2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samardzinski gibi kalın ve uzun bir 5 numaranın arkasında paşalar gibi durdu furkan ve andric...keza javtokas'tan çok çekiniyordum onu da savunduk başarıyla...eee euroleauge'de gasol biraderler falan olmadıgına göre niye ömer aşık??? gruplardaki rakiplerimizde sizeli denebilecek iki pivot var onlar da vazquez ve ndong ikisi de barcelona'da...ne geregi var ömer aşık'a?

samardzinski gibi kalın ve uzun bir 5 numaranın arkasında paşalar gibi durdu furkan ve andric...keza javtokas'tan çok çekiniyordum onu da savunduk başarıyla...eee euroleauge'de gasol biraderler falan olmadıgına göre niye ömer aşık??? gruplardaki rakiplerimizde sizeli denebilecek iki pivot var onlar da vazquez ve ndong ikisi de barcelona'da...ne geregi var ömer aşık'a?
Bunların faul problemine gireceği ve formsuz olacağı maçlar olmuyacak mı?
3.ncü pivotumuz kim Sertac o henüz Euroleague oynuyacak düzeyde mi?

Keza bu kadro bana göre sadece Lig için düşünülmüştü

2 kulvarda sakatlık,formsuzluk gibi problemleri de dikkate almak gerekir

Bugün Furkan'ın erken faul almasının ardından, Andric'in de bir pozisyonda 4'lemeye yaklaşması bizi probleme sokabilirdi

Allah'tan Shipp'e çalındı faul

Bunların faul problemine gireceği ve formsuz olacağı maçlar olmuyacak mı?
3.ncü pivotumuz kim Sertac o henüz Euroleague oynuyacak düzeyde mi?

allahaşkına ömer aşık'ın form durumunu kim garanti ediyor??mahmuti gibi bir adam faul problemi olması ihtimalinde dahi rotasyonu nasıl şekillendirecegi konusunda bana büyük güven veriyor...süresi arttıkça verimi artan furkanın ve hücumda bu kadar etkin andric'in bi dakikasını bile vermem ömer'e...topu çembere vurmak dışında hiçbir meziyeti olmayan birebir hook atmaya kalktıgında topu ancak panyaya isabet ettirebilen bir pivot istemiyorum...

allahaşkına ömer aşık'ın form durumunu kim garanti ediyor??mahmuti gibi bir adam faul problemi olması ihtimalinde dahi rotasyonu nasıl şekillendirecegi konusunda bana büyük güven veriyor...süresi arttıkça verimi artan furkanın ve hücumda bu kadar etkin andric'in bi dakikasını bile vermem ömer'e...topu çembere vurmak dışında hiçbir meziyeti olmayan birebir hook atmaya kalktıgında topu ancak panyaya isabet ettirebilen bir pivot istemiyorum...
Şu mutlu günde Ömer Aşık konusuna hiç girmek istemiyordum ama yazıdan sonra dayanamadım. Yapmayın Allah aşkına. Tamam Ömer'in gelmesini istemiyor olabilirsiniz, ama Ömer'in böyle bir oyuncu olduğunu iddia etmek ilginç hakikaten. Bahsettiğimiz oyuncu Ömer Aşık yahu gören de Fatih Solak'tan bahsediyoruz zanneder.

Şu mutlu günde Ömer Aşık konusuna hiç girmek istemiyordum ama yazıdan sonra dayanamadım. Yapmayın Allah aşkına. Tamam Ömer'in gelmesini istemiyor olabilirsiniz, ama Ömer'in böyle bir oyuncu olduğunu iddia etmek ilginç hakikaten. Bahsettiğimiz oyuncu Ömer Aşık yahu gören de Fatih Solak'tan bahsediyoruz zanneder.

hücum anlamında;top servis edildiginde smaçla bitirmek dışında tek bir meziyetini söyler misiniz??aldıgı hücum rebolarını dahi eger topu çembere vuramıyorsa bitiremiyor zaten genelde o tarz durumlarda faul alıyor ki onları da nasıl attıgını herkes çok iyi biliyor...nazarımda hücum anlamında fatih solaktan öle çok çok üstün degildir ömer...

hücum anlamında;top servis edildiginde smaçla bitirmek dışında tek bir meziyetini söyler misiniz??aldıgı hücum rebolarını dahi eger topu çembere vuramıyorsa bitiremiyor zaten genelde o tarz durumlarda faul alıyor ki onları da nasıl attıgını herkes çok iyi biliyor...nazarımda hücum anlamında fatih solaktan öle çok çok üstün degildir ömer...
Kimse zaten Ömer bir Gasol gibi birebir oynar gelir bir sürü sayı atar diye istemiyor Ömer'i. Avrupa'da şu anda Ömer kadar dominant kaç tane uzun var siz onu yazar mısınız peki?. Avrupa Şampiyonasında gördük pota altında Ömer'in etkinliğini. Ben şahsen hücumsal anlamda da kendini geliştirmiş olduğunu gördüm bu Avrupa şampiyonasında. Hücum anlamında Fatih Solak'tan üstün değil demekte ilginç olmuş bayağı hakikaten.
Neyse zaten menajeride öyle bir şey olmadığını açıklamış. Şimdi biz kazandığımız tarihi zaferin tadını çıkaralım.

Kimse zaten Ömer bir Gasol gibi birebir oynar gelir bir sürü sayı atar diye istemiyor Ömer'i. Avrupa'da şu anda Ömer kadar dominant kaç tane uzun var siz onu yazar mısınız peki?. Avrupa Şampiyonasında gördük pota altında Ömer'in etkinliğini. Ben şahsen hücumsal anlamda da kendini geliştirmiş olduğunu gördüm bu Avrupa şampiyonasında. Hücum anlamında Fatih Solak'tan üstün değil demekte ilginç olmuş bayağı hakikaten.
Neyse zaten menajeride öyle bir şey olmadığını açıklamış. Şimdi biz kazandığımız tarihi zaferin tadını çıkaralım.
fb ülker döneminden beri sevmem kendisini...solomon servis yapmadan(o da kucagına topu verecek al smacı vur diye) hucümda sıfır opsiyondu...keza o konuda hala gelişme göstermiş degil...tek fark artık önünde savunmacısı varken de topu çembere vurabiliyor...onun dışında hala hücum opsiyonu degil...neyse bugün furkan'ın andric'in pota altındaki mücadelelerini büyük bir keyifle heyecanla izledim...screen'de hücum faul almamayı ögrendikleri anda faul problemini sık yaşayacaklarını da sanmıyorum...aynen devam edin aslanlar...

ömer aşık bizim sistemimiz için tam biçilmiş kaftan harika oyuncu ama ben takım içi dengeler açısından lokavttan oyuncu alınmasına karşıyım ayrıca Oktay Hocanın da böyle bir hamle yapacağını düşünmüyorum.

Avrupada Euroleague seviyesinde kadromuza katabileceğimiz uzunlara yönelmeliyiz zira bugün bunu tekrar gördük.

Ömer Aşık'ın bile tartışıldığı günleri gördüğüme üzüleyim mi, sevineyim mi bilemedim.

Sponsorlu dönemde bile Fatih Solak'ı gören gözler, sponsor yokluğunda sanırım Dwight Howard'ı arıyor.

Ömer Aşık cuk oturur bu kadroya. Adam pis işlerin hepsini yapıyor. Tek eksiği serbest atışları ve yüzü potaya dönük oyunu. Ama bizim sistemde o eksiği giderecek o kadar çok isim var ki zaten gerek kalmaz.

Eyüp Yıldız gelecek demiş, menajeri yalanlamış. Aylık 150 bin dolar her iki taraf için de makul bir rakam bence. Bir de NBA-out seçeneği konmazsa tadından yenmez.

Ömer Aşık cuk oturur bu kadroya. Adam pis işlerin hepsini yapıyor. Tek eksiği serbest atışları ve yüzü potaya dönük oyunu. Ama bizim sistemde o eksiği giderecek o kadar çok isim var ki zaten gerek kalmaz.

Eyüp Yıldız gelecek demiş, menajeri yalanlamış. Aylık 150 bin dolar her iki taraf için de makul bir rakam bence. Bir de NBA-out seçeneği konmazsa tadından yenmez.

Devam eden bir sözleşmesi olduğu için NBA-out seçeneğinin olmama olasılığı yok lokavt bittiği an Ömer'in Bull ile olan kontratı tekrar geçerli olacak çünki Ömer istese de kalamaz.

Ömer Aşık'ın bile tartışıldığı günleri gördüğüme üzüleyim mi, sevineyim mi bilemedim.

Sponsorlu dönemde bile Fatih Solak'ı gören gözler, sponsor yokluğunda sanırım Dwight Howard'ı arıyor.

şöyle bir durum var

Ömer Aşık belkide piyasada bizim takım için en uygun oyuncu arka tarafı kaleci gibi kapatıyor ve inanılmaz bir savunma sertliği sağlıyor.

Oktay Hoca gibi prensipli bir hocanın sezon başında lokavttan oyuncu getirmeyeceğiz açıklamasını yiyeceğini düşünmüyorum nacizane fikrim.

Gelse ağzım kulaklarıma varır o ayrı :) ama kötü bir senaryoda 3 ay takımda bulunacak bir oyuncuya bel bağlamak doğru değil kanımca.

Çok özel yetenekleri olsa da bir türli beklenen patlamayı yapamayan Andric'in nispeten ileri yaşında Mahmut'i ile birlikte 1 yılda gösterdiği gelişimim gözümüzün önünde...Furkan çok daha genç ve üstelik çalışkan ve uyumlu karakterde bir oyuncu sezon ilerledikçe üzerine koyacaktır birkaç ay sonra geri dönecek bir oyuncu için bu gelişimi sekteye uğratmak ne kadar doğru emin değilim illa gelecekse tam ezon Enes gelsin ama FB izin vermez o işe gibi geliyor

ömer aşık ı istemeyen Galatasaray Basketbol Takımı nı bugüne kadar hiç izlememiş biridir..nokta transfer olur gelirse..

Ömer Aşık'ı istememek ; taraflı , geçmişten kalma sorunları olan , makul bakamayan bir insana hastır.
Ömer Aşık'ı şu lig için beğenmemek ise psikiyatr gerektiren bir hastalıktır kimse kusura bakmasın. Şu günde şunları yazmak istemezdim havalimanına gelip ama Ömer Aşık'ı beğenmeyen sorunludur arkadaş sonuçta 3 kere hücum ribaundu verdiğinde şaşırmadığımız bir takımımız var.

Belki biraz ayıp kaçabilir ama Ömer Aşık'ı istemeyenin basketbol bilgisinden şüphe ederim.. Hem yerli, hem sıkıntı yaşadığımız 5 numara bölgesi oyuncusu, en büyük sıkıntımız ribaundların ilacı olabilecek bir isim, savunma takımları için önemli bir isim falan falan.. Bir sürü şey sayılabilir artı olarak. Bir yığın skor opsiyonumuz var zaten, ortalamanın biraz altında bile sayı katkısı verse yeterlidir

Ben o gelirse hava bozulur diye orkuyorum yoksa ömeri istememek gibi bir durum olamaz ya nba ay sonra başlarsa ne yapacağız songaila gibi yıl takımda duracak bir numara alınmalı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...