Kimin daha çok bu takımı geçmişte takip ettiğini yazarsak sen benim geçmişime bu sitede en son yaklaşacak kişisin çünkü Micheal Skörslü,Dawkinsli şampiyonlukları yakından izlemiş yaşamış biri olarak o yıllardan beri takımı destekler ve izlerim.Ayrıca bunları söyleyerek Galatasaray'ı çok daha fazla desteklemek demekde doğru değildir.Burada yıllarca yaşadıklarımızdan,gözlemlerimizden faydalanarak yorum yapıyoruz.Bu nedenle seninde senden çok daha fazla bu konularla ilgilenmiş kişilerin yazdıklarını saygıyla karşılamanı ve ona göre düşünerek yorum yapmanı tavsiye ederim.
Paok, Asvel, Rytas güçlü takımlar ve bunları eledik.Bundan sonra karşımıza çok daha güçlü takımlar çıkacak hem ligde hemde euroligde.Özellikle potaaltı oyuncularımız mücadeleci ve hırslılar ama tecrübe olarak bırak avrupayı Türkiyede bile zorlanırlar.Fener ve Efes'in uzunlarının yanında zayıf kalmak istemiyorum.Avrupa da çok fazla daha tecrübeli potaaltı oyuncularıyla karşılaştığımızda ezilmek istemiyorum.Artık hucüm ribauntu sorunu yaşamak istemiyorum.Şuana kadar rakiplerimiz sadece hucüm ribauntlarıyla bize üstünlük sağladılar.Bu bir gerçek görmemek için kör olmak lazım.Bunun içinde gerçek bir 5 numara lazım blok tehdidi ,ribaunt canavarı ,hucüm ribauntu alınca topu potalı değilde direkt smaçlayacak birini.Özelliklede Fener maçında Kaya'yı bloklayacak birini ve bize transfer edildiğinde ençok fenerlileri kızdıracak birini istiyoruz.Bu yazdıklarıma ilaç olacak kişi Ömer Aşık olduğu için bu kadar çok kişi Ömer'i istiyor.Umarım anlayışla karşılar bundan sonra ona göre yorum yazarsın.Ayrıca biz nekadar yazarsak yazalım Oktay hoca ve Hakan Bey gerekli ise o transferi muhakkk yapacaktır.Onlara güvencemiz sonsuz.