Songalia'nın yerine tam bir 5 numara, Lakovic'in yerine de 3 numara alsaydık; "bu takım, Euroleague'de dahi iyi şeyler yapar." diyebilirdik rahatlıkla. İsimlere kandık ve 2 yanlış transfer yaptık. Üzülüyorum takımım adına.
Sana selamları var..
Songalia'nın yerine tam bir 5 numara, Lakovic'in yerine de 3 numara alsaydık; "bu takım, Euroleague'de dahi iyi şeyler yapar." diyebilirdik rahatlıkla. İsimlere kandık ve 2 yanlış transfer yaptık. Üzülüyorum takımım adına.
lakoviç olmasa yarın ki maçı da oynayamayacaktın biraz sabredelim yorum yaparkenSongalia'nın yerine tam bir 5 numara, Lakovic'in yerine de 3 numara alsaydık; "bu takım, Euroleague'de dahi iyi şeyler yapar." diyebilirdik rahatlıkla. İsimlere kandık ve 2 yanlış transfer yaptık. Üzülüyorum takımım adına.
Sertaç'tan katkı alamayacağımız ortada onu kiralık verebiliriz.
Duruma göre Evrenide kiralık verebiliriz,aynı şekilde Göksenin'de gidebilir kiraya.Caner konusunda kararsızım,Caner'e ihtiyaç duyduğumuz zamanlar olabilir diye düşünüyorum ama 15 kişilik kadro sertaç,göksenin ve evren'in çıkmasıyla 12'ye iner,sonra eurolige kalırsak zaten bir pivot almamız gerekir.
Eğer bunu yapabilirsek zaten oha olur sadece Bence bu takımda Sertaç kalmalı ama neden bilmiyorum bana 5numra alınmayacakmış gibi geliyor artık eğer alınacaksa gidebilir ama alınmayacaksa durması lazım Andric ve Furkanın birisi faul problemine girdiinde en azından süre geçirmesi için oyuna girebilir . Savunmada fazla sırıtmasa da hücumda hiçbirşey yapmıyor bizim asıl oyunlarımızın ikili oyunlar olduğunu düşünürsek hücümda çok aksatıyor yine de son bir çare koçumuza güveniyorum bu konuda kalıplı bir 5 şart .Eğer Euroleague'e kalırsak (İnşallah) Üstünberk bize Schortsanitis'i Maccabi'den Galatasaray'a getirirse bu takım TOP16'ya kalır.
eyupyildizz EYÜP YILDIZ
Ömer Aşık %90 Galatasaray'da!
gelirse savunma muthis olur ve takım ikili oyun manyagı olur resmne ama bir sekilde 1 yıllık ımzalanması lazımeyupyildizz EYÜP YILDIZ
Ömer Aşık %90 Galatasaray'da!