2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Nowitzki bu açıklamayı yapsa twitter kaynardı..Bence doğruluk payı 0..Bizim asıl konuşmamız gereken konu transfer değil şuan..Oktay hoca bırakabilir diyorlar.Bde Oktay hoca twitterdan "Bazen öyle şeyleri sabredebiliyoruz ki. Ancak taş bile çatlıyor bir süre sonra. Bakalım bizim taşa ne olacak?!" yazdı.Ciddi ciddi korkmaya başladım..

Nba dan bir 5 numara transferi bekliyorum..Ve bununda bir Türk olacağını zannediyorum..

Oktay hocanın bu kararı oldukça yerinde. Sistemden taviz vermemeliyiz bana göre de. Eğer bir yıl garantisi alabilrsek Ömer Aşık' ı almak büyük bir hamle olur.

Saygılar.

1 yıl garantisi aldık Songalia'yı transfer ettik. Her fırsatta sistemden takım kimyasından, uyumdan önemle bahseden insanlar 2 aylık veya ne zaman gideceği, nekadar kalcağı belli olmayan adamı alırlarmı sizce. Teknik ekip röpörtajını koyunca biraz daha netleşir her şey kafanızda.

Nowitzki tamamiyle saçma sapan bir hamle olurdu zaten. Bu yaz 3 tane adam aldık 4 numaraya.

Bir kere haberin hiç inandırıcılığı falan yok da, bu orada çok adam var, burada şu var, kimden bahsettiğinizin farkında değilsiniz heralde.

Nowitzki'yi aldık, guard oynatacağız deseler, ses çıkarırsam adam değilim :D

Bunun dışında zaten bu saatten sonra, max. hamlemiz Shipp'ten verim alamazsak, bir 3 numara olur gibi geliyor.

Ben diyecektim Nowitzki gelecek de o bölgede çok adamımız var diye tartışacağız,PG bile oynatırım valla :) Uğur benden önce söylemiş gerçi :)

Nowitzki haberleri üzerinden tartışmayı bırakın artık,diğer takımların taraftarlarından bi farkımız olduğunu unuttunuz galiba,hayaller ile,gereksiz planlar ile uğraşan bi şube değiliz 2 senedir..Taraftarımız zaten bilinçliydi,artık o taraftara ve bu kulübe yakışan bir yönetime de sahibiz..Oktay hoca ve ekibinin hangi tarz oyuncuları sevdiğini,ne tarz sistemlerden hoşlandığını,transfer politikalarını da büyük oranda biliyoruz..Vizyonunu kaç kere çıkıp açıklamış olmasına rağmen de hala yok Nba'den şu geliyor veya şunu almalıyız,yok herkes aldı biz de bi adam almalıyız gibi gereksiz yorumlardan kaçınmalıyız..

Nba'den adamları hadi aldık diyelim..Çok merak ediyorum maaşları ne olacak acaba? O paralara adam getirteceksem zaten Avrupa'dan kaliteli,yıllarca bizde oynayabilecek adamlara yönelmeliyiz o zaman..Ömer Aşık bedavaya mı gelcek? Ömer'i alacağımıza o zaman D'or Fischer' ı alırız,biraz mantıklı düşünün ve Beşiktaş veya benzeri takımların hamlelerine aynı şekilde karşılılık vermemezi beklemekten vazgeçin rica ediyorum..

Sistem falan diyen adamlar, "Nowitzki gelsin, her yerde oynar"a kaydı. İlginç.

Hayır başkaları yaparken harika,bize tu kaka :) Bırakın eğlensin ya..

nfl'de lokavt bitti ama nba'de zor biter. Dennis Rodman geçen günlerde Jay Leno şov'da ikisinin aynı şey olmadığını NBA oyuncularının çok para kazandıklarını ve bu sebeble NFL'dekiler gibi yelkenleri kolay kolay suya indirmeyeceklerini söyledi.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
GS Erkek Basketbol Takımında Takım Menejerliğine Gökhan Ucoklar getirilmiş hayırlı olsun!

iki üç gün önce bu takımda idareci anlamında eksiklikler olduğunu söylemiştim..Bir takım menajeri iyi olmuş..Görevin simgesel kalmaması ve görev tanımının net bir şekilde belli olmasını önemserim..Diğer taraftan da gökhan üçoklar sevdiğim bir isimdir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...