlarımızı karşılaştırınca cidden moralim bozuldu.Bir tarafta Ermal-Savanovic-Batista-Barac-Kerem Gönlüm,diğer tarafta Songalia-Cevher-Andric-Furkan-Sertaç..

açıkçası tartışılacak bir yanı yok ki bunun...bu muhabbetin yeri tam olarak burası mı o konuda şüpheliyim ama efesin uzun rotasyonunun bizden en az bir gömlek üstün oldugunu söylemek için basketbol dahisi olmaya gerek yok malesef...ama efes'in rotasyonun bizden iyi olması bizim uzunlarımızın kötü oldugu anlamına da gelmez...

valla şunu söylim benim moralim bozuldu.
eğer Sasha Vujacic'de geldiyse efes şuan ligi domine edecek bir kadro kurdu
tabi ufuk bu kadroyu taşıyabilirse
hem lig için hem avrupa için süper bir kadro oldu :(

Adamlar bide bu takıma 3 numara alcaklar.Akşam üzeri Cengiz Keçeli,Hawkins yakından tanıdığımız bir takımda görebiliriz yazdı.Efes onuda almış olabilir..

Hawkins ismini ben 4-5 kere yazdım
tam bizlik bence
ama efes oraya savanovic i aldı
bence efenin tek eksiği iyi bir 1 numara, kerem le oynayacak
Sasha Vujacic'de 1-2 de kullanılır
tabi bence
neyse efesi boşverelim diycem ama ciddi ciddi canım sıkıldı
1-2 ve 4 numarada eksiğimiz yok ama
3 ve 5 de eksiğiz bence
keşke Hawkins i biz alıp süpriz yapsak :)

Hawkins ismini ben 4-5 kere yazdım
tam bizlik bence
ama efes oraya savanovic i aldı
bence efenin tek eksiği iyi bir 1 numara, kerem le oynayacak
Sasha Vujacic'de 1-2 de kullanılır
tabi bence
neyse efesi boşverelim diycem ama ciddi ciddi canım sıkıldı
1-2 ve 4 numarada eksiğimiz yok ama
3 ve 5 de eksiğiz bence
keşke Hawkins i biz alıp süpriz yapsak :)

Kesinlikle katılıyorum size ama Savanovic 3 oynar mı onu bilmiyrm :) Eğer oynayamazsa 3 kesin alırlar bnce.

Esteban Batista tranferi ermal in bittiğinin resmidir
parayı seçti ama kariyeri bitti bence
pişman olmaya başlamıştır bizden ayrıldığına
ciddi süre aldığı bir takımdan klübeye bağlanan biri olmak kötü olsa gerek
bu arada efes çok sağlam bir pota altı kurdu
iyi 1 ve 2 numara alırlarsa sağlam ekip olurlar
MIROSLAV RADULJICA'yı kiralayacaklar mış
eğer 3 numara almayacaksak
bizde 6. yabancı olabilir :)
ağzına sağlık;)

Eurolegue elemeleri Litvanya'ya alındığı için işimizin çok zor olacağını düşünüyorum. Rytas olası rakibimiz ve onları kendi evlerinde elememiz çok zor olacaktır. Bu yüzden 5 numara hala eksiğimizdir alınmalıdır diyorum.
Finalde Rytas'a elenirsek çok üzücü bir durum olur. yol yakınken diyorum..

ben asıl buna yok artık derim :)

NBA’de lokavt kararı alındıktan sonra süper yıldızlar birer birer Avrupa’da oynayabilmek için girişimlere başladı. Birçok oyuncu, menacerleri aracılığı ile kendine kulüp ararken, Dwight Howard, Unicaja Malaga’dan teklif aldığını doğruladı.

NBA’in en üst düzey basketbolcularından olan, ‘Süpermen’ lakaplı oyuncu, Avrupa’da oynamak istediğini bildirdi.
Hidayet Türkoğlu ile beraber Orlando Magic formasını giyen yıldız oyuncu, “Unicaja Malaga’da oynamak benim için çok eğlenceli olacak. Ayrıca büyük bir tecrübe yaşayacağım. Şimdiden heyecanlıyım” dedi. Anlaşmanın boyutları ve fiyat belirtilmezken, lokavt kararında bir değişiklik olmazsa Dwigth Howard’ın gelecek yıl büyük olasılıkla Malaga’da oynaması ve Euroleague’de boy göstermesi bekleniyor.

Pietrus geliyor mu?

Öte yandan yine uzun süre Orlando’da Hidayet’le forma giyen, ardından Phoneix Suns’a transfer olan Mickael Pietrus’un bir Türk takımı ile anlaştığı belirtildi. Pietrus’un menaceri Bill McCandells, bir Türk takımından çok ciddi bir teklif aldıklarını, henüz imza atmamalarına rağmen, öneriye sıcak baktıklarını açıkladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...