2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşım bu yazdıkların baştan aşağı yanlış. Galatasaray Papaloukas gibi çok yönlü oyuncular transfer etti de bizim mi haberimiz yok. Bir Papaloukas'ın yoksa da kalkıp da bana 'Caner,Evren, Shipp çok yönlü oyuncular 3 numarada rahat oynarlar' diyemezsin. Mersin BŞB'i , Aliağa'yı değilde Galatasaray'ı tutuyorsan bu rotasyonun özellikle hücum açısından (kalitemize ve 3 numaraya göre) oldukça vasat ve yetersiz olduğunu görürsün. Senin yarıştığımız takımların; Efes'in, fener'in kadrosundan pek haberin yok galiba. Bütün Galatasaraylılar senin gibi düşünseydik Shipp gibi ''tamamen'' şut guardı bir oyuncu ''yaydan çok iyi şut attı '' diye sevinmemiz gerekirdi. ÇOK YÖNLÜ oyuncu almayıp çok yönlü oyuncu almış gibi davranırsak bu sene bizi yerlerden toplarlar.

görememişim kardeşim kusura bakma... :D neyse ki başlık kapanıyormuş...

Sg oynayan oyuncumuz üçlükleri airball atıp yaydan yüzde 50 civarı atıyor diye seviniriyoruz. Boş turnikeleri atanlarada sevinelim bundan sonra.Hiç bir şey yapamıyor ama boş turnikelerde çok iyi :D

Röportajı okuduktan sonra transfer başlığı kendiliğinden arka planda kalır diyordum ama...

Teknik heyet transfer düşünülülmüyor dediğine göre -en azından şimdilik- klavyemizi bu başlık için eskitmeyelim.

Olmayan transfer dedikodularımız diğer başlıkları etkilediğine göre, resmi olarak bu iş kapanana kadar başlığın açık kalması daha iyi olacak sanırım.

Kobe yarın Galayasaray'da:):)

Bir dönem Beşiktaş'ın transfer etmeye çalıştığı dünyaca ünlü basketbol yıldızı Kobe Bryant, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın yarın akşam Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da yapacağı antrenmanı ziyaret edecek.

Nike’ın davetlisi olarak Türkiye’de bulunan uluslararası yıldız, akşam idmanının ardından saha içinde Galatasaraylılarla bir araya gelecek. Fatih Terim'le de tanışacak olan Kobe Bryant’ın antrenman sonrasındaki bu ziyareti basın mensupları tarafından da görüntülenecek.

Bir dönem Beşiktaş'ın transfer etmeye çalıştığı dünyaca ünlü basketbol yıldızı Kobe Bryant, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın yarın akşam Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da yapacağı antrenmanı ziyaret edecek.

Nike’ın davetlisi olarak Türkiye’de bulunan uluslararası yıldız, akşam idmanının ardından saha içinde Galatasaraylılarla bir araya gelecek. Fatih Terim'le de tanışacak olan Kobe Bryant’ın antrenman sonrasındaki bu ziyareti basın mensupları tarafından da görüntülenecek.

Gelmişken salmasınlar diyecem ama bizim Kobe'miz var zaten :) Joshuaaaaaaaa :)

Nike isim sponsoru olsun. Gayet güzel tanıtım yapıyorlar. :)

Ben kısa vadeli bir uzun alacağını düşünmüyorum koçun. Sonuçta önceden hedeflen bir plan doğrultusunda ilerliyoruz. Bu plana dönemi kurtaracak isimlerin dahil olduğunu sanmıyorum. Eurolig'e katıldıktan sonra transfer yapmak önceki yıllara nazaran biraz daha kolaylaşacaktır.

Songalia'nın yerine tam bir 5 numara, Lakovic'in yerine de 3 numara alsaydık; "bu takım, Euroleague'de dahi iyi şeyler yapar." diyebilirdik rahatlıkla. İsimlere kandık ve 2 yanlış transfer yaptık. Üzülüyorum takımım adına.

Songalia'nın yerine tam bir 5 numara, Lakovic'in yerine de 3 numara alsaydık; "bu takım, Euroleague'de dahi iyi şeyler yapar." diyebilirdik rahatlıkla. İsimlere kandık ve 2 yanlış transfer yaptık. Üzülüyorum takımım adına.
daha ne gördün ki ? songaila milli takımla 10 sayı 5 ribaunt istatistiklerini yakaladı daha bu yaz, dur bakalım daha ısınsın bu takıma. Lakovice gelince gecen sene en az süre aldığı barcelona senesinde dahi istatistikleri belli bir standartta ki zaten kimse lakovic'den çıkıp 30 sayı atıp maç kazandırsın diye beklemiyor, guard rotasyonunda işini yapsın yeter. Biraz daha sabırlı olmak lazım....

daha ne gördün ki ? songaila milli takımla 10 sayı 5 ribaunt istatistiklerini yakaladı daha bu yaz, dur bakalım daha ısınsın bu takıma. Lakovice gelince gecen sene en az süre aldığı barcelona senesinde dahi istatistikleri belli bir standartta ki zaten kimse lakovic'den çıkıp 30 sayı atıp maç kazandırsın diye beklemiyor, guard rotasyonunda işini yapsın yeter. Biraz daha sabırlı olmak lazım....
songaila ve lakoviç sahada cevaplarını verdiler.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...