2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dwight Howard Malaga'ya giderse Howard dönene kadar maç kaybedeceğine inanmıyorum. Adamı NBA'de tutamıyorlar burada ne yapar artık bilmiyorum :)

Umarım Cengiz Keçelinin Hawkinsi haberi bizle ilgilidir.Hawkinsi çok beğenirim.Adam tam bir all around.1.95 boyunda ama fizikle eşleşemeyeceği kimse yok.Zaten Euroleague tecrübesi fazla olan bir isim bize çok faydalı olur.Hem ribaunt katkısı yapan ve şutuda olan bir oyuncu.İnşallah haber bizle ilgilidir.:)

telekom lige aşina olan veya ligin gediklisi oyuncuları topluyor resmen..belli ki hedefleri lig...ki yarı finale kadar çıkacaklardır bu kadroyla...esas konumuza dönersek cidden bu lokavt olayının tadı kaçmaya başladı herkesin bir yeri var howard'ın malaga'da ne işi var allahaşkına!!

ya Efeste coştu işimiz çok zorlaştı.fb Ulker de Gist kalacakmış eğer 3 aydan daha fazla ceza almazsa (Aydın örs açıklamış) kim yazdı hatırlamadım ama efesin pota altı rotasyonuna bakın :) bazı arkadasların gitmesine üzüldüğü Ermal rotasyonda nerde :) adamlarda Barac-Batista-Kerem Gönlüm-Savanovic-Ermal...

vallahi ermal efes'in potaaltının kendine emanet edilecegini düşünmüyordu herhalde! barac savanovic batista'nın arkasında bol bol havlu sallayacak...yapılan transferlerle efes domine eder ligi, ardından fb-gs-türk telekom gelir...banvit ile beşiktaş hakkında ise net birşey söylemek zor görünüyor..

Dwight Howard Malaga'ya giderse Howard dönene kadar maç kaybedeceğine inanmıyorum. Adamı NBA'de tutamıyorlar burada ne yapar artık bilmiyorum :)

Valla o işler belli olmaz,Nba'deki oyuncuların bir çoğu dünya şampiyonalarında çok fazla faul(lehine çalınmayan) ve steps sıkıntısı yaşıyorlar..Ama yine de Howard bu,canavarlık yapacaktır..

Howard gelsin denildiğinde dalga geçilmişti burada :) Bir Magic taraftarı olarak Howard'ı canlı izlemeyi çok isterdim.

Kim nası dalga geçti bilmiyorum ama ne kadar para aldığı önemli..Eğer benim söylediğim gibi uçuk rakamlarsa ben hala dalga geçicem..

Bu işlerin sadece kadroyla olmayacağının binbir tane örneği varken;ben yine de siz hemen alel-acele bir takımı şampiyon,bir takımı ikinci yapmayın,f4 öle kolay işler değil bunlar derim.

Bu olay aynen bizim bayan basketbol takımımız için de geçerli ki;biz dünyanın en iyi oyuncularına sahibiz.

tabiki sonuçta maç oynanmadan sahadan çıkmadan kazanılmaz ama şu kesin Efes daha yapacağı transferle f4 belki ama ligin en iyi kadrosu olacak gibi.Bayan basketbolunu çok fazla karıştırmamak lazım diye düşünüyorum sonuçta erkek basketbolunda bazı şeyler daha net oluyor diye düşünüyorum.ama şu örnekte verilebilir yıldızlar topluluğu Miami Nba finalinde kaybetti ancak karşıda da tek başıına takım Nowitzki vardı :)

eğer gercekten eurolıgde oynamak ıstıyorsak basacagız parayı getırtecegız nba den yıldız bır 5 numara.zaten eurolıg e katılırsak elde edecegımız gelırle bu trasnferın acıgını kapatabılırz.

Anadolu Efes Vujacic'i de almış. Rüya takım kuruyorlar. Bu sene final oynarsak sanırım rakip Efes olacak. Ya da başka bir ifadeyle lig finalde Efes in rakibini belirlemek için oynanacak.

Gerçekten ürkütücü bir kadroları oldu ama bakalım takım olabilecekler mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...