2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım kadrosu 15 kişiyken ne transferi yapacağız arkadaşlar.Bu takımın transferden önce eksilmeye ihtiyacı var yarın dediğiniz uzun da alınırsa 16 kişi olacağız ki bu her maç günü 4 kişinin tribüne çıkması demek.Mantıklı olun biraz.Transferden önce oyuncu göndermeye ihtiyacımız var acilen...

Sertaç'tan katkı alamayacağımız ortada onu kiralık verebiliriz.
Duruma göre Evrenide kiralık verebiliriz,aynı şekilde Göksenin'de gidebilir kiraya.Caner konusunda kararsızım,Caner'e ihtiyaç duyduğumuz zamanlar olabilir diye düşünüyorum ama 15 kişilik kadro sertaç,göksenin ve evren'in çıkmasıyla 12'ye iner,sonra eurolige kalırsak zaten bir pivot almamız gerekir.

Teknik heyetin isimlere kanabilme ihtimalini nasıl düşünebilir bir insan? Hadi düşündüm diyelim, o zamanda teknik heyet ile yapılan röportajı hiç okumamışsın demek. Yazık.

Sertaç'tan katkı alamayacağımız ortada onu kiralık verebiliriz.
Duruma göre Evrenide kiralık verebiliriz,aynı şekilde Göksenin'de gidebilir kiraya.Caner konusunda kararsızım,Caner'e ihtiyaç duyduğumuz zamanlar olabilir diye düşünüyorum ama 15 kişilik kadro sertaç,göksenin ve evren'in çıkmasıyla 12'ye iner,sonra eurolige kalırsak zaten bir pivot almamız gerekir.

kiraya gitmek isteyenler olursa okay ama gitmek isteyen olmazsa oyuncu gönderilmesi taraftarı değilim..Geniş kadro iyidir..Sezon uzun her türlü sakatlık olabilir..Göksenin ile Sertaçtan biri kiraya verilebilir ama kaladabilirler..Caner va Haluk ise mutlaka kadroda olmalı..

Ligde altyapıdan 1 oyuncu kadroda bulundurma zorunluluğumuz var, kural değişmediyse. O yüzden Göksen'in kalması lazım. Bir uzun gelecekse Sertaç'ı kiralık göndermek gerek. Ayrıca gidişata bakınca Evren'in geleceğini de pek parlak görmüyorum

Eğer Euroleague'e kalırsak (İnşallah) Üstünberk bize Schortsanitis'i Maccabi'den Galatasaray'a getirirse bu takım TOP16'ya kalır.
Eğer bunu yapabilirsek zaten oha olur sadece :) Bence bu takımda Sertaç kalmalı ama neden bilmiyorum bana 5numra alınmayacakmış gibi geliyor artık eğer alınacaksa gidebilir ama alınmayacaksa durması lazım Andric ve Furkanın birisi faul problemine girdiinde en azından süre geçirmesi için oyuna girebilir . Savunmada fazla sırıtmasa da hücumda hiçbirşey yapmıyor bizim asıl oyunlarımızın ikili oyunlar olduğunu düşünürsek hücümda çok aksatıyor yine de son bir çare koçumuza güveniyorum bu konuda kalıplı bir 5 şart .

1 yıllık olması pek mümkün görünmüyor ve de şu güzelim rotasyona kıyamıyorum..yeni birini dahil edip herhangi birinin dakikasının düşmesini hiç istemem açıkçası...faul özürlü oluşundan dolayı da pek sevdiğim bir pivot degildir...parmak hassasiyeti bu kadar kötü mü olur bir pivotta!!

3-4 ay kalırsa sezon sonuna kadar da kalır sanırım ama henüz yakın gelecekte anlaşma gözükmesede lokavt görüşmelerinde ilerleme oldu azda olsa kaldı ki bu oyuncular NBA sezonu başlayınca değil Lokavt bitince dönecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...