2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hawkins kalitesinde biridir umarım.Müthiş bir swingman.Onun dışında boştaki Matt Walsh yarar sağlar.Alan Anderson ise Hawkinsten bile iyi olur.

Euroleague kalitesinde bir 5 numara lazım.3 numarada Shumpert var,Evren var,Shipp oynayabilir.

Biz orta sıra takımı gibi onu buraya bunu şuraya kaydırırsak asla hedeflediğimiz yerde olamayız. Ayrıca atletik bir euroleague SF'nin yapacağı katkıyı bu saydığın üç oyuncu birleşse yapamaz. Ancak şu anlık 5 beş numara tranferi bence de daha gerekli. Bana biraz geç kaldık gibi geliyor. Çünkü takım arayan üst düzey pivotların hepsi takım buldu.

Shipp ve Evren 2 numara,Shumpert 4 numara oynayabilir.Shumpert 3 numara icin yavas.Savunma zaafida olusturur.Belki Shipp denenebilir 3 numarada ama gercek bir uc numaraya ihtiyacimiz oldugu kesin 5 numaraya ihtiyac duydugumuz gibi.
Ayrica Goksenin ve Sertac kiralik olarak yollanmali.Sure bulma sanslari yok kadromuzda.

Biz orta sıra takımı gibi onu buraya bunu şuraya kaydırırsak asla hedeflediğimiz yerde olamayız. Ayrıca atletik bir euroleague SF'nin yapacağı katkıyı bu saydığın üç oyuncu birleşse yapamaz. Ancak şu anlık 5 beş numara tranferi bence de daha gerekli. Bana biraz geç kaldık gibi geliyor. Çünkü takım arayan üst düzey pivotların hepsi takım buldu.

şu dedigini orta sıra takımları yapmıyor tam tersine iyi ekipler birkaç pozisyonda birden oynayabilen oyuncuları tercih ediyor bunun en baba örnekleri papaloukas'tır diamantidis'tir ersan'dır daha yakına gelirsek emir'dir...hepsi de birden fazla pozisyonda vasatın üstünde oynayabildigi için fark yaratıyorlar...
ayrıca 3 numaraya evreni yazdın caneri nerede oynattın merak ettim açıkçası??:D bu takımın 3 numara rotasyonu caner-shipp-shumpert 3lüsüdür ve bu 3lü ile pekala götürülür lig de avrupa da...3ü de şut atar(shipp'e şu atamaz demeyin yay içinden orta mesafe şutu iyidir çünkü) rebound kovalar,penetre eder,savunma yapar...

şu dedigini orta sıra takımları yapmıyor tam tersine iyi ekipler birkaç pozisyonda birden oynayabilen oyuncuları tercih ediyor bunun en baba örnekleri papaloukas'tır diamantidis'tir ersan'dır daha yakına gelirsek emir'dir...hepsi de birden fazla pozisyonda vasatın üstünde oynayabildigi için fark yaratıyorlar...
ayrıca 3 numaraya evreni yazdın caneri nerede oynattın merak ettim açıkçası??:D bu takımın 3 numara rotasyonu caner-shipp-shumpert 3lüsüdür ve bu 3lü ile pekala götürülür lig de avrupa da...3ü de şut atar(shipp'e şu atamaz demeyin yay içinden orta mesafe şutu iyidir çünkü) rebound kovalar,penetre eder,savunma yapar...
Bu şekilde kendimizi kandırmanın bize ne yararı var merak ediyorum.Shumpert hariç diğer ikisi Euroleague seviyesinde değiller.Shumpertta en fazla yedek olur.Bu takımın 3 numarada yetersiz kaldığı çok açık

Bu şekilde kendimizi kandırmanın bize ne yararı var merak ediyorum.Shumpert hariç diğer ikisi Euroleague seviyesinde değiller.Shumpertta en fazla yedek olur.Bu takımın 3 numarada yetersiz kaldığı çok açık

shipp çok başarılı geçen kolej kariyerinden sonra profesyonel deneyimini bornovada yaşadı ligde sayı kralı oldu bize geldi nasıl bir takım oyuncusu olabilecegini gösterdi..ve ilk defa euroleauge seviyesinde basketbol oynayacak..
caner banvitte iyi bir takım oyuncusuydu bize geldi savunması seviye atladı hücumunu geliştirdi ceza şutlarını sokan statik bir hücumcu olmaktan çıktı ve o da ilk defa euroleauge sahnesinde yer alacak...
bu adamları bu seviyede henüz görmemişken neye göre atıp tutuyorsunuz ya??bırakın da bizzat kendileri hakederek çıktıkları seviyelerde basketbol oynama şansı bulsunlar da eger yapamazlarsa ondan sonra eleştirin acımasızca!!

Kardeşlerim, abilerim yine akılalmaz eleştriler gelmeye devam ediyor. Bu takım geçen sezon final oynadı ve de normal standartlarda bir kadroyla. Koç Oktay Mahmuti bu takıma bir kimlik oluşturdu. Takım olmak ne demek öğretti. Kişilikli oyuncularla mücadele ettik. Yok bu kadro yeterli mi yetersiz mi şöyle mi böyle mi demeye ne lüzum var. Aldığımız oyuncuların kalitesi belli ayrıca bu sitedeki arkadaşların yaptığı röportajda da görülüyor ki amacımız takım gibi oynayan bir ekip oluşturmak. Şu an tek konsanstre olmamız gereken takım kimyasını oluşturup Euroleague elemelerine hazır gitmek. Herkese iyi günler...

5'ten fazla yabancı oyuncu şu ana kadar hiçbir takıma yarar sağlamadı tam tersine zarar verdi. Kadromuz mükemmel demiyorum, bariz eksikliklerimiz var, keşke Gordon, Lakovic, Songalia gibi şişkin olan bölgelerimizdeki oyuncular yerine gerçeken ihtiyacımız olan yerlere oyuncular alsaydık da hiçbir tereddütümüz olmasaydı...
Bir yabancı daha ne 5 ne 3 numara bence alınmamalı. Eğer alınacaksa duygusallık kenara bırakılıp Shipp, Andric ve Gordon ile şimdiden yollar ayrılmalı. Gerçekten kadroya baktığımda kağıt üzerinde çok dengesiz. Lakovic, Gordon, Shipp, Evren, Göksenin ile 2 numara oynayacak olan mevki çok şişkin. Aynı şekilde Cevher, Shumpert, Songalia, Furkan ile 4 numara da öyle. Oktay Hoca'nın bir bildiği vardır diyeceğim ama...

5 ten fazla yabanci hicbir takima fayda saglamadi cumlesine katilmam mumkun degil.Ulkemizde Efes ve Fenerbahceulkerin sampiyon oldugunu dusunursek son yillarda bu iki takimda 6 yabancidan az bir kadroyla oynamadi.Bizim gecen sene sampiyon olamamamizin ve Eurocupta daha yukarlara gidemememizin nedeni 6 ci yabancimizin olmamasidir.
4 numarada siskinlik soz konusu degil cunku Furkan 4 oynayamaz.Sadece 5 oynayabilecek bir oyuncu.
2 numara konusunada katilmiyorum.Lakovic 1 numaradir ve 1 numara gibi oynayacaktir.Goksenin gonderilecektir kiralik buyuk ihtimal.Evren,Shipp ve Gordon kaliyor geriye 2 numarada.Shippte 3 numarada denenecek zaten buyuk ihtimal.Caner,alinacak yeni yabanci ve shipp 3 numara oynayacak.
Shumpert,Cevher ve Songailada 4 numara oynayacak.

5 ten fazla yabanci hicbir takima fayda saglamadi cumlesine katilmam mumkun degil.Ulkemizde Efes ve Fenerbahceulkerin sampiyon oldugunu dusunursek son yillarda bu iki takimda 6 yabancidan az bir kadroyla oynamadi.Bizim gecen sene sampiyon olamamamizin ve Eurocupta daha yukarlara gidemememizin nedeni 6 ci yabancimizin olmamasidir.
4 numarada siskinlik soz konusu degil cunku Furkan 4 oynayamaz.Sadece 5 oynayabilecek bir oyuncu.
2 numara konusunada katilmiyorum.Lakovic 1 numaradir ve 1 numara gibi oynayacaktir.Goksenin gonderilecektir kiralik buyuk ihtimal.Evren,Shipp ve Gordon kaliyor geriye 2 numarada.Shippte 3 numarada denenecek zaten buyuk ihtimal.Caner,alinacak yeni yabanci ve shipp 3 numara oynayacak.
Shumpert,Cevher ve Songailada 4 numara oynayacak.

Ben Avrupa için örnek gösterdim. TR için zaten finalin adı yıllarca belliydi, sadece bir sezon Telekom, bir sezonda biz süpriz yaptık o kadar, o ikisinde de yarı finalde F.Ülker-Efes kapışması meydana geldi...
Geçen sene bence şampiyon olamamızın nedeni gerekli hamleleri yapmayışımız. Yoruma şu yönden katılıyorum, geçen sene 3 uzun ile yola çıktık, bir de Shumpert. Eğer bu sene de böyle bir durum olsaydı katılırdım, ama bu sene mevkiler çok şişkin.
Ben Lakovic'i 2 oynatacak diye tahmin ediyorum, en azından Oktay Hocanın açıklamalarından onu anladım. Yoksa ısrarla 1-2 oynayabilecek bir oyuncu istemezdi. Barcada da 2 numarada daha sık izledik. Eğer 1 olarak alındıysa Ender alınmazdı diye düşünüyorum. Gökseninin kiraya verilmeyecğini geçen bir site yazdı, doğru mu bilmiyorum ama oynayacağı bir takıma verilirse bence isabet olur...
Furkan bence Kerem Gönlüm tipinde 4 numara. Belki ileride 5 numara oynayabilir ama şu an 5 numarada üst düzey maçlarda ezilir. Songalia içinde 4-5 oynayacak diyorlar.
Gerçi şu konuşmanın bir anlamı da yok. Oktay Hoca'nın nasıl oynatacağını görücez. Ama bence bu çorbanın içine atılan malzemeler orantısız, Oktay Hocanın işi bir hayli zor, sistem kadar bazı oyuncular bu sene forma bulamayacak gibi...

5'ten fazla yabancı oyuncu şu ana kadar hiçbir takıma yarar sağlamadı tam tersine zarar verdi. Kadromuz mükemmel demiyorum, bariz eksikliklerimiz var, keşke Gordon, Lakovic, Songalia gibi şişkin olan bölgelerimizdeki oyuncular yerine gerçeken ihtiyacımız olan yerlere oyuncular alsaydık da hiçbir tereddütümüz olmasaydı...
Bir yabancı daha ne 5 ne 3 numara bence alınmamalı. Eğer alınacaksa duygusallık kenara bırakılıp Shipp, Andric ve Gordon ile şimdiden yollar ayrılmalı. Gerçekten kadroya baktığımda kağıt üzerinde çok dengesiz. Lakovic, Gordon, Shipp, Evren, Göksenin ile 2 numara oynayacak olan mevki çok şişkin. Aynı şekilde Cevher, Shumpert, Songalia, Furkan ile 4 numara da öyle. Oktay Hoca'nın bir bildiği vardır diyeceğim ama...

abi yanlış anlama da bunu hangi ruh haliyle yazdın?? shipp andric gordon'u toptan gönderip kimleri alma niyetindesin?

abi yanlış anlama da bunu hangi ruh haliyle yazdın?? shipp andric gordon'u toptan gönderip kimleri alma niyetindesin?

Melih ben 5 yabancıdan fazlasına karşıyım, geniş kadro iyidir ama çok da geniş bir kadronun takıma faydadan çok zarar verdiğini düşünüyorum. Tribüne yollamak için de yabancı almamalıyız bence...
Ben Gordon transferine hep karşıydım, hiç içime sinen bir transfer olmadı. Gordon elbet katkı verecektir, mücadeleci bir oyuncu ama ben onun yerine Göksenin'i izlemeyi tercih ederim. Durum şuki Gordon varsa Göksenin olmayacak...
Shipp ve Andric iyi oyuncular ama sadece iyi oyuncular. Özellikle duygusal açıdan baktığımda Shipp'in gitmesine çok üzülürüm. Ben onun ihtiyacımız olan bir 5 numara olduğunu düşünmüyorum. Shipp ise 2 numara, 3 numara oynayabilir mi ? Denenebilir elbet ama o kadar çok oynadıkları mevki konusunda "devşirme" oyuncumuz olacakki...
Kısaca ben bu takımdan uygun bir kimyanın çıkacağını düşünmüyorum. Bazı transferlere de anlam veremiyorum. Herkes gibi bende kafamda takımı oluşturmaya çalıştım, yanlış ya da doğru, doğru bir kimya için bulduğum çözüm bu.

Arkadaşım bu yazdıkların baştan aşağı yanlış. Galatasaray Papaloukas gibi çok yönlü oyuncular transfer etti de bizim mi haberimiz yok. Bir Papaloukas'ın yoksa da kalkıp da bana 'Caner,Evren, Shipp çok yönlü oyuncular 3 numarada rahat oynarlar' diyemezsin. Mersin BŞB'i , Aliağa'yı değilde Galatasaray'ı tutuyorsan bu rotasyonun özellikle hücum açısından (kalitemize ve 3 numaraya göre) oldukça vasat ve yetersiz olduğunu görürsün. Senin yarıştığımız takımların; Efes'in, fener'in kadrosundan pek haberin yok galiba. Bütün Galatasaraylılar senin gibi düşünseydik Shipp gibi ''tamamen'' şut guardı bir oyuncu ''yaydan çok iyi şut attı '' diye sevinmemiz gerekirdi. ÇOK YÖNLÜ oyuncu almayıp çok yönlü oyuncu almış gibi davranırsak bu sene bizi yerlerden toplarlar.

Şu başlığa yazanların kaçı staffımızla yapılan röportajı okudu? O röportajı okumayanların şuraya yazması o kadar saçma ki... Ben okudum diyip de şu üstteki gibi mesajları atanlar da sadece okumuştur zaten, hiçbir şey anlamamışlar besbelli.

Transferi kapadığımıza göre bu başlığı da kapasak artık? Şamil Abi kapatacağını söylemişti ama unuttu sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...